HJ 61 sild vs 37x13,5 rehv

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

HJ 61 sild vs 37x13,5 rehv

Postitus Postitas uputaja »

Tere 4x4 rahvas . Aidake palun hüva nõuga . Sai soetatud hj 61 sildadega massin , millele oleks rehve tarvis.Tekkis mõte tuua 37 x 13,5 r15 maxxised .Kuna olen kuulnud palju vastakaid arvamusi sildade vastupidavuse kohta , et 35 on lagi jne. Siis palu avaldage arvamust , et leida kuldne kesktee rehvide valikul .
PS : mitu l õli mahub 61 . sildadesse ? :?:
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Ütleks nii, et kõike on võimalik lõhkuda. 61 sild on kindlasti toyotsi üks tugevamaid sildu... FF tagasild on tal suht pommikindel ja seda naljalt ei murra. (oleneb muidugi mootorist ja ülekannetest).Ma enda masinal kasutan 37x12.5 r15, kah hj61 sillad. Esisilla kestvus oleneb pigem sõiduvõtetest ja püsikiirusliigendite kvaliteedist. Lukkudega rapsimist selliste rehvimõõtude juures ei kannata eriti ükski sild.

PS! räägi siis ka masinast ;)
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
ippe
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas ippe »

Meil all 37 boggerid ja kestavad kenasti,ainult esisilla lukuga tuleb ettevaatlik olla :?
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Masin on gaz 69 , fordi 2,8 V6 BTR vahekasti ja meh vintsiga .Üsna kuri tükk :twisted: .
http://www.4x4.ee/temp/jr/ben_truck/
Ennem oli Benno oma aga nüüd minu :shock:
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

ahnii... no welcome, ma aitasin ju ise seda treilale sikutada :) ;)
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Siis peaks koos mõne metsaskäigu orgunnima ;) .Auto on täielikult sõdukorras ning ootab metsa ja muda. :twisted:
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Ülekanded pead sellel autol ainult ära vahetama, kui 37 ja üles rehvi tahad kasutada. 4.88 oleks sobilik vast. Saan selles osas aidata, kui huvi.
+372 5028488
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

uputaja kirjutas:Siis peaks koos mõne metsaskäigu orgunnima ;) .Auto on täielikult sõdukorras ning ootab metsa ja muda. :twisted:
krt jah... minu omad on hetkel laiali - kruiser ootab tagasilla arbi uusi pudinaid, runneri kardaan peaks ka kohe-kohe saama (nii on mulle juba mitu nädalat lubatud), samurail on ikka veel see mootorimure ja sellega väga kaugele pole mõtet tulla ka muidugi :)
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Krt sai metsas käidud ja ilmnes 101,3 probleemi :( .Väntvõlli tagumine simmer otsustas õli siduriga jagada ,mille tagajärjeks oli 4 km vintsimist läbi soo . Vintsman kannatas tühja kõhtu ja pohmakat :roll: . Esiklaas lahkus koos veolindiga ning suure pingutamise peale irdusid ka kõik konksud kuhu trossi kinnitada.Sai tehtud ka paar pilti mis lähipäevil siia ka ilmuvad:P
To jr : Ülekandeid oleks tarvis küll kuid võibolla ,et isegi aeglasemaid ,sest 33x12,5 oli isegi natuke palju :shock: ,Ise vaatasin soomest 5,09 ülekandeid .Aga eks ma võtan ühendust kui midagi hakkab toimuma.

Andres
Vasta

Mine “Toyota”