mure vintsiga

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
metsaline
Off Roader Wannabe

mure vintsiga

Postitus Postitas metsaline »

Tervist,lugupeetud mudakulgurid!Sain lõpuks oma Uaz-ile vintsi ostetud,aga kohe paar küsimust:kas vintsi akujuhtmete ühendamisel polaarsus ka mingit rolli mängib(akujuhtmed olid vintsi küljest ilusti lahti keeratud ja klemmid ühesuurused ja mingeid +ja- ma ka kuskilt ei leidnud)?Vintsiks on "Mile markeri" mingi vanem mudel(kleepsud on kahjuks kulunud).Ja veel:kas ma +juhtmele kaitsme ka vahele panema ja kui,siis kui võimsa?
Ette tänades....
Ilma vintsita mutta....
Kasutaja avatar
tont
Fitting 38"

Postitus Postitas tont »

kindlasti lase seda teha asjatundjal või helista mulle ja tule tallinna vaatama, kuda õige on. seletada suht raske.
anna 1 lingi. olemas kõikide come upide manualid. Kindlasti leiad omale sobiva, mille järgi saad teostada õige uhenduse.
http://www.comeupwinch.com/en/mdownload.php

NB!!! Elektris ei juhtu imesid on vaid sittad kontaktid....
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Kaitse suurus sõltub mootori tarbitavast voolust, tavalistel kulutab mootor maksikmaalselt koormatuna u 200 - 300 amprit voolu, e. kaitse peaks olema u. 400 amprine, kui leiad sellise, võid selle sinna panna. Minuteada pole sellist kaitset kellegi kasutuses. Hea, et sa muidugi ei täpsustanud, mis Milemarker sul on.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

erik kirjutas:kaitse peaks olema u. 400 amprine, kui leiad sellise, võid selle sinna panna.
Võin eksida - aga... Tuuningupedede audiosüsteemide kaitsmed :wink:
tartuoffroad.ee
5581340
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

Mõmm. Ma olen meibi maakas natuke, aga ma panin lihtsalt massilüliti. Üldse akule vahele siis, "ainult vintsile" kontseptsioon eriti ei toiminud, proovisin. :lol: Motoralist rekka oma vms TUMMINE loomulikult, mitte mingi sajaamprine käkk. Mis kindel, see kindel. Niipalju aega ikka jääb, et see välja laksata. Tööriistamarketis on ka mingeid võrreldavaid, aga odavamaid. Kumb on parem, ei tea, minu Motorali 700-eegune töötab tip-top.
Uazi kui eriti legoauto puhul on edev see salongi panna (kõrvalistuja jalutsisse), läbi firewalli, Daffi kollil sai mäletamist mööda sedasi.

P.S: Alles hiljuti nägin tammsaare-prn mnt pealesõidul kärssava kapotialusega onu. Mis pann tal oli (focus vms), ei teagi. Leeki polnud, olin teises reas ja oleks liiklust blokkima hakanud, onu ei tõmmelnud ka, sestap kustutit pakkuma ei läinud, aga suht paha vaatepilt oli...
tegime pulli, aitab
metsaline
Off Roader Wannabe

mure vintsiga

to Erik:"Mile marker"-i marki ei saa sulle öelda,kuna mitte ühtegi kleepsu,millelt vaadata,pole säilinud(ta mul ju poolpidune).Eelmine peremees ütles,et tegu olla mingi vana tüübi 9500-iga.Unustasin öelda,et jutt oli releekarbist vintsi mootorisse tulevatest juhtmetest-mõlemad ühte värvi ja ühesuuruste klemmidega.akust tulevate juhtmetega probleemi pole--must ja punane-peaks ju selge pilt olema.Tänud infi eest!Kui muu paigaldustöö tehtud,eks ma pean siis juhtmejamaga spetside poole pöörduma!
Ilma vintsita mutta....
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Kui suurt tüli ei tee, äkki teed vintsist ja releeplokist pildid ja paned siia. Meil siin paar inimest, kes viimase 10 aasta jooksul ka paari vintsi näinud on. Äkki tuleb tuttav ette. :roll:
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Ja muidugi on massi või toite lüliti väga vajalik aga ma pidasin seda millegipärast iseenesest mõistetavaks.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

god bless the internet - kindlasti sa sealt leiad oma milemakeri pildi koos skeemiga
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

tanel kirjutas:Mõmm. Ma olen meibi maakas natuke, aga ma panin lihtsalt massilüliti. Üldse akule vahele siis, "ainult vintsile" kontseptsioon eriti ei toiminud, proovisin. :lol:
Sul aku pealt eraldi massijuhet vintsi külge ei lähe?
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
tanel
Rock Crawler

Läheb ikka. Kõik "kak položeno". Aga ju siis sai piisavalt head massi, et vähemalt ilma koormuseta trumlit ringi ajada...
tegime pulli, aitab
metsaline
Off Roader Wannabe

Mure vintsiga

Tänud,Mehed,sain hulga targemaks.Oleks ehk isegi netist leidnud,aga seda tuleb ka osata(aga mina alles õpin "kasti" kasutama)
Tondile:võtan sinuga kindlasti ühendust.
Muide,kas kellelgi GAZ66 vintsi ei juhtu müüa olema?(tuttava GAZ igatseb vintsi)
Ilma vintsita mutta....
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

tanel kirjutas:Läheb ikka. Kõik "kak polo¾eno". Aga ju siis sai piisavalt head massi, et vähemalt ilma koormuseta trumlit ringi ajada...

Seega panid 2 massilülitit (üks vintsile ja teina üldmassile)?
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
tanel
Rock Crawler

Ei, üks ja üldmass.
Arutlesin nii, et kui vintsil solenoidid sisse põlevad vmt juhtub, siis niipalju aega peaks ikka jääma, et selleni jõuda ja masin pimedaks keerata...
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
marxkoll
Rock Crawler

Postitus Postitas marxkoll »

on üks :wave 66 vints pakkuda kui oled huvitatud
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”