Moderaator: Moderators
No ikka. Tai pole ju ka kirikut näinud!rmann kirjutas:" Kui just Tai sinnakanti oma linnamaasturiga väikest safarit ei tee või seda kolmandat kirikuteed ette ei võeta. Siis läks veel."
Visati vist väike kinnas või ?
Tänan parem loo kirja panejat. Suurepärane lugemine reede õhtuks ning igaks muuks päevakski, mil seda uuesti lugema satun.Kjen kirjutas: Tänan lugejaid. Arvan, et sellisel kujul minu jaoks oli see viimane kirikureis. Nii et aasta pärast Inseneer kirjutab ehk jälle ise.
Kui just Tai sinnakanti oma linnamaasturiga väikest safarit ei tee või seda kolmandat kirikuteed ette ei võeta. Siis läks veel.
tai kirjutas:No kui Kjen selle mõtte välja käis siis mõttel on iseenesest jumet. Ma olen nõus volli käima keerama, kui kiriku juures Zilli sees ka sooja sauna saab. Projekti tarvis kindlasti natuke rohkem aega vaja varuda, sest veoautoga piiriületus juba natuke pikem protsess.
Aa mis siin keerulist? Movistar lubas lausa kirjalikult järgmine aasta Laplanderiga tulla. Laplanderi kuut maha ja zilli pealt kung asemele.Kena, eks näis mida teeme järgmine kord.
Kindlasti on plaanis midagi korraldada. Eriti meeldiks mullegi autori Zilisaunas kiriku tagahoovis tsillida.
Jälle sa lööd vedelaks, pidasin ju silmas sinu tehnikat.Kjen kirjutas: Aa mis siin keerulist? Movistar lubas lausa kirjalikult järgmine aasta Laplanderiga tulla. Laplanderi kuut maha ja zilli pealt kung asemele.
Lisaks on veel teil kummalgi oma isiklik Laplander või nii tükki kümme hoovis ...
ot.inseneer kirjutas: ... Võid rahulikult oma autoga piiri ületada.
Nii arg ei tasu olla.
Jajah, mul on aastane viisa ja hea (kuigi isiklikult vist ei tunne) kaasfoorumlane Parakas lubas kupüüri ka teele kaasa panna ...al kirjutas:Unustasin tänada hüva lugemise eest. Ehk peaks autorit tihemini väljasõitudele kaasa võetama?