Enamusel klubidel on korralikult välja toodud nimekiri ,kuidas vaadata üle kasutatud auto,ükskõik milline.
Muidugi võib suure otsimise peale leida vihjeid ja linke vastustest,aga ostu ja müügi rubriigis võiks see olla number 1!
Maastureid ostavad ka lihtinimesed,kes vb on terve elu sõiduautoga sõitnud ja maasturitest mitte midagi ei tea.
Mina ütlen oma kogemuse põhjal,et maasturil on vaja vaadata asjad üle veel põhjalikumalt! Mina sain oma litaka juba kätte.

Oleks võinud muidugi nõu küsida,aga ega ka kaasmaalased selgeltnägijad pole.
Ei piisa sellest et tuli läks põlema ja käik sisse!
On 1000 põhjust miks ei tohi osta autot ilma et juhtmeid sappa ei pane! Paljud asjad tulevad välja mitu päeva hiljem,nagu minu masinal.Kindlasti vähendab diagnostika riske.
Samuti kui on näiteks armatuuril kruvi puudu,võib see tähendada Jeep'i puhul 300-600eur.remonti! Jne,jne....
Samuti on oluline moment see,kas ostetakse maastur maale müramiseks või igapäevaselt ka teel sõitmiseks! Siin on väga oluline roolimehhanismi korrasolek ja juhitavus,mis maastikul võib olla 5+ aga teel sõites võimled õlad haigeks.

Tehke lihtinimesele see A'B,C ära (kuulutuste juures)ja sealt siis juba saab minna edasi konkreetse mudeli eripärade juurde ja küsid,soovitada.

Siis ei oleks ka selliseid mõttetuid küsimusi,tahan osta xxxxmasina,mida vaadata??

K...t,masin tuleb lõhki tõmmata ülevaatuse ajal,iga üksiku kruvini,mis küsimus see on!
See kõik on inimese raskelt teenitud raha!