O: Kastikuudi (kandilise)
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
O: Kastikuudi (kandilise)
Oleks vaja D-Maxile kastikuuti. Kas kellelgi on pakkuda?
Midagi sarnast? https://www.kuldnebors.ee/search/soiduk ... 9b610c.jpg
ardi.s@neti.ee
Midagi sarnast? https://www.kuldnebors.ee/search/soiduk ... 9b610c.jpg
ardi.s@neti.ee
Viimati muutis ardi, N Nov 05, 2020 7:18 pm, muudetud 1 kord kokku.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
5280616
- TiitR
- I live off from the mud
Re: O: Kastikuudi (kandilise)
Kui keegi ei paku seda nn. elektrikute kuuti, siis võid uue tegemist küsida ka sealt, kust sa omale selle Gazelli pealisehituse tellisid.
P.S ma ise enam selle ettevõttega seotud pole.
P.S ma ise enam selle ettevõttega seotud pole.
Uue hinda ei tahaks maksta, kardan, et see maksaks sama palju kui eespool viidatud Ranger. Kunagi oli kellelegil pakkuda, näed ei ostnud siis.
Tegelikult üritan homme uurida, kas Elektrilevil veel neid Navaraid on müüki tulemas.
Tahaks geneka kuuti mahutada, nii, et alla saaks ka midagi panna (saelinte, jms).
Üks kuudiga Navara on, aga see on mul muu varustusega, ehk hulgem kaableid peal.
Praegu ajasin geneka Gazelli kasti, aga eelistaks pikapi kastis hoida, sest Gazelliga vaja ka vahel küttepuid vedada.
Tegelikult üritan homme uurida, kas Elektrilevil veel neid Navaraid on müüki tulemas.
Tahaks geneka kuuti mahutada, nii, et alla saaks ka midagi panna (saelinte, jms).
Üks kuudiga Navara on, aga see on mul muu varustusega, ehk hulgem kaableid peal.
Praegu ajasin geneka Gazelli kasti, aga eelistaks pikapi kastis hoida, sest Gazelliga vaja ka vahel küttepuid vedada.
5280616
5280616
Too kandiline näib tugevam ja ehk summutab geneka müra ka paremini. Ja mis seal pattu salata, loodan odavamalt hakkama saada.TiitR kirjutas: ↑N Nov 05, 2020 8:14 pm Veel 1 variant: https://fibersolutions.ee/kataloog/isuz ... /ize-1188/
5280616
5280616
-
- True Off Roader!
Kunagi kui mu Isuzu veel garantiiline oli ja hoolduses käis, siis nägin kuidas Topauto töökojas mehed ehitasid neid kuute Isuzule peale, kas RMK või Eesti Energiale, enam ei mäleta. Ja seda ka ei tea, kas panid kusagil toodetud juppidest lihtsalt kokku ja masinatele peale, või tegid seal kohapeal materjalist valmis.
Järelikult peaks neid ikka ka Isuzude pealt saada olema, ega kõik sellist kõrget kuuti ei soovi purjeks.
Järelikult peaks neid ikka ka Isuzude pealt saada olema, ega kõik sellist kõrget kuuti ei soovi purjeks.
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
-
- I live off from the mud
Küsi maasturid.ee otse, neil on igast huvitavat manti angaaris (ja selle taga).
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
-
- Mudder
tere.on pakkuda plastik kuut,midagi sarnast nagu siin teemas oleval pildil.3külge avatav,paremal küljel on paigaldatud klaas-oli kasutusel koera transpordiks...asub Haapsalus.hinda küsiks 200.-kuut on korralik-ei ole päikese käes hapraks paakunud.hetkel on Ford Rangeri peal...siia ei oska pilte panna...tel.53859859.
Sain kuudi.
5280616
5280616