Otsisin üksvahe kitlit. Sellist, mis nõukaajal iga töömehe kapis oli. Würth, Tamrex, ehituspoed .... ei saanudki kitlittommm kirjutas: Tundub, et tööriiete haute couture on viimase kümne aastaga ka palju muutunud.

Moderaator: Moderators
Otsisin üksvahe kitlit. Sellist, mis nõukaajal iga töömehe kapis oli. Würth, Tamrex, ehituspoed .... ei saanudki kitlittommm kirjutas: Tundub, et tööriiete haute couture on viimase kümne aastaga ka palju muutunud.
Kitli leiad Magaziinist, Pärnu omas vähemalt olen näinud .CaveMan kirjutas:Otsisin üksvahe kitlit. Sellist, mis nõukaajal iga töömehe kapis oli. Würth, Tamrex, ehituspoed .... ei saanudki kitlittommm kirjutas: Tundub, et tööriiete haute couture on viimase kümne aastaga ka palju muutunud.
no vot ei ole lambiteema, kui ikka vaja natukenegi ebastandardseid mõõte. Isegi aliexpressi lahked müüjad, kes pakuvad, et saada oma kehamõõdud (pikkus, kaal, õlgade laius, kaelaümbermõõt, rind, vöö ja puusad) ja meie valime sulle sobiva riide, ka need saadavad vastuse, et sorry, meil pole pakkuda Teile sobivat mõõtu.smurhv kirjutas:Lambiteema, isegi Prismast leiad tööriided. Järgmisena võiks teema teha kus poes saia müüakse
Sa ikka teema algataja esimest postitsust lugesid? Standartses "euromõõdus" inimesel on jah asju saada, aga kui liigud Kalevipoja või Suure Tõllu kanati, siis on mure igati põhjendatud. (ise pikema poolne, aga sõprade hulgas korralike mastimände e. 2m+ mehi).smurhv kirjutas:Lambiteema, isegi Prismast leiad tööriided. Järgmisena võiks teema teha kus poes saia müüakse
Viimased 5 aastat meie firmale sealt riideid võetud. Hästi odavad, mugavad, aga väga lühikese elutsükliga. ( just püksid ja tunked) Aktiivsel kasutamisel heal juhul aasta, passiivsemal poolteist. Isegi minul, kes ma suurema osa ajast kontoris perset laiaks istun ja üsna tagasihoidlikult mutrivõtmega majandan on 5 aastaga juba kolmed suvised tunke püksid läbi kulunud ( sõna otses mõttes riie kulub läbi aktiivsemalt liikuvatest kohtadest). Samas odav hind kompnseerib seda ja saab tihemini värsked riided selga.Movistar kirjutas:http://www.vekakommerts.ee/
Odavamaid tööriideid ma leidnud pole kui seal.