Mitsubishi Pajero Sport K90 2.5 4D56 85kW 2001a

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

avilx
Off Roader Wannabe

Mitsubishi Pajero Sport K90 2.5 4D56 85kW 2001a

Postitus Postitas avilx »

Tere ...
Sooviks tarka nõu olen juba mitu kuud otsinud korraliku välimusega pajero sporti 2,5 diisel tahaks ...mis on neil moororitel erinevust 73kw ja 85kw... Käisin tallinnas kadaka tee 185B vaatamas... Merisaare AUTO OÜ. Seal oli müügis ,tundus päris viisakas olema pajero sport roheline ...4500EURI
OSKAB KEEGI TARKA NÕU ANDA KAS SELT TASUB ÜLTSE SEALT AUTOT OSTA ...
MÜÜJA OLI KUIDAGI VÄGA ÜLEOLEV KAHTLANE TÜÜP...
On keegi siit 4x4 FOORUMIST ka seda pajero sporti seal vaatamas käinud....JAGAGE MULJEID...

OLEKS VÄGA TÄNULIK KÕIGILE ...

http://www.auto24.ee/used/2441726

http://www.auto24.ee/used/2429992

http://www.auto24.ee/used/2450384
MILLINE NEIST KOLMEST OLEKS OK ..VÕI ON KELEGIL MÜÜA ANDKE TEADA ...

VILJAR ...
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: Mitsubishi Pajero Sport K90 2.5 4D56 85kW 2001a

Postitus Postitas TiitR »

Kui üldse neist kolmest, siis võrdleks vaid neid kahte 85KW-list. Isiklikult panustaksin esimesele, mis küll Leedust, kuid annad supaka müüjale tagasi ja saad soodsamalt asja kätte. Esimesel ka natuke rohkem tili-lilu küljes (lisakellad armatuuril, katusereelingud, astmelauad, natuke rohkem kroomi, esimesed udukad, nahksisu). Kolmanda eeliseks Eestist uuena soetamine ja olemasolev veokonks. Esimesel väidab müüja, et uus aku (seega ilmselt ühe akuga versioon)...meie kliimas 2-he akuga edulisem, kuid kui mootor korras ja aku hea, pole üheakuline probleem. Proovimas pead kindlasti käima kõiki neid...praegused arvustused vaid piltide pealt.
Kasutaja avatar
amevier
I live off from the mud

Postitus Postitas amevier »

Ma küll seda eeliseks ei pea, et auto on uuest saati terve elu Eestis olnud. Linnatänavaid sõitnud vanemal japsi maasturil on kindlasti raam juba läbi või minemas.
Land Cruiser KZJ73 - ledbar, turbokell ja punased sillad.
avilx
Off Roader Wannabe

Tere roostetavad küll jubedalt ...kõike annab teha kui pole päris käest ära lastud ...Kumb mootor on siis parem kas 73kw või 85kw ... Bensukas pidi ka suht lollikindel olema ...
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

avilx kirjutas: ...Kumb mootor on siis parem kas 73kw või 85kw ... Bensukas pidi ka suht lollikindel olema ...
Mul jahikaaslasel on L200 selle 73kw-lise motoga ja kui kõrvuti enda omaga panen, siis põriseb kuidagi kõvemini ja minek ka natuke uimasem. 85kw on uuem ja ilmselt on seal mootori juures ka natuke elektroonikat rohkem, kuid seda räägivad sulle foorumi Mitsu spetsid jaanmmc ja Uko. Kas ka natuke rohkem elektrit "parem" on, seda ei oska öelda.
avilx
Off Roader Wannabe

Tere ...
Nissan Terrano 3.0 113kW 2003a
kas see 3,0 mootor on töökindel vastupidav ....

