Ühispöördumine: Tairo Kõiv ja Ässa Offroad Seiklused
Moderaator: Moderators
Re: Ühispöördumine: Tairo Kõiv ja Ässa Offroad Seiklused
Võistlused on loodud eelkõige selleks, et panna autod ja mehed rajal proovile ning selgitada välja parimad. Need ei ole koht ehitaja ja auto omaniku omavaheliste vaidluste lahendamiseks. Kuna rajale tullakse ka kaugemalt – Soomest, Lätist ja mujalt –, siis tundub absurdne, kui sõit jäetakse sõitmata kõrvaliste rahaliste või isiklike konfliktide pärast.
Tegemist on ikkagi kahe täiskasvanud inimese omavahelise asjaga, mis peaks saama privaatselt lahendatud. Siia ei ole vaja kolmandaid osapooli kaasata. Praegune olukord meenutab pigem koolipoiste kaklust, kus punt kokku aetakse ja hakatakse ühe või teise poole eest vehklema.
Igal probleemil on alati kaks külge – nii ehitaja kui ka tellija poole pealt võib tekkida olukordi, kus suusad lähevad risti. Aga see ei ole põhjus, miks peaks sportlased või masinad võistlustelt kõrvale jääma, kui auto on tehniliselt korras ja paberid on korras.
Sellised asjad peaksid jääma väljapoole võistlusformaati ning neid tuleks lahendada mujal, mitte rajal ega foorumis teiste juttude põhjal oletusi tehes. Võistlused peavad jääma ausaks spordiks, mitte isikliku arvepidamise väljaks.
Tegemist on ikkagi kahe täiskasvanud inimese omavahelise asjaga, mis peaks saama privaatselt lahendatud. Siia ei ole vaja kolmandaid osapooli kaasata. Praegune olukord meenutab pigem koolipoiste kaklust, kus punt kokku aetakse ja hakatakse ühe või teise poole eest vehklema.
Igal probleemil on alati kaks külge – nii ehitaja kui ka tellija poole pealt võib tekkida olukordi, kus suusad lähevad risti. Aga see ei ole põhjus, miks peaks sportlased või masinad võistlustelt kõrvale jääma, kui auto on tehniliselt korras ja paberid on korras.
Sellised asjad peaksid jääma väljapoole võistlusformaati ning neid tuleks lahendada mujal, mitte rajal ega foorumis teiste juttude põhjal oletusi tehes. Võistlused peavad jääma ausaks spordiks, mitte isikliku arvepidamise väljaks.
Jah. Raha ei haise ju.
liiga palju pole kunagi küllalt
Ford Excursion 6.8V10; 37' rehv ja mingi tõste
Ford Excursion 6.8V10; 37' rehv ja mingi tõste
- Põka
- Got ARB and Nitrous?
Eks siin loos on palju nüansse ning kõiki detaile teadmata võib teha valesid järeldusi. Häbinurgas on pikemalt kirjas.
Tairo on tavaline huiar. Puudub nii haridus kui ka haritus.
Oma ülbusega lasi ta üle auto ehitaja (jättes maksmata) ja alakomitee (saades paberid kõiki põhimõtteid järgimata).
Eks sellest loost on kõigil õppida (ja ma hoolitsen selle eest, et see ei ununeks).
Ma mõistan võistluse korraldajaid ning võistlejaid. See ei tähenda, et ma neid seisukohtasid ise jagaksin. Rohkem siinkohal detailidesse ei laskuks.
Samuti saan aru, et rahvas vajab tsirkust. Vaadates viimast võistlust - siis sellga saab Ässa Offroad suurepäraselt hakkama (veidi on muidugi kurb ka, et meil offroadis oma uhhuu on).
Aga ega see veel läbi pole.
Tairo on tavaline huiar. Puudub nii haridus kui ka haritus.
Oma ülbusega lasi ta üle auto ehitaja (jättes maksmata) ja alakomitee (saades paberid kõiki põhimõtteid järgimata).
Eks sellest loost on kõigil õppida (ja ma hoolitsen selle eest, et see ei ununeks).
Ma mõistan võistluse korraldajaid ning võistlejaid. See ei tähenda, et ma neid seisukohtasid ise jagaksin. Rohkem siinkohal detailidesse ei laskuks.
Samuti saan aru, et rahvas vajab tsirkust. Vaadates viimast võistlust - siis sellga saab Ässa Offroad suurepäraselt hakkama (veidi on muidugi kurb ka, et meil offroadis oma uhhuu on).
Aga ega see veel läbi pole.
TR3 Roheline
- Põka
- Got ARB and Nitrous?
Kasutaja Valgekihv on kirjutanud kena teksti.
Siiski on mõned nüansid, mis asetavad selle teise valgusesse.
Minu teada on kasutaja Valgekihv Rauno Kõiv, Tairo vend.
Loomulikult oleks kõige parem see olukord otse osapoolte vahel selgeks rääkida.
Kuid mida teha siis, kui Tairo on Karli telefoni blokeerinud ega vasta ka e-kirjadele?
Siiski on mõned nüansid, mis asetavad selle teise valgusesse.
Minu teada on kasutaja Valgekihv Rauno Kõiv, Tairo vend.
Loomulikult oleks kõige parem see olukord otse osapoolte vahel selgeks rääkida.
Kuid mida teha siis, kui Tairo on Karli telefoni blokeerinud ega vasta ka e-kirjadele?
TR3 Roheline
Seal on kirjas,et tehakse "omalt poolt kõik, et...."
Seal pole kirjas,et see omalt poolt " kõige tegemine "garanteerib ka selle soovi täitumise.
HM Racing Team
Kas kisub demagoogiaks või filosoofiaks... selles on küsimus 

XC 70
Milleks siis üldse sellised ühisavaldused kui nende väärtus on madalam kui kasutatud vetsupaberil?
Kui korraldaja laseb huiari rajale, siis minu nägemuse järgi allakirjutanud nimed starti ei lähe. Siis oleks sellel mingi väärtus ja ka allakirjutajatel selg sirge.
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee