Mida siis teha?
Toksingi siia pisikese blogikese, et kallis ajahädas maasturisõber saaks hingekosutust ja lohutust sellest, et ta pole oma mures üksi!

Moderaatorid: Stupiduser, Moderators
Sild alt ja alla tagasi suurel Broncol, mille sild on samat tüüpi nagu väikeselgi käib 60 minutiga. Tehtud!Stupiduser kirjutas:Kaheksa
Robi püüab ette kujutada, kuidas oleks Broncol esisilda alt ära kiskuda. Mina lähen veel sammu võrra kaugemale ja püüan ette kujutada, kuidas lääbadega silda eemaldada oleks. Täname koos Jumalat, et meil ei ole Bronco ega Terrano...![]()
Ma lisaks veel, et sinna sisse käis ka linconi loceri eemaldamine ...jr kirjutas:Sild alt ja alla tagasi suurel Broncol, mille sild on samat tüüpi nagu väikeselgi käib 60 minutiga. Tehtud!Stupiduser kirjutas:Kaheksa
Robi püüab ette kujutada, kuidas oleks Broncol esisilda alt ära kiskuda. Mina lähen veel sammu võrra kaugemale ja püüan ette kujutada, kuidas lääbadega silda eemaldada oleks. Täname koos Jumalat, et meil ei ole Bronco ega Terrano...![]()
Kas lehtvõtmed või kontvõtmed ja kuhu jäi padrunikomplekt ja narre.Stupiduser kirjutas:Meie rekord on tegelikult 57 minutit, seejuures oli minul parem käsi ja Robil mõlemad käed selja taha seotud![]()
Sinna sisse läks veel rauteerööpast võtmekomplekti väljaviilimine! Seotud kätega!!!![]()
PS just kidding, fleim ja teiste kogemused teretulnud
Hea juttStupiduser kirjutas:Seitse
Tassime imekerge Samurai silla garaazi. Selgub tõsiasi, et imekerge on see ainult transpordil lähemale kui 5 meetrit. Püüan ette kujutada, kuidas oleks Bronco silda vedada. See annab mulle jõudu raskustega toimetulekuks!
Kujutad Sa ette, mees, kui raske on selja taha seotud kätega raudteerööpast midagi välja viilida? Eriti narre väikseid jubinaid?Shrek4x4 kirjutas:Kas lehtvõtmed või kontvõtmed ja kuhu jäi padrunikomplekt ja narre.Stupiduser kirjutas:Meie rekord on tegelikult 57 minutit, seejuures oli minul parem käsi ja Robil mõlemad käed selja taha seotud![]()
Sinna sisse läks veel rauteerööpast võtmekomplekti väljaviilimine! Seotud kätega!!!![]()
Kõlab nõrgana!jr kirjutas:Hea juttStupiduser kirjutas:Seitse
Tassime imekerge Samurai silla garaazi. Selgub tõsiasi, et imekerge on see ainult transpordil lähemale kui 5 meetrit. Püüan ette kujutada, kuidas oleks Bronco silda vedada. See annab mulle jõudu raskustega toimetulekuks!
![]()
Aga Bronco sild mahub sõiduauto pagasnikusse ära ja tassida on ka imekerge, kuna koosnab ta ju kahest poolest
Soovitus edaspidiseks - hangi mingi gaasilamp vms. Seda kasutades pole veel meil ükski kinniroostetanud polt või mutter lahti tulemata jäänud. Igasugused imavad õlid ei anna kunagi sellist efekti. Ülimalt vajalik ja mugav lisavidin.Stupiduser kirjutas:Ühesõnaga läheb tükk aega kuni ma mutreid lahtistavate vedelikega ja haamriga meelitan. Lõpuks pikendan võtit 1.5 meetrise toruga, mis mõjub mutritele piisavalt hirmutavalt.
Good point!tarmo kirjutas:Soovitus edaspidiseks - hangi mingi gaasilamp vms. Seda kasutades pole veel meil ükski kinniroostetanud polt või mutter lahti tulemata jäänud. Igasugused imavad õlid ei anna kunagi sellist efekti. Ülimalt vajalik ja mugav lisavidin.Stupiduser kirjutas:Ühesõnaga läheb tükk aega kuni ma mutreid lahtistavate vedelikega ja haamriga meelitan. Lõpuks pikendan võtit 1.5 meetrise toruga, mis mõjub mutritele piisavalt hirmutavalt.
Sul oli ju üks käsi lahti ja kui te ei suuda narret viilida,siis tehke vähemalt uus kuuskantvõti,mille robi saab uuesti pooleks keerata.Stupiduser kirjutas:Kujutad Sa ette, mees, kui raske on selja taha seotud kätega raudteerööpast midagi välja viilida? Eriti narre väikseid jubinaid?Shrek4x4 kirjutas:Kas lehtvõtmed või kontvõtmed ja kuhu jäi padrunikomplekt ja narre.Stupiduser kirjutas:Meie rekord on tegelikult 57 minutit, seejuures oli minul parem käsi ja Robil mõlemad käed selja taha seotud![]()
Seega piirdusime kontvõtmetega...
PS kõige tüütum oli tegelikult Chrome Vanadiumi kirja süvistamine...