4runnerile sillad?

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
marxkoll
Rock Crawler

4runnerile sillad?

Postitus Postitas marxkoll »

tre. mure järgmine et tagasillas päris hea undamine ja olex vaja kas taastada või välja vahetada. Arvan et viga on diffris. Mootorix on 3l bens. millega olek võimalik asendada tagasild või kuidas remontida :oops: plaan oleks paigaldada differ mis lukustub iseenesest kui teine ratas vabalt tiirleb paar tiiru aga kas oleks selle vahetusega ka võimalus korda teha kogu sild ,Äkki on kellegil pakkuda mulle vaja minevat kraami? Või silda mis subib asemele!!! 8) :?:
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Sel juhul on sul lukku ja ülekannet mõlemit vaja. Undab enamasti ikka ülekanne ehk siis tigu&taldrik.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
marxkoll
Rock Crawler

Postitus Postitas marxkoll »

:lol: Jep ja tead sa kust on seda võimalik saada? inimliku hinnaga? Arvan et võib ju olla ka kasutatud!!! Palju sul landcruiseri sillad maksma läksid või oskad mulle midagi soovitada?! Huvi oleks ka enda masinast unikaalne masin teha ja arendadea paremaks maasturiks!!! :twisted:
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

kasutatud ülekandeid võib küsida maasturite Tomi käest... hinnad kuskil 1.5-3K per sild. Uued lähevad kuskil 10K per sild. Lukk maksab ca 7K.

Mina sain sillad 20K-ga... oleneb muidugi ka konditsioonist, vahepeal siin pakuti ka 10K-ga. Su maasturihuvi on tervitatav muidugi, foorumist saad alati abistavat infot ka... aga mõtle kindlasti kõigepealt läbi oma rahalised võimalused. Kui sul pappi palju, siis võid lasta teha. Talasilla peale ümberehitus koos kõikide juppide ja muu lauluga kupub sinna 100-130K kanti jääma.

Kui enamuse metallitööd ise teed, siis kulub 60K minimaalselt.

r.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Vasta

Mine “Toyota”