Raami keevitus.

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Rintso007
Off Roader Wannabe

Raami keevitus.

Postitus Postitas Rintso007 »

Tere. On keegi teadlik kas kuskil saab galloperi 2000a. raami keevitada?
Asukoht Rakvere.
5294737, Riino
l300
Fitting 44"

Re: Raami keevitus.

Postitus Postitas l300 »

Osta odavam keevitus ja hakka ise harjutama.eelmisel masinal tegin enamus raami enne ära ja siis lõpetas.sidur koostöö ja panin turgu.varsti hakkan jälle galloperil sama jandiga pihta aga õnneks pole palju teha
Kasutaja avatar
RistoRR
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas RistoRR »

l300 kirjutas:Osta odavam keevitus ja hakka ise harjutama.eelmisel masinal tegin enamus raami enne ära ja siis lõpetas.sidur koostöö ja panin turgu.varsti hakkan jälle galloperil sama jandiga pihta aga õnneks pole palju teha
Sorry, aga raamide peal mingit si*utud keevitust küll näha ei tahaks, seega algajal ei soovitaks teha :roll:
Patrol Y60 35'' Silverstone
Bensiiniga võite pintsleid pesta, diislis peitub jõud!
55676422 kui vaja abi vms
Rintso007
Off Roader Wannabe

Keevitus olemas. Kogemust keevitamisega ka, eelmisel autol keevitasin karbid, reisibussil raami, tali raami, sumbutajad jne. Tahan seda öelda et väga sitakäpp pole, lihtsalt ajapuudus. Eks ootan suve ära ja siis aega vb rohkem...lasen liivapritsiga puhtaks ja siis keevitus ja värvitööd
l300
Fitting 44"

Postitus Postitas l300 »

RistoRR kirjutas:
l300 kirjutas:Osta odavam keevitus ja hakka ise harjutama.eelmisel masinal tegin enamus raami enne ära ja siis lõpetas.sidur koostöö ja panin turgu.varsti hakkan jälle galloperil sama jandiga pihta aga õnneks pole palju teha
Sorry, aga raamide peal mingit si*utud keevitust küll näha ei tahaks, seega algajal ei soovitaks teha :roll:
Suviti on mul keevitamine peaaegu igapäevane töö arvestades,et mu tegevusalaks on põllumajanduses.mõnda raami polegi muidugi mõtet enam keevitada
Rintso007
Off Roader Wannabe

Mul see raam õnneks väga hull ei ole.
Kasutaja avatar
RistoRR
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas RistoRR »

l300 kirjutas:
RistoRR kirjutas:
Suviti on mul keevitamine peaaegu igapäevane töö arvestades,et mu tegevusalaks on põllumajanduses.mõnda raami polegi muidugi mõtet enam keevitada
Ma mõtlesin siiski seda varianti kui inimene pole varem keevitanud, et siis ei tasuks küll aparaati osta ja ise proovima hakata. Kui keevituskäpp ikka juba enamvähem korralikult käes püsib, siis pole seis nii hull.
Patrol Y60 35'' Silverstone
Bensiiniga võite pintsleid pesta, diislis peitub jõud!
55676422 kui vaja abi vms
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”