Jeep WJ vs WK
Moderaator: Moderators
Jeep WJ vs WK
Omale järgmise Jeebi otsingul on tekkinud paar küsimust.
Kui võrrelda 2 ja 3 Gen Grandi (WJ/WK),kas WK on sõiduomadustelt sama "vedel" kui WJ?
MIllised on ülalpidamiskulud võrreldes WJ/WK?
Vastupidavus WJ vs WK?
Kas WK-d on olemas tehases paigaldadud Xenon tuledega?
Kui võrrelda 2 ja 3 Gen Grandi (WJ/WK),kas WK on sõiduomadustelt sama "vedel" kui WJ?
MIllised on ülalpidamiskulud võrreldes WJ/WK?
Vastupidavus WJ vs WK?
Kas WK-d on olemas tehases paigaldadud Xenon tuledega?
Re: Jeep WJ vs WK
Wj kerega kokkupuudet pole olnud, küll aga oman juba 3a. wk 3.0CRD mudelit, planeerimata remonte on sisuliselt iga kuu tagant olnud, mille peale umbes 3000.- euri kokku kulunud. Sillad neil selline õrn teema suhteliselt, tahavad soovitatavalt iga 15k järel õlivahetust ja kipuvad õli ka kardaani simmeka vahelt välja loopima. peale igat sõitu kõnnid hirmuga ja kissis silmadega tagaluugist mööda, kui täpiline, siis ilmselt simmekas lännu jälle. Ise olen ühekorra hiljaks jäänud ja ühe korra ka õigel ajal avastanud. Kasutatud sild koos vahetusega carservices 1000+ euri
Egr otsustas ka saba anda, selle lasin välja kodeerida ja samalajal ka natuke jõudu juurde kirjutada (väidetavalt tulemuseks kuskil 210kw). Auto liikumine muutus ikka oluliselt, julgen soovitada. 3.0 crd mootorit võib selle auto puhul pigem positiivseks küljeks pidada, kuigi ka seal on omad vead. Swirl mootor kipub ära minema, õnneks ise olen veel pääsenud. Turbo torustikus igasugu kiirliited on samuti saatanast, kipuvad lekkima. Kui selle konega natuke vaeva näha ja nipet näpet asju ringi teha, peaks päris hea asja saama. Olen enda oma ette ka võtnud, aga pikk tee on veel minna.
Hetkel auto hõbenooles, käigukasti vea diagnoosimises. Peale väikest metsaskäiku hakkas igasugu imelikke trikke tegema, viskas veo tagant ära, ei tahtnud käike enam ülesse ega alla vahetada, kippus läbi libisema jne. Ehk järgmine nädal saab targemaks, mis siis saama hakkab selle kastiga. Kõige odavam kasti pakkumine 600.- vahetus ja õlid otsa ja jälle 1000.- läinud, pm mittemillegi peale.
Ei väida, et nad kõik sellised on, äkki minul lihtsalt tohutult ebaõnne. Aga päris hea tunne on, kui kuulõpus avastad, et sellest palgapäevast ei pidanudki auto peale üleliigselt raha kulutama. Kahjuks juhtub seda harva.
Ehk natukenegi abiks, Imre
Egr otsustas ka saba anda, selle lasin välja kodeerida ja samalajal ka natuke jõudu juurde kirjutada (väidetavalt tulemuseks kuskil 210kw). Auto liikumine muutus ikka oluliselt, julgen soovitada. 3.0 crd mootorit võib selle auto puhul pigem positiivseks küljeks pidada, kuigi ka seal on omad vead. Swirl mootor kipub ära minema, õnneks ise olen veel pääsenud. Turbo torustikus igasugu kiirliited on samuti saatanast, kipuvad lekkima. Kui selle konega natuke vaeva näha ja nipet näpet asju ringi teha, peaks päris hea asja saama. Olen enda oma ette ka võtnud, aga pikk tee on veel minna.
Hetkel auto hõbenooles, käigukasti vea diagnoosimises. Peale väikest metsaskäiku hakkas igasugu imelikke trikke tegema, viskas veo tagant ära, ei tahtnud käike enam ülesse ega alla vahetada, kippus läbi libisema jne. Ehk järgmine nädal saab targemaks, mis siis saama hakkab selle kastiga. Kõige odavam kasti pakkumine 600.- vahetus ja õlid otsa ja jälle 1000.- läinud, pm mittemillegi peale.
Ei väida, et nad kõik sellised on, äkki minul lihtsalt tohutult ebaõnne. Aga päris hea tunne on, kui kuulõpus avastad, et sellest palgapäevast ei pidanudki auto peale üleliigselt raha kulutama. Kahjuks juhtub seda harva.
