Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Kui haigus maha ei murra siis olen ka olemas!
Ahto P, Jeep ZJ, 33"MT, vints, CB, Saag jne...
Kes neid kõiki siia kirja jõuab panna
Ex-LC 150 22, 2.8td, no lift but has winch, 32"AT ak. Daily-Troll
Patrol Y60 88, 2.8td, lift - yes ,mog 404, 42"MT ak. Muda-Troll
Ex-LC80 97, 4.2Td, 6,5" lift, 37"MT ak. Land-Trol
Kaardilugejat pole kellelgi vaja? Tahaks vahepeal garaazist päikese kätte
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Kui hull see rada seal olema saab? Kui vaadata, et stardis on sellised 35sed ja 37sed rattad, siis ma oma 31sega ei julge vist selle riviga liitudagi. Hetkel veel ka lamellrehvid all, mitte mudakad
taxopets kirjutas:Kaardilugejat pole kellelgi vaja? Tahaks vahepeal garaazist päikese kätte
Mul vb vaja vintsi meest/kaardilugejat!
Algupärane mees on haige ja kui terveks ei saa, siis....
Kreizi kirjutas:Kui hull see rada seal olema saab? Kui vaadata, et stardis on sellised 35sed ja 37sed rattad, siis ma oma 31sega ei julge vist selle riviga liitudagi. Hetkel veel ka lamellrehvid all, mitte mudakad
Kui 35+" üritust teeks, siis oleks esimese postituse vähe teistmoodi kirja pannud ju. Suurema rattaga mehed olid seekord kiiremad siia kribama. Ma ei tea, mis need cheromehed nii kaua mõtlevad Aga noh, pühapäeva hommikuni on veel aega.
Kreizi kirjutas:Kui hull see rada seal olema saab? Kui vaadata, et stardis on sellised 35sed ja 37sed rattad, siis ma oma 31sega ei julge vist selle riviga liitudagi. Hetkel veel ka lamellrehvid all, mitte mudakad
Minul ka 31 ja AT Ma ei tea kui palju seda lund veel metsas pühapäevaks järgi on aga lume sees töötas korralik lamell palju paremini kui AT. Tule ikka....
voo kirjutas:... lume sees töötas korralik lamell palju paremini kui AT. Tule ikka....
Kindel?
Mulle tundub küll et paksus lumes on lamell üsna nõrk. Madalas lumes, Jääl, kinni sõidetud lumes lamell parem.
Vähemalt MT ja lamell niimodi tundub...
Aga tulge ikka jah. Küll läbi sikutatakse.