urmas kirjutas:Küsiks ka kohe telglõtku kohta.
Teab keegi C-klippide kohta. Kas neid on mingit remontmõõtu ka olemas, paksemaid tähendab! Või kannatab neid tavalisest lehmavaia rauast teha?
Kui seal lõtk väga suureks läheb, hakkab poolassi ots vastu satelliite hoidvat pulka taguma ja taob seal juba järgmised lõtkud sisse.
To mux: kas neid satelliite niipalju pole alles, et kinni keevitada Lincoln Lockeriks.
..et kui paned paksemad C-klipid, siis sunnid pooltelge jõuga vastu satekatelge nühkima?
Ei lähe ta seal midagi väga suureks ja ei tao ta seal midagi ära..
Mingi 6mm on lõtku ja kolksutavad vastu telge(arvan,et sellest ka ava ära veninud), ragiseb kurvis, sateliitahammasrattad logisevad jne.
Kui C klipp ei muuda telglõtku, mis muudaks?
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Lõtku põhjus on vahe seibis mis käib otsa sateliidi ja korpuse vahel. Tundub et on marjaks ära kulunud. Juhul kui on ilma LSD-ta differ. LSD-ga varjandil on arvatavasti ketta pakkid otsa saanud. Kontrolli ka diffri korpust kuhu otsa sateliit sisse käib, sest vee sisaldusega õli ei määri hästi(sateliit karastatud korpus ei ole) . Juhtub et lõtkud on suure võitu ja hakkab differ rakksuma (ega pikka pidu põle).
mux kirjutas:sateliitidega on jah nii, et ega neist niipalju alles pole, et sealt veel midagi teha saaks. Mida sa urmas muidu selle Lincoln Locker`i alla mõtled?
Keevislukku
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
jr kirjutas:Tuletan igaks juhuks meelde, et mul on üks D44 LockRight üle sahtlis. Tutikas ja karbis.
ja mitu miljonit sa tahad selle eest...
tegelt mul plaanid mootori ja tagasilla vahetusega... urvo soovitas dana44-ja
alustuseks tuleks leida muidugi sild ja edaspidi sobiks sinna sisse ju üks lukuke ka
jr kirjutas:Tuletan igaks juhuks meelde, et mul on üks D44 LockRight üle sahtlis. Tutikas ja karbis.
ja mitu miljonit sa tahad selle eest...
tegelt mul plaanid mootori ja tagasilla vahetusega... urvo soovitas dana44-ja
alustuseks tuleks leida muidugi sild ja edaspidi sobiks sinna sisse ju üks lukuke ka
Samas võib loks tekkida ka taldriku ja käbi hammaste pikaajalisest kulumisest.Hambad lähevad aastate jooksul peenikeseks ja lendab see jama ka laiali.
Kui see nii ei ole siis kõvasti ärge lööge
Snegurochka ex.