Mingis mõttes on kõige hullem stsenaarium nüüd testitud. Seoses viimaste päevade ilmadega olen saanud täiskiilakat ja ka jääst täiesti siledat kruusateed. Väga hästi peab. Naabrimees samas suusatas oma neli aastat vanade lammelidega mu kõrval - mitte mingit pidamist ei olnud tema masinal. Nende lamellidega ta ei sõida aastaringselt vaid ainult talvel.
Erinevas lumes ma neid testinud ei ole, küll aga eelkäijaid (AT3 ilma 4S'-ta) ja pidamine oli väga hea.
Ilmselt on nendel rehvidel üks väga nõrk koht ja see saabki määravaks. Et kui ma nüüd kevadel need lattu seisma panen ja uuel hooajal alla panen, et kui palju selleks ajaks rehvid praegustest omadustest kaotanud on?
Eks raporteerin ka edaspidi kui mingi suurem muutus ilmaga toimunud. Ma eeldasin küll, et kuna pole tihedalt lamellitud ja puduvad naastud, et kas ikka on pidamist jäävihma puhul.
Üks tegelane on pannud üles ka video enda katsetest:
https://www.youtube.com/watch?v=5pliLbJFyek
PS. Ahjaa, paljud kastika kasutajad ei tea/taha tunnistada ühte paratamatust. Talvel sõites peaks olema taga kastis olema kas liivkaotid või metallplaat sama raske kui on mootori kaal. Muidu ei ole auto taga ratastel head pidamist ja ka parimate rehvidega on suht sitt sõita.