TrailMaster vedrud

Tõsisemad ja spetsiifilist laadi tehnilised arutelud erinevate tehniliste sõlmede üle 4x4 liikuri juures. Võta sõna kui tead millest räägid, lahmijad lendavad Idiot Cornerisse.

Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

TrailMaster vedrud

Postitus Postitas hulkur »

Uuriks kas kellelgi on kogemusi TrailMaster märgi all müüdavate vedrudega. Asi selles, et nüüd on uuemal G-l kah üks tagavedru katki ja peaks vahetama hakkama. Leidsin, et mingi sakslane pakub TrailMaster vedrukomplekti G-le. Küllap ta mingi teise auto vedrudest on keeratud G-le sobivaks, sest TM-i enda kodukas ei taha MB-st midagi teada. Müüja igatahes lubab 600 eur-i maksva komplekti eest 4cm tõstet. Kas keegi on TM-i vedrusid kasutanud? Kui kiiresti äravajuvad?

andres
Kasutaja avatar
Veiko
I know how to fix stuff

Postitus Postitas Veiko »

Küsi Vaiko käest.Ta just pani ona G-le alla tõstesarja.Täitsa tummised vedrud olid iga tahes silma järgi.
Veiko
+372 5232468

Life is short drive hard.

Ronin off-road-i meeskond
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Vaiko G-le läksid alla Reinu/Egerti vanad Eibach-id, mul teisel on ka samad, need on muidugi PARIMAD. Kui keegi mulle Eibach-e €600.- ring pakuks võtaks kohe... aga nüüd on need uuena Maidu käest saksa Extreme Motorspordist juba üle € 1k, seepärast jäidki need TM-id silma... alternatiiv oleks MB valge koodiga originaalid.
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

hulkur kirjutas:Vaiko G-le läksid alla Reinu/Egerti vanad Eibach-id, mul teisel on ka samad, need on muidugi PARIMAD. Kui keegi mulle Eibach-e ?600.- ring pakuks võtaks kohe... aga nüüd on need uuena Maidu käest saksa Extreme Motorspordist juba üle ? 1k, seepärast jäidki need TM-id silma... alternatiiv oleks MB valge koodiga originaalid.
Kusjuures. Mina ei suuda manada eibach.de'st üldse G'le vedrusid. Et mis värk on?

Ise lähen lähiajal HT-Suspensioni teed (432EUR set + shipping). Lubasin ka Maidule näidata kui all.

ORC muide, tuleb välja et 4cm tõste all müüb üleüldse G enda kõige pikemaid (punaseid) hingehinna eest.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

trc kirjutas:Kusjuures. Mina ei suuda manada eibach.de'st üldse G'le vedrusid. Et mis värk on?

Ise lähen lähiajal HT-Suspensioni teed (432EUR set + shipping). Lubasin ka Maidule näidata kui all.

ORC muide, tuleb välja et 4cm tõste all müüb üleüldse G enda kõige pikemaid (punaseid) hingehinna eest.
Eibach enam oma märgi all ei müügi G-le, küll aga pidavat tootma ja müüb Extreme Motorsport, vähemalt mina olen nii aru saanud...

HT-Suspensioni peab uurima...

MB punased peaks olema pehmemad kui valged. Ma olen aru saanud, et valged on kõige jäigemad = annavad kõige suurema tõste, neid on kohati nimetatud ka "Schlechtwege Pakett-ks"...
Vasta

Mine “Modifikatsioonid edasijõudnutele”