Küsimus summuti kohta

Gaz 69, UAZ 469 või Gaz 66 või ZIL. Ühine nimetaja kogu Vene maasturliikurite kohta. Olgu ta siis veok või sõiduk. Lubatud ka roomiksõidukid ja sõjaväetehnika.

Moderaatorid: jr, Landy, Moderators

Vasta
69a Mees
Rookie

Küsimus summuti kohta

Postitus Postitas 69a Mees »

Mure siis selline. Panin enda 69-le Peogoti xd 2 mootori, aga ei tea kas villise üks summutipott vastavad näitajad väja veab? Ma mõtlen vastu surveid jne. Või pean panema kogu Peogoti summutite jada. Tänud
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Re: Küsimus summuti kohta

Postitus Postitas hulkur »

69a Mees kirjutas: Või pean panema kogu Peogoti summutite jada.
täpselt nii...
69a Mees
Rookie

Eks siis annan keevitusele valu. 8)
Beast
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Beast »

mina sinu asemel huvi pärast prooviks ennem korra gazi-i summutiga. minu kogemused summutite vallas on siiamaani: mida vabam väljalase seda parem minek ja valjem hääl, samas ma olen tegelenud ka ainult karburaator mootoritega.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

hulkur kirjutas:
täpselt nii...
Milleks? Kõik nahui ja puhas toru koos resonaatoriga alla ja korras. Jutt vastusurvest on puhas müüt. Originaal malmkollektor tekitab piisava vastusurve ja lööklainete peegelduse, mis tõmmavad teistkordsel tagasipeegeldusel seisva heitgaasi klappide juurest ära.
+372 5028488
Kasutaja avatar
t6nu
Fitting 38"

sumpa

Postitus Postitas t6nu »

uazikule pakutakse hiiu poes kaht sorti sumpasid, 2 potiga, 50 mm toru kõik ja siis ühe potsikuga, kuni potini on 50mm, edasi tükk maad peenem. ei teagi täpselt kumb on parem aga ise valisin umbes kuu tagasi oma 3153-le selle peenema saba ja ühe potiga variandi (umbes 600 eeku kogu lugu kokku), vahetatud sai kõi eest mootorist taha välja, on vaiksem küll :-)
Ahjaa, kui korralikku allapanijat/kokkukeevitajat vaja, siis minge autosummutid oü-sse laki tn, ilus töö!
69a Mees
Rookie

Asi valmis

Panin 2 pütiga villise summuti ja tundub,et asi on OK. Tänud ka
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

jr kirjutas:
hulkur kirjutas:
täpselt nii...
Milleks? Kõik nahui ja puhas toru koos resonaatoriga alla ja korras. Jutt vastusurvest on puhas müüt. Originaal malmkollektor tekitab piisava vastusurve ja lööklainete peegelduse, mis tõmmavad teistkordsel tagasipeegeldusel seisva heitgaasi klappide juurest ära.
puhas toru toimis igatahes turbomootorite puhul bmw325t bensiin,patrol3,3td väga hästi .... kust sa seda müüti kuulisd et tavadislade puhul ka vahet pole , enda kogemuste põhjal olen täheldanud et ilma sumpata on küll hirmus kole hääl masinal , ja kohe tekib tunne et hobuseid tuli juurde , küll aga tagumikmeetriga mõõtes tundus mulle, et kui pöörded kõrgemaks oli vaja lasta oli pillil jõudu vähem.. katsetused teostatud kunagi siis , transit 2,5d mersu 5,6d mersu 3,0d
militar
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas militar »

vahetasin enda uaz-il ka sumpa. panin selle ühe paunaga ja ka kõik osad ja veel "sõrmus" tihendi, pidi olema parem kui see "tavaline". on ka vaiksem ja parem, aga seda ma ei täheldanud et oleks jõudu rohkem või vähem olnud :D :)
uaz 31512 4wd 53-96-72-85
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

seff kirjutas: .... kust sa seda müüti kuulisd et tavadislade puhul ka vahet pole
Ei kuulnudki, mina ütlen nii.
Pütid on selleks et kõik ära põletada ja mis ära põlenud, peab kohe ja kiirelt ka sealt lahkuma. Milleks teha tee peale ette takistusi?
+372 5028488
Vasta

Mine “UAZ / GAZ / ZIL jt”