Asjakohane info huvitavast tootest või vahendist, mida netiavarustest leidsite. Samuti aga kontaktid ja viited a'la treialile, keevitajale ja asjalikele töömeestele, kelle abi ka teistel siis lihtne leida oleks.
Küsimus, kes eestis taastaks ära spiraalkoonus võlli või teeks uue? Tegemist ühe vanema tehnika reduktorist pärit võlliga. Lisan pildi võllist. Oskab keegi nõu anda kust saada? Ja mis maksta võiks?
Kokku käib ta koos sellise võlligam mis tähendab et tuleks ka see uus teha või taastada.
Praks1 kirjutas:Nende asjade nimi rahvakeeles on käbi ja taldrik, enamasti koosneb nendest differ.
Vähe lihtsam seletada inimestele mida sul vaja on.
Just, tegemist Käbi ja Taldrikuga. Rakiste Tehas ütles mulle just et tegemist on spiraalkoonus hammasrattaga, kui ma nende poole käbi küsima läksin. Kahjuks nemad mind sellega aidata ei saanud.
Miskiaeg tegutses Tartus Maarjamõisa kandis eramajas mees kes tegi metsakatele igasugu hammasrattaid ja võlle. Kahjuks kontakti ei ole ja aadress ka puudu.
Kui sinnakanti minna tuleks kindlasti meelde see koht. Kindlasti sit keegi Tartu inimestest teab seda kohta.
Meile ta tookord freesis, tõukas, käias enaam-vähem sama asja valmis küll.
kolks kirjutas:Miskiaeg tegutses Tartus Maarjamõisa kandis eramajas mees kes tegi metsakatele igasugu hammasrattaid ja võlle. Kahjuks kontakti ei ole ja aadress ka puudu.
Kui sinnakanti minna tuleks kindlasti meelde see koht. Kindlasti sit keegi Tartu inimestest teab seda kohta.
Kuidas sa ei tea? Elva tänava mees.
Tartus Elva tänavas teeb vend igasugu metallist asju järgi.
kolks kirjutas:Miskiaeg tegutses Tartus Maarjamõisa kandis eramajas mees kes tegi metsakatele igasugu hammasrattaid ja võlle. Kahjuks kontakti ei ole ja aadress ka puudu.
Kuidas sa ei tea? Elva tänava mees.
Tartus Elva tänavas teeb vend igasugu metallist asju järgi.
Just Elva tänaval oli jah. Vaatasin googeli kaarti ja tuli ka meelde
Selle Elva tänava mehe nimi on Peeter Välk ja majanumber on 18b. Mulle ta on kunagi teinud sellise asja, mida omal ajal Tarkon ei suutnud teha. Aga selle teo ja taldriku kohta ma ei oska öelda.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
ibra kirjutas:Selle Elva tänava mehe nimi on Peeter Välk ja majanumber on 18b. Mulle ta on kunagi teinud sellise asja, mida omal ajal Tarkon ei suutnud teha. Aga selle teo ja taldriku kohta ma ei oska öelda.
Tänud, Suur-Sõjamäe mees lubas asja uurida, homme viin talle detailid, vaatab ja ütleb, kas saab ja palju maksab. Kui ta abi ei saa pakkuda, siis liigun tartu mehe juurde.