Kes aitaks hädas
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Kes aitaks hädas
Häda siis selline et üks GAZ 69 ootab oskajat ja hakkajat inimest kes teda vähe tohterdaks. Endal mul aega väga vähe ja lihtsalt ei jõua.
On siis olemas komplektne auto, millel number ja ämbergi olemas, aga raam on täitsa läbi. Siis on veel üks uus raam ja pihutäis muid pulki ning kogu sellst stuffist tahaks ühe korraliku masina saada.
Ootakski siis inimest kes omab kohta ja tööriistu ning tahet see töö ette võtta. Hea oleks kui saadaks mulle mingi kontakti või helistaks ise ja siis saab rääkida hinnast jms.
56 989 028
On siis olemas komplektne auto, millel number ja ämbergi olemas, aga raam on täitsa läbi. Siis on veel üks uus raam ja pihutäis muid pulki ning kogu sellst stuffist tahaks ühe korraliku masina saada.
Ootakski siis inimest kes omab kohta ja tööriistu ning tahet see töö ette võtta. Hea oleks kui saadaks mulle mingi kontakti või helistaks ise ja siis saab rääkida hinnast jms.
56 989 028
4x4 et tee pealt saaks maha ka keerata...
ma saadaks, aga ma ei leia su e-maili. numbritest niipalju:
Kere värvimine ja eeltöö ca 25 000. (kõik detailid eraldi värvitud, st tähendab auto on absoluutselt pulkadeks lahti)
Keretööd max 45 000 (juhul kui 90% plekk detailid uued).
lisandub koostamine ja osandamine, defekteerimine, defektsete detailide remont või vahetus, polstri tööd, rehvid/veljed.
Üldiselt on kõik see asi läbirääkimiste küsimus ja kõige parem oleks kokku saada. Võite tulla vaatama Kosele , mida me teinud oleme ja kui numbrid väga ei hirmuta siis tuleme vaatame asja üle ja paneme hinna paika.
minu tel: 53847709
Kere värvimine ja eeltöö ca 25 000. (kõik detailid eraldi värvitud, st tähendab auto on absoluutselt pulkadeks lahti)
Keretööd max 45 000 (juhul kui 90% plekk detailid uued).
lisandub koostamine ja osandamine, defekteerimine, defektsete detailide remont või vahetus, polstri tööd, rehvid/veljed.
Üldiselt on kõik see asi läbirääkimiste küsimus ja kõige parem oleks kokku saada. Võite tulla vaatama Kosele , mida me teinud oleme ja kui numbrid väga ei hirmuta siis tuleme vaatame asja üle ja paneme hinna paika.
minu tel: 53847709
No kui ikka tõsiselt e-maili ei leia, võid ju pildid kuskile mujale ka upitada, ehk leiad teisigi kliente...Beast kirjutas:ma saadaks, aga ma ei leia su e-maili.

HINT! Avalik e-mail on kasutaja postituse all ja ka profiilis.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Tinutamine hakkab paremini päheMahviaDeTyrk kirjutas:Kas keevitamine hakkab kah pähe ?Beast kirjutas:no mis ma olen liiga palju atsetooni ja nitrolaustit nuusutanud, või liiga palju keevitanud aga EI LEIA...piinlik lugu![]()
![]()

Beast: siim.reinike at mail.ee
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.