Moderaator: Moderators
Mulle e-mailile.frontera001 kirjutas:lähen jalutan ka ja vaatan kuidas liiklus sujub.Eks hiljem annate teada kuhu ja kellele pildid saata
Mismoodi see pildil näha jääb nii, et trahvi teha saab? Või mis selle asja mõte on?jr kirjutas: 1. Põhjuseta liiklusvoolu takistamine, a'la 5kmh sõit
2. Meeletu signaalitamine
Mis on võõrriigi lipus või oma autos näpuga vehkimises keelatut?jr kirjutas: 3. Vene föderatsiooni lipu lehvitamine oma autost või selle kleebise kandmine oma autol.
4. Zestikuleerimine, millega tahetakse öelda a'la "perse eestlased ja teie valitsus!"
Pilt on üks lisa tõendusmaterjal tunnistaja ütlustele, kui poitsei otsustab uurimise algatada juhi suhtes...tanel kirjutas:Mismoodi see pildil näha jääb nii, et trahvi teha saab? Või mis selle asja mõte on?jr kirjutas: 1. Põhjuseta liiklusvoolu takistamine, a'la 5kmh sõit
2. Meeletu signaalitamine
Mis on võõrriigi lipus või oma autos näpuga vehkimises keelatut?jr kirjutas: 3. Vene föderatsiooni lipu lehvitamine oma autost või selle kleebise kandmine oma autol.
4. Zestikuleerimine, millega tahetakse öelda a'la "perse eestlased ja teie valitsus!"
Uudishimulik lihtsalt.
Vaatasin neid sinu kolme pilti ka siin paar lehte tagasi - kaks alumist ei öelnud minule küll mitte midagi...
Mis sõnum? Ma pole veel saanud. Küll aga helistati mulle ja räägiti pikk lugu vene keeles maha, kahju et ma ei mõista kiiret vene keelt.tarmo kirjutas:Ma arvan, et me kõik saime selle. Milleks on vaja veel seda nõmedat sõnumit edasi levitada postitades selle siia foorumisse?Farmer kirjutas:Sain sellise meili.Kõik organiseeriad ei ole veel kinni.