Kes aitaks hädas

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
uaazik
Rookie

Kes aitaks hädas

Postitus Postitas uaazik »

Häda siis selline et üks GAZ 69 ootab oskajat ja hakkajat inimest kes teda vähe tohterdaks. Endal mul aega väga vähe ja lihtsalt ei jõua.
On siis olemas komplektne auto, millel number ja ämbergi olemas, aga raam on täitsa läbi. Siis on veel üks uus raam ja pihutäis muid pulki ning kogu sellst stuffist tahaks ühe korraliku masina saada.
Ootakski siis inimest kes omab kohta ja tööriistu ning tahet see töö ette võtta. Hea oleks kui saadaks mulle mingi kontakti või helistaks ise ja siis saab rääkida hinnast jms.

56 989 028
4x4 et tee pealt saaks maha ka keerata...
uaazik
Rookie

Kas siis pole olemas meest kellel aega ja tahtmist jaguks....
Beast
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Beast »

noh, me oleme selle asjaga tegelenud ja tegeleme edasi ka. aga me ei tee odavalt. hetkel on muidugi töö käsil, aga sügisel võib täitsa rääkida. odavalt ei tee selles mõttes, et kui juba siis ikka kvaliteetselt. kuui oled huvitatud võin paar pilti saata äsja taastatud gaz 69a-st
uaazik
Rookie

muidugi võid saata ja võiks rääkida ka konkreetsetest numbritest ja nii
Beast
Got ARB and Nitrous?

ma saadaks, aga ma ei leia su e-maili. numbritest niipalju:
Kere värvimine ja eeltöö ca 25 000. (kõik detailid eraldi värvitud, st tähendab auto on absoluutselt pulkadeks lahti)
Keretööd max 45 000 (juhul kui 90% plekk detailid uued).
lisandub koostamine ja osandamine, defekteerimine, defektsete detailide remont või vahetus, polstri tööd, rehvid/veljed.
Üldiselt on kõik see asi läbirääkimiste küsimus ja kõige parem oleks kokku saada. Võite tulla vaatama Kosele , mida me teinud oleme ja kui numbrid väga ei hirmuta siis tuleme vaatame asja üle ja paneme hinna paika.

minu tel: 53847709
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Beast kirjutas:ma saadaks, aga ma ei leia su e-maili.
No kui ikka tõsiselt e-maili ei leia, võid ju pildid kuskile mujale ka upitada, ehk leiad teisigi kliente... :twisted:

HINT! Avalik e-mail on kasutaja postituse all ja ka profiilis.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Beast
Got ARB and Nitrous?

no mis ma olen liiga palju atsetooni ja nitrolaustit nuusutanud, või liiga palju keevitanud aga EI LEIA...piinlik lugu :oops:
PS: ei viitsi üles riputada kuhugi, tööd on niigi palju.
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Beast kirjutas:no mis ma olen liiga palju atsetooni ja nitrolaustit nuusutanud, või liiga palju keevitanud aga EI LEIA...piinlik lugu :oops:
Kas keevitamine hakkab kah pähe ? :roll: :P
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

MahviaDeTyrk kirjutas:
Beast kirjutas:no mis ma olen liiga palju atsetooni ja nitrolaustit nuusutanud, või liiga palju keevitanud aga EI LEIA...piinlik lugu :oops:
Kas keevitamine hakkab kah pähe ? :roll: :P
Tinutamine hakkab paremini pähe :twisted:

Beast: siim.reinike at mail.ee
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Vasta

Mine “Bizniz”