Tavarežiimis ja kohapeal võisid seda nuppu seal kasvõi 10 sek. muljuda...midagi ei muutunud.atdoom kirjutas:ee saab ikka...
aga uuesti käivitades on peal jälle.
Sõidupealt ei lase panna, seistes tuleb mingi aeg nuppu all hoida (äkki oli see 3 sekundit).
Minu arust oli ka manualis sellest juttu...
Grand Cherokee 3.0CRD
Moderaator: Moderators
- TiitR
- I live off from the mud
Re: Grand Cherokee 3.0CRD
- freelander
- Fitting 44"
Sport režiimis igatahes mingit lisa küll ei ilmunud et maha läheks. Sõita ei proovinud. Helistama silberautosse.
Patrol y61, om648, 8hp75x 38"
Üldiselt on vist jah, et ABS 40 aprine kaitse välja, siis süsteem väljas. Üks muidugi mainis, et õhkvedrudega läks parking asendisse.
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Mulle soovitas müügimees lustimisel liiva režiimi peale lülitada, siis pidavat kontrollid kõige vähem segama. Ise olen sport režiimiga läbi ajanud, kuna liiva asendi puhul häirib, et tõstab auto automaatselt kõrgemale (1 astmesse). Käisin katsetamas, et kas auto laseb liiva režiimi puhul autot tagasi normaal kõrgusele ja seda ta tegi. Üritan lähiajal selle ära testida, kui keegi ennem ette ei peaks jõudma.
Käisin testisin ära liiva režiimis ringe teha, endiselt segavad kontrollid libisemist, kuid vähem, kui tava režiimis. Lume režiim nullis samuti kõik kavatsused kohe, nagu tavaolekus.
Käisin testisin ära liiva režiimis ringe teha, endiselt segavad kontrollid libisemist, kuid vähem, kui tava režiimis. Lume režiim nullis samuti kõik kavatsused kohe, nagu tavaolekus.
Viimati muutis carfan, E Nov 07, 2016 4:52 pm, muudetud 1 kord kokku.
- atdoom
- True Off Roader!
Vabandust, siin peetakse silmas vist uut 3.0(Itaalia mootoriga) dislat..., minu jutt peaks paika pidama vanema mudeli puhul (2005-2008).TiitR kirjutas:Tavarežiimis ja kohapeal võisid seda nuppu seal kasvõi 10 sek. muljuda...midagi ei muutunud.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Loodan,et teema autor ei pahanda...Kui võrrelda WJ ja WK sõiduomadusi ja vedrustust,kas WK on parem kui WJ?
Samuti üldine vastupidavus?
Samuti üldine vastupidavus?
WK-l esisild sõltumatu ja sellepärast sõiduomadused paremad, vähemalt minu arust on see nii.
numerus stultorum, infinitus est