Täna viimsi kanti 5 sept
Moderaator: Moderators
Täna viimsi kanti 5 sept
tõstetud ja vintsiga niva ja üx g klass tahavad metsa minna täna viimsis!
Mingi poole kaheksa paikku!
Huvilised saavad lisainfot minu käest või kui hiljax keegi jääb siis helistage mulle!
Huvilised saavad lisainfot minu käest või kui hiljax keegi jääb siis helistage mulle!
56157755
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
Re: Täna viimsi kanti 5 sept
kala kirjutas:tõstetud ja vintsiga niva ja üx g klass tahavad metsa minna täna viimsis!
Käisime eelmine nädal cherodega testräkil Randveres...
Mnge kaege seda , keegi on asja oma tohutu hiigel suure rehvga väga põnevaks ajanud seal ketkel.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
HEINAKÜÜN
Kahjuks ummikute kiuste Viimsisse ei jõudnud, kuid Männikul sai käidud. Kevadest siiani on ATV mehed teinud tublit tööd
ja avastasin sealkandis isegi ühe päris tummise raja. Igatahes peale esimest 200 m sai Defekas maapinnaga üheks...
Ühesõnaga, kunas retk jäi täna poolikuks, siis oleks plaanis lähipäevadel vaadata kuhu see rada välja viib (täna polnud kaasas ühtegi nav.vahendit).
Kes soovivad neljapäeval-reedel-laupäeval-pühapäeval metsa minna siis andke märku.
Indrek

Ühesõnaga, kunas retk jäi täna poolikuks, siis oleks plaanis lähipäevadel vaadata kuhu see rada välja viib (täna polnud kaasas ühtegi nav.vahendit).
Kes soovivad neljapäeval-reedel-laupäeval-pühapäeval metsa minna siis andke märku.
Indrek
Defender 110, Discovery V8
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
IRWWW Vana hea randvere muda.seff kirjutas:prooviks niimodi teha et ei hakka hädaldama et istmete peal on poriplekidrommi kirjutas:mingil hetkel oli 37 rehv igastahes vee all, vaatasin juba, et varsti vist hakkab salongi muda voolama ja määrib mu puhta interjööri ära
Kurat meenuvad kauged mägetetagused aastad, kui sai seda rada veel nivaga algusest lõpuni läbi Hi-Liftitud...
Meil õnnestus viimati selle kleepuva sita sees sellist toimingut teostada:
http://www.hot.ee/erkoxv/P1010292.JPG
Viimati muutis v6rrimees, N Sept 06, 2007 7:50 am, muudetud 1 kord kokku.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
HEINAKÜÜN
vanasti sa küll ei pirtsutanud kui hiluksile hakkasid mudalained üle kasti serva käima, mis juhtunud on, oled külmetanud ?seff kirjutas:prooviks niimodi teha et ei hakka hädaldama et istmete peal on poriplekidrommi kirjutas:mingil hetkel oli 37 rehv igastahes vee all, vaatasin juba, et varsti vist hakkab salongi muda voolama ja määrib mu puhta interjööri ära
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Me kõik vananeme, meeldigu see meile või mitte.seff kirjutas:vanasti sa küll ei pirtsutanud kui hiluksile hakkasid mudalained üle kasti serva käima, mis juhtunud on, oled külmetanud ?seff kirjutas:prooviks niimodi teha et ei hakka hädaldama et istmete peal on poriplekidrommi kirjutas:mingil hetkel oli 37 rehv igastahes vee all, vaatasin juba, et varsti vist hakkab salongi muda voolama ja määrib mu puhta interjööri ära
Vananemine võib avalduda mitmel moel. Rommil siis seekord sedasi, ehk läheb üle.....
Mud Yourself!
In mud since 1999.
In mud since 1999.
sain aru jah et vananeme , seepärast hakkasingi tr1 st mõnda teise klassi mineku peale mõtlema... ilmselt avaldub see aga eri persoonidel eri viisil..Valge Hiir kirjutas:Me kõik vananeme, meeldigu see meile või mitte.seff kirjutas:vanasti sa küll ei pirtsutanud kui hiluksile hakkasid mudalained üle kasti serva käima, mis juhtunud on, oled külmetanud ?seff kirjutas: prooviks niimodi teha et ei hakka hädaldama et istmete peal on poriplekid
Vananemine võib avalduda mitmel moel. Rommil siis seekord sedasi, ehk läheb üle.....
kes läheb raskemasse klassi üle.. , kes hakkab looduses matkama .., kes läheb malekooli..