Kust osta katlaterast?
Moderaator: Moderators
Kust osta katlaterast?
Oleks vaja siis katlaterast 6-10 mm paks ja väikseid juppe või riba 300mm lai ja lehe laius.eniromet ei paku ja ka bermet ei paku.elme ja rgr ei tea,aga nemad sellise väikse kogusega ei tegele.
Viimati muutis ponsik, T Dets 13, 2016 8:15 pm, muudetud 1 kord kokku.
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Re: Kust osta katlaterast?
Helista Rapla metalli
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35
Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
Dodge Ram T35
Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
Parandasin numbrid ära ja just paksemat vaja.jaan mmc kirjutas:Ma ei saanud vajalikst paksusest aru aga kui õhukest materjali ja väikseid juppe siis varjant oleks ehituspoest mõni korstna toru osta ja lahti lõigata. Peaks ka teatava tulekindlusega materjal olema.
16M03 võiks isegi leida sellise tüki
Mis on katlaterase (vist mõeldakse selle all enamasti "Pressure vessel steel", tähisega P265, P355 jne) eelised ehitusterase (S265, S355) ees? Mõtlesin ise ühte pliidi veesärki tavalisest 5mm ehitusterasest keevitama hakata.
-
margus61
- Zootramm
Kas ja millise lahenduse on teema leidnud? Mul vaja üks telksauna ahi uus teha.
Sinna sobib kuumakindel roostevaba teras.margus61 kirjutas: Mul vaja üks telksauna ahi uus teha.
Roostevaba hirma hinnaga ilmselt.
Mul ka vaja üks suurem pusruika kokku keevitada garaasi, millel torud külgepidi läbivad ja siis ühes küljes vent, mis sooja läbi puhub. Pakub keegi head materjalimarki selle jaoks?
Mul ka vaja üks suurem pusruika kokku keevitada garaasi, millel torud külgepidi läbivad ja siis ühes küljes vent, mis sooja läbi puhub. Pakub keegi head materjalimarki selle jaoks?
Team saarlased