Arvamus 4runneri kohta

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Suprudko
Rookie

Arvamus 4runneri kohta

Postitus Postitas Suprudko »

On tekkinud mõte soetada omale 4runner. Otseselt off-roadi ei plaani sõita, lihtsalt meeldib teinekord sõita kaugemale kui maantee viib ja vahel vaja paati tarida. Seega teeksin pisut eelluuret ja uuriks teiste arvamust antud masinast. Tooksin välja mõned punktid mida võiksite kommenteerida:
Olen aru saanud, et isteasend on sõiduautolik, 190+ kasvuga ei tohiks ära mahtumisega probleeme tulla? Ruumikus üldiselt?
Eelistaksin diiselmootoriga isendit. Toyota diislid vist suht hästi kestvad mootorid? Talvise ekspluatatsiooni eripärasid?
Müügiportaalides hetkel antud masinaid eriti ei ole. Kas nii hea auto, et ei raatsita müüa :D või on nad lihtsalt ajahamba tõttu otsa saamas?
Plussid - miinused üldiselt?
Ei välista, et küsimusi tuleb juurde :wink:

Parimat,
Andrei
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Re: Arvamus 4runneri kohta

Postitus Postitas Landy »

Selle masinaga saab nii mööd maanteed kui maanteest päris kaugele sõita.
Võta ühendust Inseneeriga ( http://forum.4x4.ee/memberlist.php?mode ... file&u=274 ), temal on vist kõige kaugemale sõitmise kogemus selle autoga (Sõitsis Eestist Taisse ja Kambodjasse puhkama).
Mina oma 188 cm-iga seal roolis end kuigi mugvalt ei tunne, pea jube laes.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
rabakana
Mudder

Postitus Postitas rabakana »

Mul küll on sama ajastu hilux aga need on salongis suht 1:1-le ja eks ka mujalt..Istumisasend on madal, istmed on otse põrandal ja põlved on kurguall, ei ole mugav.
Mootor ja tehnika on üli vastupidav. Raam on tugev, kere on tänaseks sada korda keevitatud aga tegemist siiski juba üle 20 aasta vanuse autoga, millel 700 000 läbisõitu.
Kunagi jälgisin ka turul olevaid runnereid, paar kolm tükki neid 4-5 aastat tagasi vahelduva eduga müügis oli..kõigil oli näha, et kered olid probleemsed.
Selle ajastu toyota diislist rääkides: Täna on tegemist garaasi autoga aga 4 aastat tagasi seisis kõik külmad ööd kortermaja ees, ja ükski hommik sõitmata ei jäänud. Vahest harva tuli eetrit kasutada. Pihustid on originaalild, kogu mootor pole remonti vajanud, starter, genekas on järgi aitamist vajanud paaril korral. Süütenurka keerasin teravamaks. Õli võtab nii palju, et õlivahetusest õlivahetusse (10 000 tagant ma seda üldiselt teen) saab muretult sõita, juurde valama ei pea.
Arvan, et kellel runner on ja keevitamisega ka hakkama saab siis müüa ta seda ei mõtle.
Rahu, ainult rahu, ütles Sammalhabe ja närveeris edasi!
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

Mul on 4runner,keevitus seisab käes.aga ikka on müügimõtted.Elu lihtsalt on selline.100 km iga päev mõõda asfalti pole sellise auto suhtes aus.Isend aastast 1994,2,4td ja tehasest väljudes oli 66kw.
Esiistmetel istuda pole viga,tagaistmetel pikalt viibida ei tahaks.Toyotale omaselt tehnika väga vastupidav,minul käivitamisega probleeme pole olnud.Rooste jah,teda närida armastab.
Kui huvi,võta endale sobival viisil ühendust.

meelis@raamar.ee
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”