6. juunil kell 15.39 kutsuti päästjad Tartus Rebase paadisadama lossimiskohta, kus maastur Lincoln Navigator oli jetti vette lastes jõkke libisenud. „Hea, et haagis taga oli, muidu oleks vool auto minema viinud,“ räägib autoomanik.
Mehed olid tulnud spetsiaalselt Emajõele parandusest tulnud jetti katsetama. „Mina ajasin jeti käru pealt maha ja läksin proovisõidule. Panin veel püksid autosse kuivama. Kui tagasi tulin paari minuti pärast, oli auto juba uppunud,“ räägib Tartu mees. Maasturi oli ta ostnud kõigest poolteist tundi enne õnnetust.
„Mina kuulsin, et mingi imelik pauk käis ja siis nägin, kuidas auto lihtsalt vette veeres. See kõik toimus vaid ühe minuti jooksul,“ räägib teine kaasas olnud mees, et ilmselt oli masinas midagi katki läinud. „Ma olin täielikus paanikas! Ujusin veel ruttu telefoni ja rahakoti järele, et päästa, mis päästa annab.“
Koheselt helistati Päästeametisse, kes reageeris sündmusele suurte jõududega. „Päästjad arvasid alguses, et keegi jäi autosse. Õnneks kedagi seal ei olnud ja ütlesime, et võtke rahulikult, pole enam vaja kiirustada,“ märgivad mehed.
Peaaegu vee alla vajunud sõiduk tõmmati Päästeameti poolt kaldale ning süttimisohu vältimiseks eemaldati autolt voolujuhtmed. Autoomaniku sõnul saab veel masinast asja küll: „Praegu ta kuivab mul kalde all ja professionaalid juba tegutsevad tema kallal.“
https://maaleht.delfi.ee/artikkel/12038 ... SntfgOrm1A
Intensiivne sisepesu Tartus Rebase paadisadamas
Moderaator: Moderators
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Intensiivne sisepesu Tartus Rebase paadisadamas
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Re: Intensiivne sisepesu Tartus Rebase paadisadamas
Juhtub ikka asju aga "täielikus paanikas" on kas linnavurlede laadsed või lihtsalt nõrga närvikavaga saamatud.
Sellistega "luurele ei lähe".
4x4 seltskonnas vast ei kohta säändset nähtust.
Sellistega "luurele ei lähe".
4x4 seltskonnas vast ei kohta säändset nähtust.
XC 70

Lihtsalt meenus üks nõukaaegne anektoot, seal ka veteran kellegiga luurele ei tahtnud minna ametiühingu koosolekul. Pärast selgitas,et ta üldse luurele ei lähe, vana juba ja las nooremad luuravad.
numerus stultorum, infinitus est

XC 70