85kw pajerol on kütusepump elektrililiselt juhitav kaasipedaal .....vanemal 73kw on kütusepump mehalinine trossiga ja külm käivitus klapiga ... niipalju kui mina olen tähele pannud ....
aga suured tänud vastajatele...
PEKS laupäeval uuele EESTI tiirule minema ehk leiab korraliku pajero spordi ...

http://www.auto24.ee/used/2429992

käisin seda pajerot vaatamas ....parem esitiib .mädaneb jubedalt tundub ,et on kunagi laksu saanud ...parem külg ülevärvitud ....mootor käis ebaühtlaselt .... :c metsamehe auto oli ...
avilx
Off Roader Wannabe

Tere...
Üks selline Pajero sport on müüa Tallinnas kadaka turul merisaare autod ...toodud prantsusmaalt ilus välimus tundus küll ... teaks et oleks korras siis isegi ostaks .
Kasutaja avatar
amevier
I live off from the mud

Nissani 3,0 moto on kuulus oma rohkete ja kulukate rikete poolest, aga korras kone sõidab hästi. Reeglina siiski mitte kaua, peatselt süttib rikkest teatav tuluke.
Maasturina kasutamiseks mehhaanilise juhtimisega 73kW Mitsu, need andurikimbud on sihtotstarbeliselt kasutatava maasturi puhul saadanast.
Kasutaja avatar
amevier
I live off from the mud

avilx kirjutas:Tere...
Üks selline Pajero sport on müüa Tallinnas kadaka turul merisaare autod ...toodud prantsusmaalt ilus välimus tundus küll ... teaks et oleks korras siis isegi ostaks .
Kui raam/kere on ok, mootor käib hästi ja kastides/difrites liigseid lõtke/lekkeid/raginaid pole, siis on vana auto juba korralik ja tuleb ära osta.
avilx
Off Roader Wannabe

amevier kirjutas:
avilx kirjutas:Tere...
Kui raam/kere on ok, mootor käib hästi ja kastides/difrites liigseid lõtke/lekkeid/raginaid pole, siis on vana auto juba korralik ja tuleb ära osta.
ok viin siis kuskile kontrolli
avilx
Off Roader Wannabe

Tere
Täna on müüki tulnud selline isend ...oskab keegi nõu anda ...kas 3.0 113kw mootor on töökindel pidi vist kettiga olema ...
http://www.auto24.ee/used/2450814
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

avilx kirjutas:.

85kw pajerol on kütusepump elektrililiselt juhitav kaasipedaal .....vanemal 73kw on kütusepump mehalinine trossiga ja külm käivitus klapiga ... niipalju kui mina olen tähele pannud ....
Ma ei tea palju nüüd L200 ja 85kw erineb Sport 85kw-lisest, kuid minu L200-l on küll mehhaaniline külmkäivitus klapp?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

jaan mmc kirjutas:
TiitR kirjutas:
avilx kirjutas:.

Ma ei tea palju nüüd L200 ja 85kw erineb Sport 85kw-lisest, kuid minu L200-l on küll mehhaaniline külmkäivitus klapp?
Mõtled nn. käsigaasi nuppu armatuuri all paremas osas? See on trossijupiga ühenduses gaasipedaaliga.
Mõtlesin jah seda tõmmatavat nuppu, mis asetseb küll vasakul pool :P ja on tõesti pedaaliga ühenduses, kuna sikutades liigub pedaal alla. Aga mis muu külmkäivituse klapist veel juttu olla saab?
avilx
Off Roader Wannabe

TiitR kirjutas:
jaan mmc kirjutas:
TiitR kirjutas: Ma ei tea palju nüüd L200 ja 85kw erineb Sport 85kw-lisest, kuid minu L200-l on küll mehhaaniline külmkäivitus klapp?
Mõtled nn. käsigaasi nuppu armatuuri all paremas osas? See on trossijupiga ühenduses gaasipedaaliga.
Mõtlesin jah seda tõmmatavat nuppu, mis asetseb küll vasakul pool :P ja on tõesti pedaaliga ühenduses, kuna sikutades liigub pedaal alla. Aga mis muu külmkäivituse klapist veel juttu olla saab?
ma mõtlesin seda sama asja ...aga kas uuemal pajerol 2004 a ja edasi oli elektriliselt juhitav see mootori pööret tõstmine ...nii mainis üksa auto müüa...
avilx
Off Roader Wannabe

Tere ...
Lähen reede ja laupäeval pajerosi vaatama ehk seekord leiab midagi kobedamat mida endale soetada ...mis oleks põhi asjad pajero juures mis tuleks üle vadada enne ostu ...
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”