Kas tehn passi vahetamisel tehakse ka mingeid muudatusi? Mul ka ÜV read otsa lõppemas ja öeldi, et kuna riik muutis mu aadressi

Moderaator: Moderators
Kas tehn passi vahetamisel tehakse ka mingeid muudatusi? Mul ka ÜV read otsa lõppemas ja öeldi, et kuna riik muutis mu aadressi
Mul ol ika tasutava vahetus, kuna olid 2006 a. valed haagise andmed Hollandi passist ümber kirjutanud.honkomees kirjutas: ↑T Mär 30, 2021 8:06 pmKas tehn passi vahetamisel tehakse ka mingeid muudatusi? Mul ka ÜV read otsa lõppemas ja öeldi, et kuna riik muutis mu aadressisiis saan tehn passi vahetada tasuta. Tasuks siis ka toekamad rattad alla panna? Samas praegu pole nende rehvimõõtudega probleemi, rohkem jälgitakse koormus- ja kiirusindekseid.
Rehvimõõdud ei mängi enam rolli ja need ei pea vastama sellele, mis passis kirjas.honkomees kirjutas: ↑T Mär 30, 2021 8:06 pm Kas tehn passi vahetamisel tehakse ka mingeid muudatusi? Mul ka ÜV read otsa lõppemas ja öeldi, et kuna riik muutis mu aadressisiis saan tehn passi vahetada tasuta. Tasuks siis ka toekamad rattad alla panna? Samas praegu pole nende rehvimõõtudega probleemi, rohkem jälgitakse koormus- ja kiirusindekseid.
Kunagi ei tea, millal nad seaduse jälle ümber keeravd. Pregu on küll-illalla-tullala, aga kui 10-15 aasta pärast hakkavad taas kruvisid pingutama, siis vannud end maa põhja.CaveMan kirjutas: ↑T Mär 30, 2021 9:38 pmRehvimõõdud ei mängi enam rolli ja need ei pea vastama sellele, mis passis kirjas.honkomees kirjutas: ↑T Mär 30, 2021 8:06 pm Kas tehn passi vahetamisel tehakse ka mingeid muudatusi? Mul ka ÜV read otsa lõppemas ja öeldi, et kuna riik muutis mu aadressisiis saan tehn passi vahetada tasuta. Tasuks siis ka toekamad rattad alla panna? Samas praegu pole nende rehvimõõtudega probleemi, rohkem jälgitakse koormus- ja kiirusindekseid.
Kujuta nüüd ette, et autod on liiklusesse ehitatud ka jalakäiate ohutust silmaspidades.VeljoV kirjutas: ↑K Mär 31, 2021 10:46 pm Kas ma loen õigesti välja, et pm võib kõik rauast järelturu asjad ära unustada uuematel masinatel, mis liiklevad liikluses? Päris huvitav on tänavapilt, kus päris paljudel kastikatel on "ära kukkunud" tagumine bumper
MustVälk kirjutas: ↑N Apr 01, 2021 10:52 amKujuta nüüd ette, et autod on liiklusesse ehitatud ka jalakäiate ohutust silmaspidades.
Saan aru, et metsa ei sobi plastik autod, aga igapäeva liiklusesse teedel ei sobi ka need tangid!![]()
Tehasest tulevad sellistena, kui sügisel soetasin uut, siis oli see baasvariant, ilma tagastangeta ja allasõidutõkkega, tõsine toru. Käisin sellega ka proovisõidul. Peaks olema täiesti legaalne siis.
Nagu ratastega. Ülevaatuse jaoks teine komplekt kuskil riiulis.
XJ on täisraamil eks? Sellisel juhul ei ole küljekarp kandevelement.