Tibukollane F150 FX4
Moderaatorid: jr, Moderators
Mul on ka sellele seletus olemas, aga liialt pikk ja ma olen liialt laisk, et seda siia üles toksida. Aga lühidalt öeldes läheb solenoidilt veel üks juhe ajusse, kuid mitte sama kontakti alla. Sealt saab käigukast oma info. Infot ajus süngitakse mingi X intervalli tagant. Sina all kopsisid ja mina üleval kruttisin nuppu, ilmselt langes minu nupukruttimine kahel korral sama tsükli peale.rommi kirjutas:weird, kuidas see vidin siis seal vahepeal koputamise peale ennast pöörata oskas
+372 5028488
Ennist oli juttu siin ülelaadimisest. Meeldiva üllatusena leidsin ülelaadija Roush tootevalikust, mille paigaldamisel jätab Ford ka garantii mootorile alles. On ju Roush ja Ford omavahel käed löönud ja Roush kavandab selle aja kiireimat pickup trucki Fordile.
RoushCharger
RoushCharger paigaldusvideo
RoushCharger
RoushCharger paigaldusvideo
+372 5028488
Vahepael sai armatuur täiesti pulkadeks võetud, et saada jälile naginale. Kahjuks ei leidnud mitte muhvigi. Kõik kinnituspoldid sai üle pingutatud ja plastide liitekohad hoolikalt üle tsekitud. Ma olen nüüd üsna veendunud, et see nagin tuleb hoopis kusagilt väljast. A'la kõrvalistuja poolt tulemüüri tagant. Võtsin WD40 pudeli ja õlitasin kapoti hinged ära. Seda ohtra õliga. Ksujuures nagin jäi vaiksemaks ja kõvasti. Järelikult olen juba õigel teel.
+372 5028488