Idee-safri lahingukuulsuste radadel

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

rato
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas rato »

OHT kirjutas:
rato kirjutas:olen tööasjus pahkla kandis ringi tuiskanud nii jala kui masinatel..päris tore koht põnevate õhutõrjeküngaste(mina sealt kus pealesõiduteed pole,üles alla ei julgeks sõita küll),vanade garaaside,eluruumide ja metsateede-sihtidega..saaksin ka 1:50000 korralikud kaartid ala kohta laenata..oleksin kohe käpp.
Mina aga veetsin Pahklas aastad 1984...1986. Mitte küll vabatahtlikult aga selle eest võin pajatada memuaare ;-)
Kui sinnapoole minekut plaanis, oleks kah huviline!

selge siis,siis ainult planeerimise küsimus, oleksin väga huvitatud kuulamast, et kus ja mis ja miks oli tegelikult..
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Kasutaja avatar
OHT
Mudder

Postitus Postitas OHT »

rato kirjutas:
OHT kirjutas: Mina aga veetsin Pahklas aastad 1984...1986. Mitte küll vabatahtlikult aga selle eest võin pajatada memuaare ;-)
Kui sinnapoole minekut plaanis, oleks kah huviline!
selge siis,siis ainult planeerimise küsimus, oleksin väga huvitatud kuulamast, et kus ja mis ja miks oli tegelikult..
Eks vist vaikselt hakkab idanema idee kuskil juunis-juulis sinna üks pisike dessant koos grillimisega teha...
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”