O: nööriga vints

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Juracas
Fitting 38"

O: nööriga vints

Postitus Postitas Juracas »

Tere Mehed
Soov autole paigaldada mobiilne vints. Ehk kinnitub nii ette kui taha.
Nööriga on vints kergem, see argument.
Kas kellegil on soovitusi või hea hinnaga pakkuda?
Olen vaadanud, et kui üle ilma tellida, siis hinnavahe kordades võrreldes eestis pakutavaga. Kas ka põhjusega?
Tänud ette!
Jaht, Kalapüük ja Päike
Juracas
Fitting 38"

Re: O: nööriga vints

Ahjaa. 12 voldile.
Jaht, Kalapüük ja Päike
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Milline on see vints,mis on meil kordades kallim ja mida saab paigaldada käigu pealt nii ette kui taha?
HM Racing Team
Juracas
Fitting 38"

Elektriga ca 5t tõmbega ja nööriga vints meie lehtedel müügis ca 1000-1300 juurikut.
Inglismaa, Saksa ja Poola lehtedel sarnane nööriga vintsi hind 400-500.
Auto ette ja taha tuleb väljavõte raamilt ja kiirkinnitused. Kaablid ka mõlemitesse otsadesse kiirühendustega.
Vints platel ja tõstesangadega vedeleb pagassis.
Mina oma kala ja jahikäikudega vajan ehk 2-3 korda aastas vintsi, kui sedagi.
Mis ta sitt siis niisama ninal roostetab :D
Jaht, Kalapüük ja Päike
Kasutaja avatar
holari
Rock Crawler

Postitus Postitas holari »

Been there, done that....Siis roostetab kuuris, ainuke plus, et sisse ei satu võõraid osakesi, sest alati on see vints, kui seda vaja võiks minna, kodus kuuris. Ühekorra oli vints kaasas, aga pult kodus. Peale seda võtsin keevituse kätte, väänasin veits rauda ja panin ninale. Alati oli kaasas. Minagi ei kasutanud seda rohkem, kui 3x aastas, aga siis oli ka see olemas.
Lisaks osta kasvõi Draakon 400 euri eest, aga on alati olemas.Ainuke miinus tõesti, et taha ei saa tõmmata, sellega peab lihtsalt ennem arvestama, kui ninapidi kraavi sõidad.

Usu mind
H.
Juracas
Fitting 38"

Eiei. Pagassis saab vintsil oma koht kinnitusega olema. 100% on alati kaasas :D
Jaht, Kalapüük ja Päike
Kasutaja avatar
holari
Rock Crawler

Postitus Postitas holari »

Jah, muidugi :)
Esimese asjani, kui on vaja midagi suuremat paigaldada sinna, tõstad vintsi välja, siis jääb kuurinurka, hiljem, kui metsa eksid, on vints jätkuvalt kuuris. Usu mind, läbikäidud rada. See vints on paras jurakas seal nurgas, mul oli ka eraldi koht seal, kahekordne põhi pagassil ja puha... Tean tean :)

Ja inimesed ning olukorrad on laiaslaastus sarnased.

Jah, neil kahel kenal inimesel, kes käisid super reisil Hiluxiga ümber maailma, neil oli ka nn. teisaldatav vints, aga nad ei käinud ka teedelt palju eemal.

Aga proovi järgi

H.
poiss
Rock Crawler

Postitus Postitas poiss »

Paluks näiteid kiirkinnitustest juhtmetele, juhul kui sa lihtsalt vintsi küljes liblikmutreid ei kasuta. Juhtmed tolknevad siis pagassis ja iluvõre vahel ja kui vaja vints ühendada, nühid klemme puhtaks. Hea, et üldse tõmmata saad need 3x aastas.
Vahetaks 4x4- saani, paadi ja helikopteri vastu, saaks igapäev tööle, poodi ja koju.
Gl
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas CaveMan »

Niisama kommentaariks ...
Mul läheb ka vinsti 3 x aastas vaja. Ma ei tea küll ühtegi head põhjust, miks vintsi hoidmiseks oleks pakiruum parem koht kui auto ninal :roll: Ok, ei saa tahapoole vintsida aga siiamaani pole hädasti vaja läinud ka. Pakiruumis hoidmisel miinuseid oluliselt rohkem.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

Tee videot ka, kuda sa maakera sisse vajunud esiosale seda vintsi paigaldama hakkad :idea:
Eespool juba anti hea soovitus,aga kui kuulata ei taha, siis piits tantsib enda turjal.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Juracas
Fitting 38"

Olemas kiirliidesed mis kummikattega suht korralikult kinni kui ei kasuta. Islandil sellised lahendused kasutusel, Soomes jne tundub et toimib.
Mul pagassis hoidmisega probleeme pole, ruumi stx, alati saan tagumise istmerea alla lasta kui lisaruumi vaja. Seega minujaoks absoluutselt ebaoluline mure mis siin mõnele.
Jaht, Kalapüük ja Päike
Juracas
Fitting 38"

Ma käin omadel jahimaadel jahil, kus tean olusi väga hästi. Kui vaja põder välja tuua sealt kus juba olud kahtlased, siis võib alati hommikul vintsi ninale panna ja õhtul pagassi visata. Kaatri välja tõmbamine merest vintsi abil toimub ka tugeval ja kindlal pinnasel mida võib teha ka plätudes :D Kaabli ühendamine kiirliidese ja nelikant liidessesse toppida vintsialusplaadi ots ei tohiks rohkem aega võtta kui minut 2.
Jaht, Kalapüük ja Päike
Kasutaja avatar
LauriJ
True Off Roader!

Postitus Postitas LauriJ »

Ma arvan, et sa ei pea põhjendama miks ja kuidas sa kasutama hakkad. Tee lihtsalt ära.

Teema algse küsimusele vastates, kui mudelid on samad, siis võta see, mis parema hinnaga kätte tuleb.
Juracas
Fitting 38"

Tänud mehed vastamast, aga ootasin tõesti rohkem infi vintside kohta. Juvist mingit mäekõrgust vahet neil tavaandmetega vintsidel pole peale peale kirjutatud nime :oops:
Jaht, Kalapüük ja Päike
Andrus Michelis
Rock Crawler

Postitus Postitas Andrus Michelis »

https://www.warn.com/truck/winches/95ct ... _winch.jsp
Midagi sellist peetakse hetkel silmas ilmselt. Mina oma praeguse autokasutuse juures ilmselt teen kah midagi sellist. Kui vintsi kastis või pagasis hoida võib kindel olla, et sool seda nahka pole pannud selleks ajaks, mil vintsi järgi vajadus tekkib. Harva kasutusega vintsi puhul auto ninas või päras pole ime, et seadet kasutama asudes avastad üllatusega, et sellest on järgi vaid kontuurid.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”