Konditsioneer andis saba ........
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Konditsioneer andis saba ........
Terv.
Äkitsi on kellegil on tegemist kondi pumba mähise vahetamise-parandamisega. Andis teine saba just suvel ja ei tõmba enam pumpa taha ,et saaks külma tuppa. Mingid klemmid ütlesid, et aitab ainult kogu pumba vahetus (12kilo - pidi EU värk olema) aga ehk on kellegil mingit kogemust muudmoodi (odavamalt) asja lahendada.
Masinaks 2.5 diisel cherokee
tänud ette
Äkitsi on kellegil on tegemist kondi pumba mähise vahetamise-parandamisega. Andis teine saba just suvel ja ei tõmba enam pumpa taha ,et saaks külma tuppa. Mingid klemmid ütlesid, et aitab ainult kogu pumba vahetus (12kilo - pidi EU värk olema) aga ehk on kellegil mingit kogemust muudmoodi (odavamalt) asja lahendada.
tänud ette
Re: Konditsioneer andis saba ........
Ma arvan, et nii mõnelgi chero mehel on kondi pump lihtsalt rulliku eest...pole ise ka viitsinud maha võtta, et lihtsalt rulli asemele panna...kas aga dislal ja bensul erinevusi kondil on ei tea...sportsman kirjutas:Terv.
tänud ette
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Annan odavalt ära, kui mulle sinna asemele rulliku orgunnid. Praegu auto seisab ka veel nädalpäevad. Nii, et hea rahulik lammutada.
136kw 4,0 mootor.
136kw 4,0 mootor.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
urmas kirjutas:Annan odavalt ära, kui mulle sinna asemele rulliku orgunnid. Praegu auto seisab ka veel nädalpäevad. Nii, et hea rahulik lammutada.
136kw 4,0 mootor.
Kurat, Urmas sa oled mõtete lugeja...
Pakun hea meelega samu tingimusi+ meeldivat seltskonda koos mutrivõtmete ja muu sinna juurde kuuluvaga.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Kindlasti ei sobi bensuka kondipump diislile.
Tõsi ta on, et igal metscherovennal töötav süsteem välja pakkuda.
Miks maha võetakse: kaal, kondiradikas ees suurel radikal ja vintsil, metsas nagunii suurt kabiinis ei püsi ja uksed aknad valla jne.
Tõsi ta on, et igal metscherovennal töötav süsteem välja pakkuda.
Miks maha võetakse: kaal, kondiradikas ees suurel radikal ja vintsil, metsas nagunii suurt kabiinis ei püsi ja uksed aknad valla jne.
Snegurochka ex.
Konditsioneerid on diislil ja bensukal nats erinevad,kuid kas ka kompressorid ei oska remondi manuaali piltide järgi öelda.Peaksid valima ühe pakutavatest ja kohapeal võrdlema.Tegelikult on kompressor ikka kompressor,kuid kinnitamisega tuleb äkki vaeva näha.Saada mulle privasse või mailile oma aadress ja saadan sulle vastavad pdf-id sellest remondiraamatust.
Loodan,et sain õigesti aru,et tegemist kompressori siduri releega,mis saba andis.?
Loodan,et sain õigesti aru,et tegemist kompressori siduri releega,mis saba andis.?
Tallinnas Õnne 12 elas vist see mees kes hoovi peal autode konte korda tegi. Mul nokitses ka süsteemi eelmine kevad korda ja siiamaani töötab.
Kahjuks vahepealse telefoni autokatusele jätmisega on selle venna number kadunud:D. Aga nimi oli tal Üllar ja oli tänava kõige raudteepoolsem maja.
Ma arvan, et tema juurest võiks igaks juhuks läbi sõita.
Kahjuks vahepealse telefoni autokatusele jätmisega on selle venna number kadunud:D. Aga nimi oli tal Üllar ja oli tänava kõige raudteepoolsem maja.
Ma arvan, et tema juurest võiks igaks juhuks läbi sõita.
Grand Cherokee