Masin oli 2007 aasta, automaatkast, avariivaba. Mis ma arvan, et hinna heaks tegi oli 197k läbisõit, millest pea 180k oli Faktos hooldatud. Kui küsisin alguses, et mis suurusjärku pakkumised jäävad, siis öeldi et on tehtud pakkumisi 3,5k-8,5k seega oleneb väga-väga palju konkreetsest autost. Mul ei olnud katuseluugi ja nahktoaga variant, aga olid olemas diffrilukk, kliima, püsikas jne ehk ei olnud ka päris plank. Olin ka mingeid varuosi veel üsna hiljaaegu Faktost ostnud.
Kuna minu isiku näol pole tegu börsifirmaga, kelle majandustulemused on avalikud

, siis saadud hinna kohta võiks öelda nii: auto24 müügis hetkel neljakohalise summa eest 13tk D40 kere ja vana ninaga Navarasid (jätame erandina ühe ärimeesNossovi Narvast välja, kes oma Prantsusmaalt toodud 2008 pilli 10k üritab müüa). Kui paneme nüüd auto eest saadud raha + vanaraua summa kokku, siis võiks ilma kopikatki tingimata valida 10 seast. Ja ilmselt need kolm kallimat on väikese kauplemisruumi kaugusel.
Esimese hooga praegu telefonist pilte ei leidnud, aga midagi sai tehtud küll.
Eks iga omaniku enda asi, kuidas autoga toimetada. Mõistlik oleks lasta üle vaadata enne raami kallale minemist. Eesti kohta ma ei oska öelda, aga Inglismaal saadetakse lapitud raamiga masinad kohe tuldud teed tagasi - pole tehase komplektsus.
Oleks pakkumine olnud 5k vms (NB! tegu on ühekordse võta või jäta pakkumisega, mis ei kuulu läbirääkimisele), siis oleksin ilmselt ise ka lasknud raami korda teha, sest muidu muu tehnika oli absoluutselt tip-top.
Ise hetkel siis olen ilma kastikata, aga kogu protsessi hinnates, siis järgmine saab olema ilmselt D40 V6 (mõni värskem aastakäik, millele korralik korrosioonitõrje teha). Või D22 kui realiseeruvad mingid mitte-autoteemalised plaanid.