Mida saab millega asendada(Nissan Patrol 160)

Moderaatorid: jr, Moderators

Kondimurdja
Rock Crawler

Postitus Postitas Kondimurdja »

igatahes suur tänu igasugu nõu annete eest eks ma nüüd mõtlen mis tegu mõtekam oleks :?
Kondimurdja
Rock Crawler

Tekkis uus küsimus, mul patrolil lehtvedrud sildade peale tõstetud ning on vaja pika käiguga amorte taha, mida oskate öelda kaz-53 amortide kohta või siis mida võiks sinna panna et odavalt hakkama saada :roll:
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Püha Jüri.

Mees mine poodi. Osta endale amordid ja mitte mingid vene junnid. bilstein, koni, emu jne. see 1000 eek tk ei ole palju turvalise sõidu nimel, seda eriti, kui on vedrustuse geomeetria noogi nässu keeratud
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kondimurdja
Rock Crawler

asoo nii kohe :( aga äkki ütled mõne poe kus oleks siis hea valik ma ei tea kahjuks.
Kondimurdja
Rock Crawler

asoo nii kohe: :roll: aga äkki siis ütled mõne poe kus oleks hea valik ma kahjuks ise ei tea :(
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

Emu shokke müüb marek, offroad servicest
Bilsteini saad saa esimeses lähenduses kõikidest KGK (Knutson) jaotuspunktidest
Samuti müüvad sulle koni ja eelpool nimetatud tooteid kõik vähegi maasturitega tegelevad ettevõtted.

Lisaks võid panna kuulutuse müügifoorumisse, et soovid selliste mõõtudega selliseid amorte. Päriselt ka. See ei ole see koht, kus kokku hoida.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Rancho, SkyJacker on saadaval Top Partsust.
Sky Nitro seeria on päris hea.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Urvo
ega nii ei saa ju rallit sõita, krt

Postitus Postitas Urvo »

OT küll, aga teadmiseks. Kasu monstrumil olid ka ees ja taga 53 amordid. :wink:
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Offy-roady kirjutas:OT küll, aga teadmiseks. Kasu monstrumil olid ka ees ja taga 53 amordid. :wink:
53 amordid on iseenesest head amordid. Kui raha vähe, siis kasutaks neid kindlasti. Sitt lugu on see, et 4 korraliku amorti leida, siis tuleb oma 20tk läbi logistada. Kvaliteet on ikka jube kõikuv.
+372 5028488
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Kondimurdja kirjutas:Tekkis uus küsimus, mul patrolil lehtvedrud sildade peale tõstetud ning on vaja pika käiguga amorte taha, mida oskate öelda kaz-53 amortide kohta või siis mida võiks sinna panna et odavalt hakkama saada :roll:
Mai saa nagu hästi aru miks siis, kui sillad on vedrude all, enam Patrolile Patroli omad ei peaks sobima.
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Õige märkus Maffia. Amordi käik ju ei muutu, lihtsalt kinnitus tuleb allapoole tuua või teisiti ümber teha.
+372 5028488
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

jr kirjutas:Õige märkus Maffia. Amordi käik ju ei muutu, lihtsalt kinnitus tuleb allapoole tuua või teisiti ümber teha.
Ei tule kinnitus allpoole - amordi alumise otsa kinnitus tuleb hoopis ülespoole :wink:
tartuoffroad.ee
5581340
Kondimurdja
Rock Crawler

njah asi selles et mul amordid mis olid läksid puru liiga lahjad olid need vist mingi uazi omad või midagi sellist.
enne ei ole mingeid 53 amorte olnud all mul lihtsalt kodus vedelevad kaks tk kasutamata ja ma siis seepärast küsisisngi.

Tänks igatahes :?
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Kondimurdja kirjutas:njah asi selles et mul amordid mis olid läksid puru liiga lahjad olid need vist mingi uazi omad või midagi sellist.
enne ei ole mingeid 53 amorte olnud all mul lihtsalt kodus vedelevad kaks tk kasutamata ja ma siis seepärast küsisisngi.

Tänks igatahes :?
No kui sul vedelevad kodus amordid siis ju lihtne võtta üks amort ja minna auto alla ja teha selgeks kas sobivad või mitte.
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

Kui Su auto tihti avalikel teedel (st. kiiretel, kurvilistel, auklikel) veereb, nõustun pigem Diffi arvamusega. Kuna amort on auto stabiilse teelpüsimise seisukohast primaarselt vajalik element, siis selle pealt kokkuhoidmine tundub mitte säästlik vaid enesehävituslik. Näit. kruusateel võivad jämedad männid hakata korduvalt teed ületama selleks mitte-ettenähtud kohtades :shock: .
Teine võimalus - pista need 53-e agregaadid alla, leia "tuttav" ülevaatuspunkt ja las nad väristavad teisi mõne minuti. Sealsed aparaadid ütlevad ära, mitme %-i ulatuses antud amordid reaalselt töötavad. Ja "tuttav" selleks, et mittetuttavas võivad nad jama korral edasisõitu piirata.
Aga, kui auto ainult hobi-ja metsaasi, siis kruvi alla mida iganes, peamine, et ise häpi oled :D .
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Vasta

Mine “Nissan / Renault”