Sorentot tahaks ,aga,mis,kas

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
p.j.
Rookie

Sorentot tahaks ,aga,mis,kas

Postitus Postitas p.j. »

tervist.Kia Sorento ,väga sümpaatne minu meelest .Kas ka teadjamad oskavad soovitada .Oen palju netist otsind,aga ega sealt eriti mingit inffi leia .Tegu oleks 2,5.D.103kw.automaat k.kastiga aastast 2003.nahk puit. ja ega neid eriti müügil olegi.Tahan lihtsalt suurt ilusat pereautot.Kardan kui peaks mootor või elektroonika otsad andma.kui vastupidavad need elukad ka on. .P.J
Viimati muutis p.j., T Mär 27, 2007 7:26 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Postitus Postitas kiiking »

Täpselt sama vastupidavad , kui teised. Olen ise nedega piisavalt paugutanud ja ei nurise millegi üle.
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

KIA - Killed In Action ... nuff said.
+372 5028488
Kasutaja avatar
verbal
Fitting 38"

Postitus Postitas verbal »

Kõigepealt - ise ei ole sellist autot omanud. Seega targutaks niisama natuke. Küsi enda käest, milleks Sul seda autot vaja on. Kui piisavalt palju soft-roadimist, ma mõtlen halbu kruusateid vaja sõita, siis auto täiesti omal kohal minu arvates. Sama hea või halb kui kõik muud samas hinnaklassis kaasaegsed maasturid. Kui Sul on aga suurt mugavat pereautot vaja, millega põhiliselt maanteel/linnas sõita, siis mina vaataksin mahtuniversaali. Sees oluliselt rohkem ruumi ja mugavam sõita. Vaata ka auto24.ee Kia foorumist, seal seda Sorento teemat kõvasti nämmutatud.

Killed In Action... Kui kõvemaks aktsiooniks läheb, siis sel autol tõesti ilmselt plastist jupid hakkavad lendama
p.j.
Rookie

Postitus Postitas p.j. »

sai,siis ikkagi sorento võetud.esialgu väga hea tundub.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”