Nissan Patrol 3.0 di-turbo 2003

Moderaatorid: jr, Moderators

GR
Off Roader Wannabe

Nissan Patrol 3.0 di-turbo 2003

Postitus Postitas GR »

Mõtlesin, et võiks ka väheke selle klubi tegevusega kaasas käia ja sellest ka see masin siin üleval.

Sai soetatud aastal 2005 elke autost. Läbisõitu tollal oli 58 000km. Praeguseks hetkeks on ees 123 000. Siiani on väga hästi vastu pidanud, käinud vaid korralistes hooldustes ja esisillas nipet-näpet tehtud.
Samuti pole veel kuhugi eriti kinni ennast suutnud sõita, samas pole eritlistes tingimustes sõitnud ka.
Homseks üritan ka mõne pildi üles riputada.

Pilt
Pilt
Pilt

Kõik pildid http://www.zone.ee/patrolgr/
Viimati muutis GR, T Mai 01, 2007 11:37 pm, muudetud 9 korda kokku.
Patrol GR 3.0Di
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Tubli on! 3.0 Patrulle ongi vähe siin lahatud. Iga infokild on teretulnud ja abiks ka teistele. Eelkõige huvitab mind ennast küsimus, mis on kütusekulu 100% linn ja 100% maantee?
+372 5028488
Kasutaja avatar
Tony
Rock Crawler

Re: Nissan Patrol 3.0 di-turbo 2003

Postitus Postitas Tony »

GR kirjutas:Samuti pole veel kuhugi eriti kinni ennast suutnud sõita, samas pole eritlistes tingimustes sõitnud ka.
kui sul põhjakaitsmeks samad "junnid" mis 99a Y61 omadel (teor peaks olema)
siis usu mind kui "tingimustesse" lähed siis IRDUVAD põhjaalt koheselt :roll: :D

patrull origin on suhtkoht madal, pikk ja pehme, tõusudel ja järsematel nukkidel käib põhi ikka mürts ja mürts vastu maad ära ja pehmemates roopas metsavahe teedel ei aita ei 4x4 kui ka lukud, lihtsalt MADAL on :twisted:
Mul tulid peale teist safarit plastitükke ikka korralikult
kui tahad "tingimustesse" trügida siis lase kohe korralik põhjakaitse teha ja alla panna, ning kui raha natuke veel üle on siis tee ka väike "tõste" ja suuremad rehvid ka kindlasti alla

nii põhjakaitsme kui ka tõste (kui huvi) osas küsi offroad servicest Mareku käest inffi, ma sain just eelmine nädal uue kaitsme alla. Tõste jubinad on kuskil teel alles.

Best
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
GR
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas GR »

jr kirjutas:Tubli on! 3.0 Patrulle ongi vähe siin lahatud. Iga infokild on teretulnud ja abiks ka teistele. Eelkõige huvitab mind ennast küsimus, mis on kütusekulu 100% linn ja 100% maantee?
Kütust ikka võtab, aga midagi hullu ei ole. Kompuutrit peal pole, aga kui vahest mõni pikem sõit on olnud, siis maanteel kesmkine sinna 10 kanti jääb. Talvel põhjasoome sõites, kui temperatuur oli -30 ringis, sõitsin paagitäiega ca 750-800km, päris punasesse ei lasknud ka.
Patrol GR 3.0Di
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

GR kirjutas: Kütust ikka võtab, aga midagi hullu ei ole. Kompuutrit peal pole, aga kui vahest mõni pikem sõit on olnud, siis maanteel kesmkine sinna 10 kanti jääb. Talvel põhjasoome sõites, kui temperatuur oli -30 ringis, sõitsin paagitäiega ca 750-800km, päris punasesse ei lasknud ka.
Et siis paak on miski 90L ja 800km, see siis 11.2L 100km peale. Hea tulemus. Krt, mul Ford võtab 95L kütet ja sõita saan heal juhul 400-500km. Aga noh, 3.0 ikkagi alamõõduline (lohutan ennast) :twisted:
+372 5028488
GR
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas GR »

Eks ta kuskile sinnakanti jääb.
Pilte ei oska kuidagi üles panna.
Patrol GR 3.0Di
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

