LC 70 safari

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
tuhkur
Fitting 44"

Re: LC 70 safari

Postitus Postitas tuhkur »

Kännuämblik kirjutas:
tuhkur kirjutas:
donalds kirjutas:vaikselt imbub, siin materjali, kuigi tegin teise teema selleks , mitte siin sonkida aga see selleks, põhi videod on puudu veel :D
päris märg on meil siin.
Mõni pilt rajast äkki oleks hea.
ei pildita veel midagi.metsas näeb.tänane sõit läks hästi .homme jätkame ,siis saab teise auto ka metsast kätte.
midagi hullu see vihm pole teinud.lihtsalt märg ja....nii ongi.sõit saab olema nii nagu lubatud ,VÄGA KERGE SÕIT
sellest 10 prossast sai täna läbi sõidetud 1 protsent.8 tundi vist läks.homme öösel 9 prossa vaja ära võtta ja auto välja tuua
mõni mees ei sõida tagasi välja nagu ma aru sain täna.väga positiivne suhtumine,
oma auto sama rape kui peale kargajat.loodan et selle jutu peale järgmine laupäev ei tule kedagi kohale.saab kodus õlut juua.
peab mõtlema
kas 5,7 või 16 km rada.viimane võib 2 päeva aega võtta.väga laialt metsa lammutada ei tohi.KEELATUD
tegelt midagi hullu pole ,see jutt lihtsalt niisama.tavaline rada linnakatele.10 linnakat võib lisaks juurde võtta rajale.omal vastutusel
ma pean raja reaalseks mõtlema.niisama natuke sonkida ei viitsi ja massimõrva ka pole mõtet teha.
sõit ära ei jää.vist.metsanurga mehed on lati kõrgelt ette pannud .prooviks ka natuke.
Kasutaja avatar
donalds
True Off Roader!

Postitus Postitas donalds »

tuhkur kirjutas:
Kännuämblik kirjutas:
tuhkur kirjutas:
päris märg on meil siin.
Mõni pilt rajast äkki oleks hea.
ei pildita veel midagi.metsas näeb.tänane sõit läks hästi .homme jätkame ,siis saab teise auto ka metsast kätte.
midagi hullu see vihm pole teinud.lihtsalt märg ja....nii ongi.sõit saab olema nii nagu lubatud ,VÄGA KERGE SÕIT
sellest 10 prossast sai täna läbi sõidetud 1 protsent.8 tundi vist läks.homme öösel 9 prossa vaja ära võtta ja auto välja tuua
mõni mees ei sõida tagasi välja nagu ma aru sain täna.väga positiivne suhtumine,
oma auto sama rape kui peale kargajat.loodan et selle jutu peale järgmine laupäev ei tule kedagi kohale.saab kodus õlut juua.
peab mõtlema
kas 5,7 või 16 km rada.viimane võib 2 päeva aega võtta.väga laialt metsa lammutada ei tohi.KEELATUD
tegelt midagi hullu pole ,see jutt lihtsalt niisama.tavaline rada linnakatele.10 linnakat võib lisaks juurde võtta rajale.omal vastutusel
ma pean raja reaalseks mõtlema.niisama natuke sonkida ei viitsi ja massimõrva ka pole mõtet teha.
sõit ära ei jää.vist.metsanurga mehed on lati kõrgelt ette pannud .prooviks ka natuke.
See jeepi safari rada oli hea, ilmselt nyyd veel parem kuna ilmad sellised mahedaltvesised... :D
Aega läheb aga asja saab...

Donald
58290905
Kasutaja avatar
Maix85
Mudder

Postitus Postitas Maix85 »

Pilt Ikka veel seal..:)
Kasutaja avatar
donalds
True Off Roader!

kännuralli :lol:

Donald
58290905
Kasutaja avatar
Maix85
Mudder

Ma ise arva, et tegu oli palgiga mis mul käändmiku pihta lajatas suht raja alguses mis mulle saatuslikuks sai. Selles kohas polnud küll midagi sellist mis rooliotsasid murdma oleks pidanud.
Kasutaja avatar
beginner
True Softroader

Postitus Postitas beginner »

Deem, ei olegi GPS koordinaate pildil küljes, tahtsin juba loengut pidama hakata sel teemal :mrgreen:
Kasutaja avatar
Maix85
Mudder

Seal kaugel metsade vahel;)
tuhkur
Fitting 44"

Postitus Postitas tuhkur »

no näete siis ,vett pole ,pori ka mitte ,metsa veokid pole ka seal käinud.
huvitav kes raja keskel maasika ära võtab.see veel puutumata.aga selleni on vaja jõuda.
ma arvan et tulen jalksi ,saab kiiremini
Kasutaja avatar
voo
Fitting 38"

Postitus Postitas voo »

Polegi Tuhkrult nii pikka sõnavõttu näinud...igal juhul tuleb väga äge sõit. Mingit padu raba ju tegelikult polnud, see et mingid detailid murduma kippusid tuli pigem "noorte" meeste kärsitusest. Lc 70 tasemel sõidetav rada, raskemad pommid saavad muidugi rohkem punnitada. Tänud Tuhkrule tänase mõnusa seikluse eest... homme saame ehk mõne ilustreeriva elemendi lisada.
230GE kurvameelsuse teraapiaks!
Kasutaja avatar
beginner
True Softroader

Postitus Postitas beginner »

tuhkur kirjutas:ma arvan et tulen jalksi ,saab kiiremini
Kuldaväärt mõte, jalgsisafari :D Ja loomulikult selgub see osalejatele üllatusena alles kohapeal :D
Kasutaja avatar
Maix85
Mudder

Pilt Ja ongi auto kodus tagasi.
Kasutaja avatar
voo
Fitting 38"

Postitus Postitas voo »

230GE kurvameelsuse teraapiaks!
Kasutaja avatar
karburaator
Fitting 38"

Postitus Postitas karburaator »

Üks koht jääb vabaks.
Tegelen offroadi autode vedrustuste analüüsi ja projekteerimisega.
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Postitus Postitas marauder »

Miks se LC mees selle vintsiga nökerdab niimodi?
Team saarlased
Kasutaja avatar
donalds
True Off Roader!

Eriline linnakate sõit... Paistavad videolt ilmselt kõige kergemad kohad, sest omast käest tean, et raskemates pole aega filmida :br

Donald
58290905
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”