Powerwinch... Kas jah või ei ?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
HenryRa
Fitting 38"

Powerwinch... Kas jah või ei ?

Postitus Postitas HenryRa »

Kas on kellegil olnud poolakate powerwinchi (on see üldse poolakas või tehtud ikka hiinas ) ? Hind sama mis dragonil pm. aga kas poolakate kvaliteet kannatab kriitikat ka või lendab esimese tõmbega laiali ?
Kindlasti kellegil on olnud ? Dragonid muidu vist veidi kestavad kui väga ei kasuta :D ?

Ps. Jah ma tean et kasutatud nn. nimega vints on parem ja üleüldse elektritali on saatanast aga no tahaks ikka teada ....
Erikoff
Rock Crawler

Re: Powerwinch... Kas jah või ei ?

Postitus Postitas Erikoff »

Osta ComeUp.
Jeep GrandCherokee 2011 overland
Jeep GrandCherokee 285/75R16 Special track, 12000lbs vints.
Dodge RAM
F15
Mida võimsam Jeep, seda kaugemale on Patrolit vaja ! :lol:
Kasutaja avatar
LauriJ
True Off Roader!

Postitus Postitas LauriJ »

Milleks sa seda kasutama hakkad? Eks nad kõik ole üks hiina pask. Hind paneb asja paika. Kvaliteetsed asjad ei maksa niisama rohkem, vaid neis on veidi sisu ka, mille eest raha küsida.
Arvan, et selle Powerwinchi võib vabalt Dragoniga ühte patta panna. Mul omal on ka Dragon olnud, 2 aastat teenis töö auto ees ilusti ja probleemideta. Samas mõni on esimese sõiduga laiali lasknud planetaari vms. :roll:
Kasutaja avatar
Bytewize
Rock Crawler

Postitus Postitas Bytewize »

Mul Powerwinchi 10k hüdrovints, see küll toimetab hästi, mingit haltuurat pole veel täheldanud. Vääramatu jõuga tõmbab.
Elektrikate kohta muidugi ei tea, aga ei usu, et sitem kui draakon. Mul sõbral järeleaidatud draakon kestab ka üsna hästi, kuigi planetaari hambad hakkavad otsa saama.
'
Osta ära ja raporteeri, keegi peab ju esimene ka olema :D
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
nigulametall
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas nigulametall »

Samukal ees selline vints ja tririb küll pole midagi hallba öelda.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”