GR kirjutas: Pilte ei oska kuidagi üles panna.
Ehk on siit abi:
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=3133
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Y60 Patrol GR
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Y60 Patrol GR »

GR kirjutas:
jr kirjutas:Tubli on! 3.0 Patrulle ongi vähe siin lahatud. Iga infokild on teretulnud ja abiks ka teistele. Eelkõige huvitab mind ennast küsimus, mis on kütusekulu 100% linn ja 100% maantee?
Kütust ikka võtab, aga midagi hullu ei ole. Kompuutrit peal pole, aga kui vahest mõni pikem sõit on olnud, siis maanteel kesmkine sinna 10 kanti jääb. Talvel põhjasoome sõites, kui temperatuur oli -30 ringis, sõitsin paagitäiega ca 750-800km, päris punasesse ei lasknud ka.
See on tõesti hea tulemus,mul 2001.a aut. ja alla 16 küll ei saa,
mul on ka kumm 285/75 all ja mingi turbo rõhu andur oli kuni tänaseni P.....s,nüüd korras,ah jaa sõit on 80% linn ja ülejäänud pikkmaa linna lähedal :shock: :shock: :shock:
MBX350d
xcv

Postitus Postitas xcv »

Y60 Patrol GR kirjutas:
GR kirjutas:
mul on ka kumm 285/75 all ja mingi turbo rõhu andur oli kuni tänaseni P.....s,nüüd korras,ah jaa sõit on 80% linn ja ülejäänud pikkmaa linna lähedal :shock: :shock: :shock:
Proovi rehviga, äkki siis võtab vähem...
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Kuidas teil need "väikese mootoriga" :twisted: patrolid nii palju kütet neelavad?
Ma mäletan, et Jaak rääkis et 4.2ne võttis maanteel 9l, mis on täesti usutav ja reaalne, sest minu 4.2TD land cruiser võtab ka ainult 12l (kuid on pidev nelivedu, sellest ka suurem kulu).
Aga patrolil 14 ja 16l... veider.
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

No ega "väike mootor" "suure auto" peal ei tähendagi ju väikest küttekulu - asjad peavad proportsioonis olema - sõidustiilist oleneb kah muidugi väga palju.
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Kusjuures, olen ka ise kuulnud jutte 3.0TD ja 14-16L kütusekulu. Aga noh, mis sa neljasilindrilisest ikka tahad nii suure masina peal. Peab ta ju topelt tööd tegema.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Tony
Rock Crawler

Postitus Postitas Tony »

viird :roll:

mul on maanteed ja linna umbes 50/50 ja kütte kulu on samuti ~13,5 - 14,5
ise arvasin, et see norm on, aga siit lugedes tundub siis palju võittu juba olevat :?

Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Y60 Patrol GR
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Y60 Patrol GR »

xcv kirjutas:
Y60 Patrol GR kirjutas:
GR kirjutas: Kütust ikka võtab, aga midagi hullu ei ole. Kompuutrit peal pole, aga kui vahest mõni pikem sõit on olnud, siis maanteel kesmkine sinna 10 kanti jääb. Talvel põhjasoome sõites, kui temperatuur oli -30 ringis, sõitsin paagitäiega ca 750-800km, päris punasesse ei lasknud ka.
Proovi rehviga, äkki siis võtab vähem...
VABANDAN AUTOL ALL REHVID.
AGA SINUSUGUSELE TULEB VIST KUMMIGA PANNA......!!!!! :evil: :evil: :evil:
MBX350d
dolby
Rookie

Postitus Postitas dolby »

Auto ostsin selle http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html ja linna/maa suhe 50/50% ja keskmine siis esimesel paagitäiel 12,2 arvutasin just välja. Sõidan ka siis nii nagu normaalselt. :lol: Isegi põllul juba ajanud ja vedanud ehitus materjale jne. Alguses kartsin ka, et võib rohkem võtta. Üks isegi hoiatas, et alla 15 ei saa kuidagi hakkama. Jutt siis ikka keskmisest kütusekulust.
Vasta

Mine “Nissan / Renault”