PlayStation Alansi MudDrag 2007
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

Viimati muutis Cruizsub, N Mär 21, 2013 12:39 pm, muudetud 2 korda kokku.
Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Cruizsub kirjutas:Mõned videod ka minupoolt: MudDrag Videod

alates 5 sekundist kuni 8 -ndani tasub pisut kõvemini kuulata!

"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
mina olen saanud politsei käest ametliku noomituse, kuna auto värvkate polnud tuvastatav. Ära sõites muidugi õnnestus näha, kuidas politseihärrad isekeskis irvitasid.anttix kirjutas:Mnjah, minu kõigi Koreakate hirm seisab ikka veel mudasena maja ees. Kuna lahkumine läks kiireks, siis jõudsin masina ainult tänavalegaalseks pesta (numbrid, klaasid ja tuled)
- Kiviraidur
- Off Roader Wannabe
kokku mixitud videod.
muide: best soundtrack ever. !!! minu tibi !!!
http://www.youtube.com/watch?v=sEo3XgFZzg8
Mul on savi - 2 ämbritäit, ühe võtsin kühvliga välja, teise korjasin platsi pealt kokku peale survepesu, ja peale selle oli keegi salongi kah veel muda täis loopinud, ilmselt usa raud . Vabandused maaomaniku ees, et luba küsimata selle massi kaasa võtsin aga kui arvestada, et osavõtjaid oli üle 30 ja usa raud võttis emakest maad rohkem kaasa kui minu pisike Ivan, siis ei kujuta ette palju seda muda sealt ära viidi.
Kõik see aga on tühine, selle kõrval millise adrenaliini süsti võistlejad ja pealtvaatajad said. Meil oma tiimiga igal juhul jätkus juttu pikalt ja mis seal salata, rõõm võidu puhul tahtis tähistamist, seda enam, et sellist eesmärki ei olnud. Kui hommikul kohal olles masinapargile silma peale viskasin, siis pidasin heaks tulemuseks, kui eelvoorust edasi pääsen. Sain edasi, tehnika kestis (vene raud), õnne oli ja fanklubi tegi head tööd.
Edu korraldajatele, et sellest üritusest saaks traditsioon, tänud peatvaatajatele ja andke kõigile tuttavatele teada, kui lahe üritus oli ning olen kindel, et mõne aasta pärast on osvõtjaid 100 ja rohkem.
Kõik see aga on tühine, selle kõrval millise adrenaliini süsti võistlejad ja pealtvaatajad said. Meil oma tiimiga igal juhul jätkus juttu pikalt ja mis seal salata, rõõm võidu puhul tahtis tähistamist, seda enam, et sellist eesmärki ei olnud. Kui hommikul kohal olles masinapargile silma peale viskasin, siis pidasin heaks tulemuseks, kui eelvoorust edasi pääsen. Sain edasi, tehnika kestis (vene raud), õnne oli ja fanklubi tegi head tööd.
Edu korraldajatele, et sellest üritusest saaks traditsioon, tänud peatvaatajatele ja andke kõigile tuttavatele teada, kui lahe üritus oli ning olen kindel, et mõne aasta pärast on osvõtjaid 100 ja rohkem.
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Kurat, vägev üritus! Hea koht, hea rada, hea korraldus.
Õnnitlused võitjale , kes mu fotofinishiga saatis raja kõrvale võistlust nautima. Lõbus oli.
T-99
Õnnitlused võitjale , kes mu fotofinishiga saatis raja kõrvale võistlust nautima. Lõbus oli.
T-99
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Nii, praeguseks on pesud lõppenud.Adelaide kirjutas:jr kirjutas:Tahate te mulle rääkida autopesust? Just astusin tuppa. 6h ja ikka ei saanud tibukollast Fordi igalt poolt puhtaks. Homme jätkame ja siis veel Chevy B.A. ka ... ohohohhooo.
Ma võin sulle autopesemisest rääkida. Kõigepealt võtad kühvli ja ämbri ning eemaldad umbes ämbri muda. Ning siis lased survepesuga 2,5 tundi jutti.
Mul muidugi hea rääkida, mina vaatasin ainult pealt
Ford - 12h
Raam oli poolenisti muda täis, samuti esimesed ristitalad. Pidurid tuli ka laiali kiskuda ja detailselt puhtaks pesta, samuti kõik uksetihendid ning tuled tuli eemaldada, et igale poole ligi saaks.
Chevy - 4h
Viilisin natuke pesuga, lootuses et lähen metsa autot leotama varsti. Samas on ikka sigalihtsa ehitusega ja lausa lust pesta võrreldes Fordiga.
+372 5028488
Tundus, et sul oli ka ülekanne väga paigast ära...badass kirjutas:Tore üritus jah,loodame,et see saab harjumuseks.Endal küll eriti hästi ei läinud,eks seal oli muidugi önne ka natuke vaja.Aga noh,arenguruumi on kövasti,kapoti alt tuleb rohkem hobuseid välja peksta,küll järgmine kord paremini läheb.
+372 5028488
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Kui viid selle savi oma kodukandi pioneeride maja keraamika ringi lastele siis korraldajad ei pahandaivan kirjutas:Mul on savi - 2 ämbritäit, ühe võtsin kühvliga välja, teise korjasin platsi pealt kokku peale survepesu, ja peale selle oli keegi salongi kah veel muda täis loopinud, ilmselt usa raud . Vabandused maaomaniku ees, et luba küsimata selle massi kaasa võtsin...

Mud Yourself!
In mud since 1999.
In mud since 1999.
5+ filmijale hüüete eest!tont kirjutas:kokku mixitud videod.
+372 5028488