Seda juttu vaadates tundub, et WJ 3.1 on ideaalne massinimre20 kirjutas:Wj kerega kokkupuudet pole olnud, küll aga oman juba 3a. wk 3.0CRD mudelit, planeerimata remonte on sisuliselt iga kuu tagant olnud, mille peale umbes 3000.- euri kokku kulunud. Sillad neil selline õrn teema suhteliselt, tahavad soovitatavalt iga 15k järel õlivahetust ja kipuvad õli ka kardaani simmeka vahelt välja loopima. peale igat sõitu kõnnid hirmuga ja kissis silmadega tagaluugist mööda, kui täpiline, siis ilmselt simmekas lännu jälle. Ise olen ühekorra hiljaks jäänud ja ühe korra ka õigel ajal avastanud. Kasutatud sild koos vahetusega carservices 1000+ euri
XC 70
Kas kütusepaak on juba uus paigaldatud?imre20 kirjutas:Wj kerega kokkupuudet pole olnud, küll aga oman juba 3a. wk 3.0CRD mudelit, planeerimata remonte on sisuliselt iga kuu tagant olnud, mille peale umbes 3000.- euri kokku kulunud. Sillad neil selline õrn teema suhteliselt, tahavad soovitatavalt iga 15k järel õlivahetust ja kipuvad õli ka kardaani simmeka vahelt välja loopima. peale igat sõitu kõnnid hirmuga ja kissis silmadega tagaluugist mööda, kui täpiline, siis ilmselt simmekas lännu jälle. Ise olen ühekorra hiljaks jäänud ja ühe korra ka õigel ajal avastanud. Kasutatud sild koos vahetusega carservices 1000+ euri
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
Kütusepaagiga õnneks ei ole veel pidanud tegelema, aga ei tasu siin liiga kõva häälega hõisata.
Terv, Imre
Terv, Imre
Mis teema selle kütusepaagiga veel on? 
Mis sa arvad, mis veel olla saab, kui et läbi ussitab. Plekist paak ja hea hinnaga.Ints kirjutas:Mis teema selle kütusepaagiga veel on?
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Imre 20.....kus sa lasid egr-i välja kodeerida ja chip-ida? Ja palju maksis?
ASMV Rajameister 2007-...
Metsas Nissan Patrol Y60 93.a.
Linnas Jeep Xj 4.0 97.a.
Metsas Nissan Patrol Y60 93.a.
Linnas Jeep Xj 4.0 97.a.
Äkki oli asutuse nimi "Tuner". Egr pimedaks tegemine koos kodeerimisega ja chip läks kuhugi 300.- tuuri, täpselt ei mäleta.
Kui juba, minek on, siis tasuks tahmafilter ka eemaldada koos kodeerimisega. Paarsada lisaraha vast. Minu omal väidetavalt ei ole seda junni. Siit ka küsimus, kas vin-koodi järgi oleks võimalik kuskilt ka vaadata, kas selline asi pandi tehasest külge või mitte.
Käigukasti kohta selline info vahepeal, et viga pole midagi, õli puhas ja tase normis. Kustutati veakoodid ära ja enam avariisse ei lähe. Hõbenoolest öeldi, et pauguta niikaua, kuni uuesti jebima hakkab ja siis tule tagasi.
Terv, Imre
Kui juba, minek on, siis tasuks tahmafilter ka eemaldada koos kodeerimisega. Paarsada lisaraha vast. Minu omal väidetavalt ei ole seda junni. Siit ka küsimus, kas vin-koodi järgi oleks võimalik kuskilt ka vaadata, kas selline asi pandi tehasest külge või mitte.
Käigukasti kohta selline info vahepeal, et viga pole midagi, õli puhas ja tase normis. Kustutati veakoodid ära ja enam avariisse ei lähe. Hõbenoolest öeldi, et pauguta niikaua, kuni uuesti jebima hakkab ja siis tule tagasi.
Terv, Imre
numerus stultorum, infinitus est
-
kaido
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Mul on mõlemad, 2002 2.7 WJ ja 2009 3.0 WK. Puudujääke on neil mõlemal, kahest saaks kokku teha igati hea masina. Minu jaoks kõige suurem WK probleem on ruumi vähesus. WJ on seest avar, mahub ise istuma ja nänni vedama aga WK on suudetud eriliselt väikeseks teha. Kõrvalistuja lööb sisse istudes põlved vastu armatuuri ära, kui iste taha lasta siis tagumistel jalgade ruumi pole, tagaistme kokkulappimine on teisiti tehtud ja seetõttu pagassis ka ruumi vähem. Ujumine on ära kaotatud ja saab vabalt kahe näpuga rooli hoida. Salongi plastikud pidid WK puhul nagisema-kolisema hakkama. Mul endal Overland ja plastikut vähem, praegu ei ole nagisema hakanud. Xenon tuli neil alates 2008. Aasta tagasi vahetasin piduriklotsid ja ühe rattalaagri, 30K selle ajaga sõidetud ja hetke seisuga midagi vahetamist ei vaja. Tuttaval 05 aasta WK, ostis 8 aastat tagasi kasutatuna ja selle ajaga on katki läinud ainult rehvirõhu andurid, ABS andur ja mõned pirnid. Hiljuti kurtis, et midagi on aukudest läbi sõites kolisema hakanud ja lubas järgmise õlivahetuse ajal üle lasta vaadata. Sõitnud ta selle ajaga umbes 200K.
