Video algab sellega kuis uhke mees sõidab RMK Oru lõkkeplatsi juures läbi Sooodla jõe.
Järgmine seik laukas. Mähuste järve ääres eramaal. Supper koht seksju.
Lisaks ma ei jõua ära kirjeldada neid vappraid "Tahan olla METSIK maasturimees! Ja vintsin Soodlas igas augus" Jättes endast maha pasalasu, puruks puud ja megalaialt segitõmmatud metsa alused.
Me pole ammu nii palju prahti ja taarat "aukude" juurest korjanud kui nüüdsel ajal.
Seal käib ka kantides foorumi inimesi. Eksju, sest et teie olete kaa vahvad maasturimehed ja tahate näidata kui võimsalt te vincida EI OSKA.
Sestap on kurjad nii RMK onud kui ka eramaade onud ja tädid. EMAPUU träkk on väga hea näide

VAt nii. Ja nüüd kogu põhipoint: Kuna TEIE(see kes tunneb end puudutatuna) saite siis olukorra sinnamaale, et kõik on kurjad. Siis selle raames ei võta ka meie riski korraldada hooaja viimast karikavõistlust. Sest see sitt lendab juba meie ventikasse. Kui kuskil peaks miskit kordasaadetama.
Igatahes lugu lihtne: Kui kedagi peaksime metsast leidma vapralt vincimast, Annan tuima näoga asja edasi Keskkonna inspektsi.
Enivei ma olen munn ja mind see ei häiri, nii et õnn kaasa kui siia kanti satute.
Päikest teile peeruvahele.
Uputaja.