Klaperjaht 2007 Järelkajad
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
Vaikselt viskan mingid videod ka üles
Viimati muutis Cruizsub, N Mär 21, 2013 12:33 pm, muudetud 3 korda kokku.
Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Tore nädalavahetus oli!
Korraldajad olid kõvasti vaeva näinud ja usun et nende vaev saab ka vääriliselt tasutud.
Loodan et pealtvaatajad kes said pihta ühe minu poolt rajal tahtmatult langetatud kaselt annavad mulle andeks.Noormehele kes praegu viibib ilmselt veel PERH-i Mustamäe korpuse neuroloogia osakonnas soovin
kiiret paranemist.Usun et kõik saavad aru kui raske on hoida autot sõidujoonel kui sellelt on vägivaldselt eemaldatud tagumised amortisaatorid.
Sorry veelkord.
P.S see prügi värk oli ikka häiriv küll aga samas polnud üheski magusamas vaatekohas ühtegi prügikotti puuküljes rippumas(väike kivi korraldajate kapsaaeda kah!) mis muidugi ei õigusta prahi metsa alla loopimast.
Korraldajad olid kõvasti vaeva näinud ja usun et nende vaev saab ka vääriliselt tasutud.
Loodan et pealtvaatajad kes said pihta ühe minu poolt rajal tahtmatult langetatud kaselt annavad mulle andeks.Noormehele kes praegu viibib ilmselt veel PERH-i Mustamäe korpuse neuroloogia osakonnas soovin
kiiret paranemist.Usun et kõik saavad aru kui raske on hoida autot sõidujoonel kui sellelt on vägivaldselt eemaldatud tagumised amortisaatorid.
Sorry veelkord.
P.S see prügi värk oli ikka häiriv küll aga samas polnud üheski magusamas vaatekohas ühtegi prügikotti puuküljes rippumas(väike kivi korraldajate kapsaaeda kah!) mis muidugi ei õigusta prahi metsa alla loopimast.
ise küll maasturiga ei sõitnud, küll aga sõitsin enduro klassis
kui mu tsikkel peale atv-de järel ootamist kuumaks läks ja tosooli välja lõi, siis üks vanem härrasmees, kes raja ääres pilti tegi, ütles mulle et küsiksin pilte kellegi mehe käest(ütles nime ka aga ma unustasin ära suure väsimuse tõttu)
mees ise on pildile jäänud http://www.margorh.pri.ee/auto/klaperjaht/ 88ndal pildil
äkki keegi teab kellega tegu on, v teab kontakte
sõitsin rohelise kawaga, nr oli 10
kui mu tsikkel peale atv-de järel ootamist kuumaks läks ja tosooli välja lõi, siis üks vanem härrasmees, kes raja ääres pilti tegi, ütles mulle et küsiksin pilte kellegi mehe käest(ütles nime ka aga ma unustasin ära suure väsimuse tõttu)
mees ise on pildile jäänud http://www.margorh.pri.ee/auto/klaperjaht/ 88ndal pildil
äkki keegi teab kellega tegu on, v teab kontakte
sõitsin rohelise kawaga, nr oli 10
Tänud Vaikole ja tiimile ja muidugi võistlejatele.
Nüüd juba pea paar aastat asjast eelmal olles tuli ka korra kihu peale
aga õnneks või kahjuks läks see ruttu üle ( selleks korraks
) .
Ilus üritus oli, sellest tulenevalt on Nissan ka järgmisel aastal toetamas ja kindlasti oleme veelgi suuremalt esindatud ( nii mõnedki lisaatraktsioonid plaanis ).
Ehk aitab meie toetus nii võistluse korralduskvaliteedi parandamisele kui ka pealtvaatajate arvukuse kasvatamisele kaasa. Aitäh veelkord ja kohtumiseni aasta pärast
Margus ja Nissan Nordic Europe pere
Nüüd juba pea paar aastat asjast eelmal olles tuli ka korra kihu peale

Ilus üritus oli, sellest tulenevalt on Nissan ka järgmisel aastal toetamas ja kindlasti oleme veelgi suuremalt esindatud ( nii mõnedki lisaatraktsioonid plaanis ).
Ehk aitab meie toetus nii võistluse korralduskvaliteedi parandamisele kui ka pealtvaatajate arvukuse kasvatamisele kaasa. Aitäh veelkord ja kohtumiseni aasta pärast

Margus ja Nissan Nordic Europe pere
endine offroader 

fantast pildid, mõne mehe näoilme peegeldab võistlust paremini kui terve album mudastest masinatestdiff kirjutas:http://www.margorh.pri.ee/auto/klaperjaht/
Veel pilte