WJ on seest pehme ja mugav, ruumi jagub aga minu jaoks on ujumine liiga häiriv. Vahetasin roolikarbi ja sildadesse panin polüd, läks paremaks aga mitte niipalju, et maanteel rooliga mängima ei peaks. Murekohtadeks WJ puhul veel pihustid mis pole kõikse odavamad ja kasti elekter.
WJ on seest pehme ja mugav, ruumi jagub aga minu jaoks on ujumine liiga häiriv. Vahetasin roolikarbi ja sildadesse panin polüd, läks paremaks aga mitte niipalju, et maanteel rooliga mängima ei peaks. Murekohtadeks WJ puhul veel pihustid mis pole kõikse odavamad ja kasti elekter.
2.7 CRD P0702 veakoodi põhjused ja ülevaade kulissist http://www.jeepswj.com
-
margus61
- Zootramm
WJ kohta oskan sedajagu halba öelda, et kere on väga lohakalt tehtud. Väga palju on igasugu lahtisi avasid ja auke, kust pask karpidesse jm õõnsustesse jookseb ja enam välja ei tule. Auto on kokku pandud, seejärel värvitud ja mastiks alla lastud. Kõik, mis varju jäi, on ainult krundi all.
Muidu ei pannud tähelegi, ainult bumerangi kohal põhjal täheldasin palju lahtist roostet. Kuni esitiibade servad veidi mullitama hakkasid ja näpp läbi läks... Nt tagumistes tiivakoobastes kolmnurkse nuki taga on ava, kust pask otse alla karpidesse jookseb. Kui Overlandi küljerauad all, on karpide alused õhutusavad kõntsaga kinni ja enamus jääb sisse tallele. Sisemiste karpide tagumised otsad tuli uued keevitada, lisaks esitiibade uute servade voolimine.Esimesed sisemised koopad on nagu sõelapõhi, tuleseina ja sisemise koopa nurgas logari düübli taga on arvestatava suurusega tähelepandamatu ava, kust otse kapoti alla saab jne jne.
Auto minu käes 11 aastat, 2,7 CRD 2004, 176 000 km. Ei taha ära sõnuda, aga tüüphädad pole veel vaevanud, ainult tavalist kulukraami on läinud. Nüüd tegin kere ka väga heaks, aga pool talve kulus selle nokkimisega. WK-ga kogemus puudub, ehk on paremini tehtud.
Muidu ei pannud tähelegi, ainult bumerangi kohal põhjal täheldasin palju lahtist roostet. Kuni esitiibade servad veidi mullitama hakkasid ja näpp läbi läks... Nt tagumistes tiivakoobastes kolmnurkse nuki taga on ava, kust pask otse alla karpidesse jookseb. Kui Overlandi küljerauad all, on karpide alused õhutusavad kõntsaga kinni ja enamus jääb sisse tallele. Sisemiste karpide tagumised otsad tuli uued keevitada, lisaks esitiibade uute servade voolimine.Esimesed sisemised koopad on nagu sõelapõhi, tuleseina ja sisemise koopa nurgas logari düübli taga on arvestatava suurusega tähelepandamatu ava, kust otse kapoti alla saab jne jne.
Auto minu käes 11 aastat, 2,7 CRD 2004, 176 000 km. Ei taha ära sõnuda, aga tüüphädad pole veel vaevanud, ainult tavalist kulukraami on läinud. Nüüd tegin kere ka väga heaks, aga pool talve kulus selle nokkimisega. WK-ga kogemus puudub, ehk on paremini tehtud.
Tere ! Wj-l on nõrk koht on sillabuksid , aga seda võib lahendada poly buksidega , eriti diogqnaalvarda buksid .
Mis puudub wk siis soovitan parem vaadata mitte Grandi poole , vaid Commanderi poole .
Mis puudub wk siis soovitan parem vaadata mitte Grandi poole , vaid Commanderi poole .
Wk veel omandab roolilatti probleemiga , pole mõttet osta taastatud !
Tänud kõigile,kes on infot jaganud.
WJ-ga on mul kogemus olemas.Lühikest aega omasin 2002a 2,7CRD.Selle auto tegin nii korda,et osteti vägisi käest ära.
Nüüd otsingi omale uut eksemplari.Minu endine WJ roosteprobleemide küüsis küll ei olnud.WJ on igati hea auto,aga mind jäi lõpuni häirima see "vedel" või siis "ujuv" juhitavus.
Seepärast uuringi,et kas otsida hea eksemplar WJ või siis vaadata juba WK poole.
WJ-ga on mul kogemus olemas.Lühikest aega omasin 2002a 2,7CRD.Selle auto tegin nii korda,et osteti vägisi käest ära.
Nüüd otsingi omale uut eksemplari.Minu endine WJ roosteprobleemide küüsis küll ei olnud.WJ on igati hea auto,aga mind jäi lõpuni häirima see "vedel" või siis "ujuv" juhitavus.
Seepärast uuringi,et kas otsida hea eksemplar WJ või siis vaadata juba WK poole.