cherokee salongivent + tagaluugi amordid
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
cherokee salongivent + tagaluugi amordid
cherokee ´87 salongivent vanadusse koolend... kas kellelgi on töötavat (kasutatud) mootorit asemele pakkuda?
ja kas tagaluugi amordid on nii erilised et neid saab vahetada vaid originaalide vastu või on kellelgi kogemust mis luugid veel samaväärseid amorte kasutavad? (mõõt ja tõstevõime)
mõlema küsitud asja tellimisel läheb paar nädalat
aga ehk on kellelgi need niisama seismas...
ahjaa tagaluugi amordi kinnituspolt (ühendab amorti kerega) on pooleks ja seega vajab asendamist
iga info teretulnd!
5202520
ja kas tagaluugi amordid on nii erilised et neid saab vahetada vaid originaalide vastu või on kellelgi kogemust mis luugid veel samaväärseid amorte kasutavad? (mõõt ja tõstevõime)
mõlema küsitud asja tellimisel läheb paar nädalat
aga ehk on kellelgi need niisama seismas...
ahjaa tagaluugi amordi kinnituspolt (ühendab amorti kerega) on pooleks ja seega vajab asendamist
iga info teretulnd!
5202520
Re: cherokee salongivent + tagaluugi amordid
Mõlemad asjad ka omal vahetatud, aga luugiamort müüakse koos poltidega seega läheb vahetusse nagunii.
It's A Jeep Thing You Wouldn't Understand
Oskab siis keegi öelda, kust saab mõistliku hinnaga jeepidele luugiamordid? Kui mina uurisin asja, siis olid variandid üsna hapud, ei mäleta enam kas 1 amort oli 1600 või oli 2 tk 1600. Igatahes natukene mõttetult kallis hind selliste jublakate eest. Mul küll Grand, aga põhimõtteliselt teadjamad mehed võiksid mõne vihje anda, kust kivi alt otsida:)
Grand Cherokee
Peterburi tee Tööriistamarket. Seal erineva pikkusega amorte luukidele. Mõeldud on nad käruehituse juurde, aga silma järgi peaks ka kapoti või luugi küljes asja ära ajama.Reix kirjutas:Oskab siis keegi öelda, kust saab mõistliku hinnaga jeepidele luugiamordid? Kui mina uurisin asja, siis olid variandid üsna hapud, ei mäleta enam kas 1 amort oli 1600 või oli 2 tk 1600. Igatahes natukene mõttetult kallis hind selliste jublakate eest. Mul küll Grand, aga põhimõtteliselt teadjamad mehed võiksid mõne vihje anda, kust kivi alt otsida:)
+372 5028488
Nii, mul luugiamordiprobleem lahendatud.
Kiskusin amordi maha, läxin sinna poodi, kuhu soovitatakse minna, kui vanaema õunamoosist mootoriõli teha ei oska. Võtsin mõõdulindi ja kataloogi näppu. Pisut tuhnimist kataloogis ja peale suhtlemist inimesega teiselt poolt letti, sain näppu 2 Vectra A amorti, mis peale pisikest modimist kenasti auto külge passisid.
Investeering oli kokku 294 krooni, kui mu mälu mind ei peta
. Ja siiani pole veel luuk pähe kukkunud 
Kiskusin amordi maha, läxin sinna poodi, kuhu soovitatakse minna, kui vanaema õunamoosist mootoriõli teha ei oska. Võtsin mõõdulindi ja kataloogi näppu. Pisut tuhnimist kataloogis ja peale suhtlemist inimesega teiselt poolt letti, sain näppu 2 Vectra A amorti, mis peale pisikest modimist kenasti auto külge passisid.
Investeering oli kokku 294 krooni, kui mu mälu mind ei peta

Grand Cherokee