- rommi@rommi
- Fitting 44"
- Kontakt:
Team Hõbekoll kah vehib rõõmsalt kätega.
Sissejuhatuseks SUUR TÄNU Serengeti poistele, kes me wrc auto operatiivselt ja 4 minutiga püsti aitasid. Teile toon personaalselt kingituse järgmisel võistlusel.
Korraldajaltele kah hinne 5+ Kogu üritus sujus ülihästi, ajakava oli paigas inimesed rajale meile katsete ajal ei roninud.
Tänud. Järgmine aasta uuesti.
Sissejuhatuseks SUUR TÄNU Serengeti poistele, kes me wrc auto operatiivselt ja 4 minutiga püsti aitasid. Teile toon personaalselt kingituse järgmisel võistlusel.
Korraldajaltele kah hinne 5+ Kogu üritus sujus ülihästi, ajakava oli paigas inimesed rajale meile katsete ajal ei roninud.
Tänud. Järgmine aasta uuesti.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Kolmanda ja neljanda punkti kohtunikud tänavad ka korraldajaid ja võistlejaid.
Eriti ATV mehi, kes vahetult enne viimse ringi lõppu meist ummiku harutmise ajal sebrad ja pipid tegid. Lihtsalt hakkas selgest taevat üks hetk SI**A sadama....
Kohtunikud EI TÄNA pealtvaatajaid, kes lagastasid metsa totaalslet ära ja loopisid pahti isegi prugikottide kõrvale maha. Ülbuse, enseksksuse ja liigse alkoholi võiks koju jätta.
Kohtunikud ei peksa teid rajast eemale ju mitte enda lõbustamiseks, vaid turvalisuse huvides (Lugege Vahuri kommentaari langevatest puudest).
Õhtul ka pildid/videod.
Eriti ATV mehi, kes vahetult enne viimse ringi lõppu meist ummiku harutmise ajal sebrad ja pipid tegid. Lihtsalt hakkas selgest taevat üks hetk SI**A sadama....

Kohtunikud EI TÄNA pealtvaatajaid, kes lagastasid metsa totaalslet ära ja loopisid pahti isegi prugikottide kõrvale maha. Ülbuse, enseksksuse ja liigse alkoholi võiks koju jätta.
Kohtunikud ei peksa teid rajast eemale ju mitte enda lõbustamiseks, vaid turvalisuse huvides (Lugege Vahuri kommentaari langevatest puudest).
Õhtul ka pildid/videod.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Kusjuures-käisime diffi ja erikuga laupäeva hommikul kell kaheksa rajale ringi peale ja juba siis olid kuskil väga absurdses kohas (vist seal taga luha peal) õllepurgid maha visatud. Ei olnud eelmisest aastast - selle aasta AleCoqi kuldsed purgid olid. E. siis väidan, et ei ole vaid pealtvaatajad linnast. Järgmine kord suured plakatid sissesõidu juurde ilmselt üles panema lugemiseks osa Landy käskudest metsas liikujatele.Landy kirjutas:Kohtunikud EI TÄNA pealtvaatajaid, kes lagastasid metsa totaalslet ära ja loopisid pahti isegi prugikottide kõrvale maha. Ülbuse, enseksksuse ja liigse alkoholi võiks koju jätta.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
- garfield
- Got ARB and Nitrous?
Sellised FOTOD siis seekord
Põhitähelepanu oli muidugi Matkajatel.
http://nagi.ee/photos/garfield007/sets/34443/
...ja tänud korraldajatele!!!
Põhitähelepanu oli muidugi Matkajatel.

http://nagi.ee/photos/garfield007/sets/34443/
...ja tänud korraldajatele!!!
TULEMUSED
Omalt poolt tänan inimesi kes olid nõus kollased vestid selga tõmbama ja pühendama need kaks kaunist päeva võistlejate ja pealtvaatajate kanseldamisele.
AITÄH
Omalt poolt tänan inimesi kes olid nõus kollased vestid selga tõmbama ja pühendama need kaks kaunist päeva võistlejate ja pealtvaatajate kanseldamisele.
AITÄH
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Lubatud pildid on hetke pärast nähtaval:
http://www.landrover.pri.ee/offroad/gal ... ii2007.htm
NB! Elioni ja sellega seotud ühendusega kliendid ei pruugi pilte kuni 29.08 õhtuni näha!
http://www.landrover.pri.ee/offroad/gal ... ii2007.htm
NB! Elioni ja sellega seotud ühendusega kliendid ei pruugi pilte kuni 29.08 õhtuni näha!

-----------------------------------------------------------------
Olen üks nendest, kes su langetatud kasega peaegu pihta sai - nägin, et tuleb aga mingi nipiga sain ainult vastu jalgu. Vabandama ei pea, kuna kuskil oli vist isegi kirjas olnud, et raja piiridest peab 10m kaugusele hoidma. Aga ei meie ega ka teised pealtvaatajad seda eriti teinud, niiet oleme pigem ise süüdi.Vahur kirjutas:Loodan et pealtvaatajad kes said pihta ühe minu poolt rajal tahtmatult langetatud kaselt annavad mulle andeks.Noormehele kes praegu viibib ilmselt veel PERH-i Mustamäe korpuse neuroloogia osakonnas soovin
Sorry veelkord.
Kas tolle kutiga kes päris puu alla jäi on asjad tõesti nii hullud? Karjus küll nagu oleks surmahirm ja shokk oli ka ikka päris kõva tal.
Üldiselt kuna esimest päeva ei näinud siis teisel päeval meeldis atekate ja endurode võistlus autode omast rohkem. Eriti head olid viimased ringid