Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Kunas Chero safareid on juba toimunud tükki kolm, siis ehk on ka peale minu mõni Defender huvitatud lähipäevadel metsas müttamisest? Suurem sõit võiks toimuda laupäeval-pühapäeval. Nädala sees saab teha väiksemaid väljasõite nii 3-4 tunniseid.
Kui kellelgi on huvi, siis tuld. Kui keegi discosaaliga tuleb ega me siis norima ei hakka...
TR Pjätt kirjutas:Kas Qkulgur mahub ka veel defeka klassi
.... .....muidugi. Sulle oleks see Männiku rada just paras.
Kunas ma ise pole terve suvi metsas käinud, siis on mudasisaldus sedavõrd kriitiline, et tuleb kiiremas korras sellele lahendus leida, seega mina olen nädalavahetusel kindlasti kusagil võsas.
seda et, chero II raja lahendussõna veel ää toomata
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
urmas kirjutas:seda et, chero II raja lahendussõna veel ää toomata
Ja LR punkt on praegu väga magus
Kas see Chero 2 on KP 29? Kui jah, siis sealkandis on LR-d sõitnud läbi kõik rajad ilma komplikatsioonideta. Kuid loomulikult võib plaani võtta ka selle punkti külastuse.
urmas kirjutas:seda et, chero II raja lahendussõna veel ää toomata
Ja LR punkt on praegu väga magus
Kas see Chero 2 on KP 29? Kui jah, siis sealkandis on LR-d sõitnud läbi kõik rajad ilma komplikatsioonideta. Kuid loomulikult võib plaani võtta ka selle punkti külastuse.
Muide KP 4 on hetkel samuti väga magus.
Tervitades
Indrek
Chero 2 on jah KP29, aga ma pidasin silmas KP 30.
Ei ole seal KP 4jas käinud, ehk viid, veaks vintsi ja oleks muidu muhe mees
Täna sai siis eelsoojendus tehtud. Alustasime Männikult ja lõpetasime g trassil. Ühe seaduse offrõudis võiks küll maasse raiuda- kui plaanid mingiks kellaks metsast välja saada, siis seda ei juhtu!
Enne asfalteeni jõudmist, nii 30 m, vajusin läbi emakese maa ja sinna kulus 1,5 tundi, et taas jalule saada...
Homme hommikul vaatan auto üle ja kui ikka koos on siis taas võitlusse...