Kasutaja "Märten"

4x4.ee Crew annab teada. Igast 4x4.ee -ga seotud teated ja muu oluline info

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Kasutaja "Märten"

Postitus Postitas urmas »

mootor maksab....?
5059185
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
v6rrimees
Õlleraha võiks ikka olla...

Re: M: jeep grand cherokee 4.0 -97 varuosadena

Postitus Postitas v6rrimees »

märten kirjutas:...

Tavaliselt ma modede tööd ei tee aga:

Reeglid tuleks läbi lugeda ennem kui midagi postitate.

Kuna Jeepi mehed on kõik üks pere ja me hoiame väga kokku siis algatuseks mainin , et härrased olge väga ettevaatlikud kui selle kodanikuga äri ajate.
Mitte, et mul isiklikult temaga mingi kana kitkuda oleks aga mujalt foorumitest on silma jäänud : http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=24147

On olnud ka kokkupuude klubikaaslasel umbes aasta tagasi...
Oli päris põnev.

Samas ei ürita ma sinu äri solkida Härra Märten.
Ma lihtsalt hoiatan oma väga häid sõpru, et nad kontrolliksid ennem kaupa kui sulle raha annavad.

Veel üks huvitav link: http://www.chryslerclub.ee/foorum/viewt ... 56&start=0

Ei nori ma hetkel tüli ega midagi, lihtsalt - siin foorumis on tavaks ausat äri ajada, kus mõlemad osapooled peavad kinni oma lubadustest.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002

....................................................

Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
märten
Rookie

Postitus Postitas märten »

naqu ka nii mõnigi teie parimatest meestest on lasknud mul vaat et öösel osad alt ära keerata, sest nii väga on vaja ning hommikul ei kippu ega kõppu, või siis nii mõnigi dziip peaks kandma minu sponsor kleebiseid, sest jupid on korra laenatud ja unustatud tagasi tuua isegi üks mootor. vabandada pole vaja. vanasti öeldi selle kohta, et sellest millest sa kindlalt ei saa vastutada, et see nii oli parem ära topi oma nina vahele, sest lõpuks oled kahe tule vahel. see lause oli rohkem sitasti väljakukkunud vanasõna, kui mingi ähvardus.

Eelmise küsimuse vastuseks on ,et mootor on juba müüdud
tel.58445436
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

märten kirjutas:naqu ka nii mõnigi teie parimatest meestest on lasknud mul vaat et öösel osad alt ära keerata, sest nii väga on vaja ning hommikul ei kippu ega kõppu, või siis nii mõnigi dziip peaks kandma minu sponsor kleebiseid, sest jupid on korra laenatud ja unustatud tagasi tuua isegi üks mootor. vabandada pole vaja. vanasti öeldi selle kohta, et sellest millest sa kindlalt ei saa vastutada, et see nii oli parem ära topi oma nina vahele, sest lõpuks oled kahe tule vahel. see lause oli rohkem sitasti väljakukkunud vanasõna, kui mingi ähvardus.

Eelmise küsimuse vastuseks on ,et mootor on juba müüdud
Meil kõigil on äris häid aegu ja halbu aegu. Kui halvad ajad väga kaua kestavad, siis võib see päris väsitav olla vist...
Ma pole ise Sinu poest ostnud ja ei tunne Sind. Tunnen küll v6rrimeest ja ütlen, et ta ei valeta ja ei lahmi. Seepärast ma ei kurvasta, et mootor juba müüdud.
Küsin: Kelle jeepi sa sponsoreerid?
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

http://chryslerclub.ee/foorum/viewtopic ... sc&start=0

Kuna mitmes erinevas foorumis on paljudel kasutajatel astud tegelasega probleeme, võtan julguse meie foorumis antud tegelase äritegevust piirata.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Daniel
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Daniel »

Minu kogemused Märteniga on alati olnud head - seega ma ei mõista miks
piiratakse tema tegevust " Sest sõber mul kirjutas või ytles" pole põhjus !
Märten ei myy uusi autosid või varuosasid - kui on mingi probleem siis saab selle ka mees mehega selgeks räägitud !
79,K30 Blazer,379td,400,208,-4",38"
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

Daniel kirjutas:Minu kogemused Märteniga on alati olnud head - seega ma ei mõista miks
piiratakse tema tegevust " Sest sõber mul kirjutas või ytles" pole põhjus !
Märten ei myy uusi autosid või varuosasid - kui on mingi probleem siis saab selle ka mees mehega selgeks räägitud !
Mul on võimalus ise asjas täna veenduda - lähen (proovin minna - kui uskuda foorumeid) vaatama, mis pakkuda on. Eks ma siis hiljem kommenteerin :)
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Daniel kirjutas:Minu kogemused Märteniga on alati olnud head - seega ma ei mõista miks
piiratakse tema tegevust
Kodanik iganoreerib KORDUVATEST ja isiklikest (privaatsõnum) märkuset hoolimta ostu-müügi foorumi reegleid. Oleme boobi-ga otsustanud. et nõuetel e mittevastavad kuulutuse lähevad kustutamisele.

Korrektseid postitusi ei puuduta.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Olen Märteniga ise ka suhelnud ja no mina ei tea ... mis jama, mis mure, kuidas tekivad probleemid, aga ju siis ostjal peab endal ka oidu olema tehingu juures ikka.

Aga jah, foorumi reegleid kuulutust sisestades peab austama. Sellest ei pääse ei üle ega ümber ja Armeenia Raadios esineda on ka tüütu.
+372 5028488
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

Pooldaks pigem Landy - Boobi erakonda, sest sellist halamist nagu antud kodaniku ümber mitmetes foorumites käib, ei loodaks küll siinsest lugeda. Ja natuke palju seda rahulolematust ja neid foorumeid. Samas on eelnevatest linkidest inimese andmed saadaval, ehk siis, kes ei riski ei joo šampust 8) .
Või mis see minu arvamus nüüd..., pole mul ameeriklastki... :roll: .
Edit:
Näh, Jaak trügis vahele. Minu komm oli mõeldud Danieli- Boobi sõnavõttudele 8) .
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

Trc kirjutas:
Mul on võimalus ise asjas täna veenduda - lähen (proovin minna - kui uskuda foorumeid) vaatama, mis pakkuda on. Eks ma siis hiljem kommenteerin :).

Kas keegi on Trc-d pärast tema poolt toodud kuupäeva näinud, pääses ta ikka eluga 8) .
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

Elu on näidanud et kui üks virin, siis ei maksa seda uskuda. Aga kui juba viis või enam, siis ikke näidatakse raha aga enne asja kätte saamist ja kontrolli, üle ei anta. No stiilis nagu gängsterifilmides kus toimuvad narkotsidiilid. Isiklikult ei oma kokkupuudet antud härraga, aga tõin näite kuidas kahtluste korral käituda.
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

414 AVM kirjutas:Trc kirjutas:
Mul on võimalus ise asjas täna veenduda - lähen (proovin minna - kui uskuda foorumeid) vaatama, mis pakkuda on. Eks ma siis hiljem kommenteerin :).

Kas keegi on Trc-d pärast tema poolt toodud kuupäeva näinud, pääses ta ikka eluga 8) .
Keegi kindlasti on. :)

ps. nimeparandus: trc, trc'i, trc'i. mittekunagi trc'd (trts'i)
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Vasta

Mine “4x4.ee Kisatoru”