taha ka Samuraid
Moderaatorid: Stupiduser, Moderators
-
- Rookie
taha ka Samuraid
Tere.
oleks ka huvi üks Samurai hoovi veeretada:). Kuskohast te neid siin üldse hangite? Saksamaale ei ole ka nagu tahtmist/aega/viitsimist järgi minna. auto24's praegu müügis üks Samurai.
Lehtvedrudega riistapuu on arusaadavalt ebamugavam? Keerdvedrudega maastikul ka osavam?
Kas Samurai paksust lumest ka läbi pressib või on ta äkki liiga kerge? Ma mõtlen stiilis paar kilomeetrit kruusateed sõita, mida lahti lükatud ei ole, aga tööle on vaja minna:).
Press, Mahla Press
oleks ka huvi üks Samurai hoovi veeretada:). Kuskohast te neid siin üldse hangite? Saksamaale ei ole ka nagu tahtmist/aega/viitsimist järgi minna. auto24's praegu müügis üks Samurai.
Lehtvedrudega riistapuu on arusaadavalt ebamugavam? Keerdvedrudega maastikul ka osavam?
Kas Samurai paksust lumest ka läbi pressib või on ta äkki liiga kerge? Ma mõtlen stiilis paar kilomeetrit kruusateed sõita, mida lahti lükatud ei ole, aga tööle on vaja minna:).
Press, Mahla Press
- Veiko
- I know how to fix stuff
Foorumi liige Insener toob Sammukaid väga osavalt maale.
Mul on keerdvedrudega Samurai ja sellega on parem sõita kui keerdvedrudega versiooniga aga viga selles,et neid ei leia kuskilt.
S413 on parim valik.Korraliku rehviga pole probleeme läbimisega.
Veiko
Mul on keerdvedrudega Samurai ja sellega on parem sõita kui keerdvedrudega versiooniga aga viga selles,et neid ei leia kuskilt.
S413 on parim valik.Korraliku rehviga pole probleeme läbimisega.
Veiko
+372 5232468
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Paheero kirjutas:Ma olen küll purjus, aga aru ikkagi ei saa..... Ja pealegi on lehtvedru ja spiraalvedruMul on keerdvedrudega Samurai ja sellega on parem sõita kui keerdvedrudega versiooniga
Selle pärast ei leiagiVeiko kirjutas:aga viga selles,et neid ei leia kuskilt.
Veiko

tartuoffroad.ee
5581340
5581340
Ahaa. 10 õlut päevas pärsib huumorimeeltMahviaDeTyrk kirjutas:Paheero kirjutas:Ma olen küll purjus, aga aru ikkagi ei saa..... Ja pealegi on lehtvedru ja spiraalvedruMul on keerdvedrudega Samurai ja sellega on parem sõita kui keerdvedrudega versioonigaSelle pärast ei leiagiVeiko kirjutas:aga viga selles,et neid ei leia kuskilt.
Veiko

-
- Rookie
-
- Rookie
naine ja lapsed tagapingile?:)
rehvidest on siin räägitud ja nagu ma aru saan, lähevad sellele alla tavalise tänavamassina rehvid ka?
mobile.de üldse samurai nimelist masinat ei tunne, SJ hoopis. sellest siin ka oletati midagi. vahet on ainult niipalju, et sj410 on 1 liitrise mootoriga ja sj413 1.3 liitrisega? mis vedrustus all on saab teada ainult seeliku alla piilumisega?:)
rehvidest on siin räägitud ja nagu ma aru saan, lähevad sellele alla tavalise tänavamassina rehvid ka?
mobile.de üldse samurai nimelist masinat ei tunne, SJ hoopis. sellest siin ka oletati midagi. vahet on ainult niipalju, et sj410 on 1 liitrise mootoriga ja sj413 1.3 liitrisega? mis vedrustus all on saab teada ainult seeliku alla piilumisega?:)
mudast oled sa võetud...
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Noh Samurai fännid - saksas samurai baasil võistlustele sobiv auto - Ööseks kuut seljas ja päeval võtad maha ja võistled ehk kaks üheks või nii?
http://www.mobile.de/SIDSEzAlw26G6PzbQV ... 258156941&