ennukas kirjutas:ricardodesol11 kirjutas:.... Lihtsalt viimasel ajal tahetakse vaid kindlustuse pauke värvikodades teha(on otse näkku öeldud) sest seal tavaliselt kvaliteet pohhui ja pappi saab küsida megalt.
Eksid söbrake... Kui on kindlustuse töö, siis klient n..... sind ikka täiega, sest teab et kuni pole allkirja vastuvõtu kohta andnud siis ka firma raha ei saa. Kindlustusel on aga kombeks kutsuda pisteliselt sõidukeid järel kontrolli, kui pettusega vahelejääd, oledki black listis kõigis kindlustustes.
Samuti on konkurents väga suur ja ka kindlustused loevad oma raha.
Ehk ühele avariijuhtumile võetakse mitu hinnapakkumist.
Õigus ta on et eelistatakse kindlustuse töid, kuid ära arva et neid võib pohhuilt teha- väljastatud autole pead andma vähemalt pooleaastase garantii ja usu mind tagastange kriimu pärast nõutakse üsna tihti kuu aja möödudes esisilla remonti või aku ja signa vahetust...?!
Vähemalt aastat 4 tagasi tehti küll kindlustuse jaoks s*tta.
Saadeti minu paar nädalat üle 3 aasta vana (ehk garantii just läbi saanud) alla 30tkm sõitnud auto esiotsa remonti Tondi Autosse. Kui autole järgi läksin oli kõik minu silma järgi vähemalt ilus sirge, uus kapott, uus stange ja esituli. Värv õiget tooni, võtsin auto vastu. Detsembri algus oli vist.
Kevadeks kapoti alt valtside vahelt asi roostes, läksin kindlustusse, sealt öeldi, et mine töökotta teevad korda. Viisin veel auto paariks päevak sinna, ise korraldasin omale asendusauto jne, kui järgi läksin, oli kapoti alt ära pintseldatud, öeldi, et kõik korras. Stange vahelt paistnud tala, mis oli roostes, oli selline endiselt. Et muk oli autot vaja, küsisin neilt värvi kaasa ja tegin ise kodus selle alumise poole korda (stange maha, terasharja ja roostesurmaga üle, krunt ja värv peale). See omatehtud koht kestis, kapott oli aasta hiljem tugevalt roostes - pandi B-kapott ja jäeti ilmselt alt kruntimata, lõpuks tuli mul oma kuludega autole uus kapott osta ja ära värvida, sest mida sa nii palju hiljem ikka vaidled, aja ja närvi kulu arvestades oli see 3000.- odavam välja käia.
Aga sinna töökotta ei lähe ma enam kunagi ja sootian ka kõigil teistel kohast eemale hoida.
Veel - kui seda kapoti seal garantiina pintseldati, lasin ka Defa plokisoojenduse peale panna. Algul kasutas mul autot naine, tema ilmselt ei osanud vaadat, kas asi toimib, kui hiljem ise sõitma hakkasin, siis selgus, et ei tööta. Faktos mingi hooduse käigus palusin asja kontrollida, selgus, et paigaldamisel oli pistiku üks klemm ära lõhutud.