mure land cruiser 90-ga
Moderaatorid: jr, Moderators
mure land cruiser 90-ga
aastaks siis 1997 ja spido ei tööta helistasin amservi vuristasin vin koodi ette ja ytlevad sealtpoolt et peab olema trossiga ja täitsa mehaaniline!mul aga näitab läbisõitu ja muid numbreid seal digitaalselt!eelmine omanik rääkis et mootor on vahetatud ja aiste vahel istub 2000aasta 3,0td mis on siis juba 120kw-se mootoriga ja tundub et ees on ka uuema tüübi tuled suunad jne...et kas siis pean uuemale seda spidoka andurit otsima mis kasti küljes käib???amservi kui helistada küsivad kohe vin koodi,väidavad et ilma selleta ei saa otsidagi! 
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Seda ma küll ei usu, et trossiga on. Isegi minu 93a 80-se cruiseri spido ja odo on elektrilise juhtimisega, mis sest, et odomeetri numbrid on rullikuga nagu vanasti.
Aga mine amservi kohale. Nad on ikka ilma VINita ka otsinud asju välja arvutist, kuigi nad seda hea meelega ei viitsi teha ja näitavad vingus nägu
Aga mine amservi kohale. Nad on ikka ilma VINita ka otsinud asju välja arvutist, kuigi nad seda hea meelega ei viitsi teha ja näitavad vingus nägu
hulkur kirjutas:Ära seda viga enam tee, et enne auto alla vaatamist hakkad lolli juttu ajama. Mine nüüd vaata oma kruiseri esisilda...ints20 kirjutas:pole veel jõudnud auto alla vaadata seega panen enne küsimuse siia.
ma seda ei küsinudki kui lolli juttu ma ajama hakkan vaid esitasin lihtsa küsimuse ja kuna saue kandis näen pidevalt liikumas sama kerega ja 33tolli rehvid all ja tõstetud siis julgesin eeldada et midagi on võimalik ära teha!!!mul 31,5tolli ja rattad välja pöörates käib kergelt vastu raami et kuidas toimida?ja auto alla pole jõudnud vaadata kuna töö ja pereelu nõuavad oma osa
järjekordne rumal küsimus suurele ringile.tegu siis ikka sama autoga ja küsimus järgmine et kas mul peabki pidev nelivedu olema?nimelt mul kogu aeg 4-vedu kuigi yhel tuttaval sama auto ja saab ka välja lükata mul ka see väike kang olemas aga mul küll aint taga-veo peale ei lülita niiet kas autol midagi peetis või peabki nii olema?krt kütusekulu ka kuidagi kõrge,et 80liitri diisliga saan sõita ca550km (väiksest kangist lülitades aeglusti toimib)

Mitte, et ma paha oleks, aga milleks Sa küll endale nii keerulise auto soetasid? Sellepärast, et sõbral oli? Mine siis veel korra amservi ja palu üks autokasutamisõpetus sealt, loe see hoolega läbi ja siis hakka uuesti otsast peale, muidu Armeenia Raadio võtab su 90-ne lammaste veoks endaleväiksest kangist lülitades aeglusti toimib)
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Euroopa turu jaoks mõeldud Cruiserid on KÕIK pideva neliveoga (vist alates mudelist 80, aga võin ka eksida).
Mujale (aafrika?, austraalia?) peaks olema toodetud ka part time skeemiga autosid. Part time ehk enamus ajast tagavedu ja kangist esivedu juurde (seejuures keskdiffer puudub).
Ehk, et 90ne Cruiser on kindlasti pideva neliveoga. Kang on ainult aeglusti jaoks. Sõber ajas võibolla midagi sassi?
Mujale (aafrika?, austraalia?) peaks olema toodetud ka part time skeemiga autosid. Part time ehk enamus ajast tagavedu ja kangist esivedu juurde (seejuures keskdiffer puudub).
Ehk, et 90ne Cruiser on kindlasti pideva neliveoga. Kang on ainult aeglusti jaoks. Sõber ajas võibolla midagi sassi?