Raami keevitus.
Moderaator: Moderators
Raami keevitus.
Tere. On keegi teadlik kas kuskil saab galloperi 2000a. raami keevitada?
Asukoht Rakvere.
5294737, Riino
Asukoht Rakvere.
5294737, Riino
Re: Raami keevitus.
Osta odavam keevitus ja hakka ise harjutama.eelmisel masinal tegin enamus raami enne ära ja siis lõpetas.sidur koostöö ja panin turgu.varsti hakkan jälle galloperil sama jandiga pihta aga õnneks pole palju teha
- RistoRR
- Rock Crawler
- Kontakt:
Sorry, aga raamide peal mingit si*utud keevitust küll näha ei tahaks, seega algajal ei soovitaks tehal300 kirjutas:Osta odavam keevitus ja hakka ise harjutama.eelmisel masinal tegin enamus raami enne ära ja siis lõpetas.sidur koostöö ja panin turgu.varsti hakkan jälle galloperil sama jandiga pihta aga õnneks pole palju teha
Patrol Y60 35'' Silverstone
Bensiiniga võite pintsleid pesta, diislis peitub jõud!
55676422 kui vaja abi vms
Keevitus olemas. Kogemust keevitamisega ka, eelmisel autol keevitasin karbid, reisibussil raami, tali raami, sumbutajad jne. Tahan seda öelda et väga sitakäpp pole, lihtsalt ajapuudus. Eks ootan suve ära ja siis aega vb rohkem...lasen liivapritsiga puhtaks ja siis keevitus ja värvitööd
Suviti on mul keevitamine peaaegu igapäevane töö arvestades,et mu tegevusalaks on põllumajanduses.mõnda raami polegi muidugi mõtet enam keevitadaRistoRR kirjutas:Sorry, aga raamide peal mingit si*utud keevitust küll näha ei tahaks, seega algajal ei soovitaks tehal300 kirjutas:Osta odavam keevitus ja hakka ise harjutama.eelmisel masinal tegin enamus raami enne ära ja siis lõpetas.sidur koostöö ja panin turgu.varsti hakkan jälle galloperil sama jandiga pihta aga õnneks pole palju teha
Mul see raam õnneks väga hull ei ole.
- RistoRR
- Rock Crawler
- Kontakt:
Ma mõtlesin siiski seda varianti kui inimene pole varem keevitanud, et siis ei tasuks küll aparaati osta ja ise proovima hakata. Kui keevituskäpp ikka juba enamvähem korralikult käes püsib, siis pole seis nii hull.l300 kirjutas:Suviti on mul keevitamine peaaegu igapäevane töö arvestades,et mu tegevusalaks on põllumajanduses.mõnda raami polegi muidugi mõtet enam keevitadaRistoRR kirjutas:Sorry, aga raamide peal mingit si*utud keevitust küll näha ei tahaks, seega algajal ei soovitaks tehal300 kirjutas:Osta odavam keevitus ja hakka ise harjutama.eelmisel masinal tegin enamus raami enne ära ja siis lõpetas.sidur koostöö ja panin turgu.varsti hakkan jälle galloperil sama jandiga pihta aga õnneks pole palju teha
Patrol Y60 35'' Silverstone