Väga hea vedrustuse test oli.
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
Ma tegelikult imestan, et see meh vints teil seal ei poeginud.indreq kirjutas:Kas kellelgi sellest on pilti või videot kuidas 508 (Kasesalu) Haisu kolmandal läbimisel läbi maakera ennast sellest kraavist välja vintsis? Mul kõrvalt vaadata oli suht jube vaadata ja auto dekoratiivsetest elementidest (esivõre ja tuled) ühtteist ka sinna mutta jäi aga läbi ta sealt ennast tiris... Mehhaaniline vints ruulib
See kus me Linnameestega kokku saime, oli teisel katsel seal kraavis, see oli suht köki-möki võrreldes kolmanda katsega. Kolmandal olime kenasti kraaviga risti ja kõigepealt vajus vasak nurk kuni kapotini sinna kaldasse sisse (muda oli kapotil peale välja saamist), kus siis toore jõuga ta läbi maa vintsiti nii et nurk üksjagu kahju sai, siis vajus veel parem ratas kah korra ära ja ka see tiriti läbi. Siis tekkis mul omal ka korra kahtlus et kas see asi ikka ühte tükki jääb - aga jäi. Üldiselt me vintsime 1-2 käiguga, kiiremini ei saa - vintsi kardaan on pikk aga vahepukki pole, hakkab viskama. 3. käiguga kerime niisama nööri peale ilma olulise koormuseta. Seni pole ta meid alt vedanud kui ise pole midagi lolli teinud.helar kirjutas:Ma tegelikult imestan, et see meh vints teil seal ei poeginud.indreq kirjutas:Kas kellelgi sellest on pilti või videot kuidas 508 (Kasesalu) Haisu kolmandal läbimisel läbi maakera ennast sellest kraavist välja vintsis? Mul kõrvalt vaadata oli suht jube vaadata ja auto dekoratiivsetest elementidest (esivõre ja tuled) ühtteist ka sinna mutta jäi aga läbi ta sealt ennast tiris... Mehhaaniline vints ruulib
Oleme 2 hooaega selle meh vintsiga sõbraks saada üritanud. Seekord kolmas hooaeg el taliga. Toimetasin samas kõrval Linnameeste köiega. Mitmenda käiguga sa sealt läbi vintsisid?