Igal pool,kus ma olen käinud,on kõige väiksem keermesamm 1,25
Natuke nõme on lasta treialil teha polte...
Moderaator: Moderators
Kas baltic bolt ei suuda aidata?Ints kirjutas:Küsimus suurele ringile:Kas kuskilt meie kaubandusvõrgust on võimalik osta polti M12 ,keermesamm 1,0
Igal pool,kus ma olen käinud,on kõige väiksem keermesamm 1,25
Natuke nõme on lasta treialil teha polte...
Keermelõikuriga ei lõika sa mingit keeret M12 poldile.margus61 kirjutas:Üks variant - osta Baltic Boltist M12 vajaliku pikkusega osakeermega polt ja aja 1,0 keere peale. Tallinnas võiks selleks otstarbeks mõistliku hinnaga keermelõikuri leida Esmetast või tollest Maardu poest, kes igasugu vene terariistu müüb ja nimi kuidagi meelde ei tule. (Või ka Nõmmelt minu garaažilaua sahtlist)
Inox Hsse lõikuriga tehakse küllMovistar kirjutas:Keermelõikuriga ei lõika sa mingit keeret M12 poldile.margus61 kirjutas:Üks variant - osta Baltic Boltist M12 vajaliku pikkusega osakeermega polt ja aja 1,0 keere peale. Tallinnas võiks selleks otstarbeks mõistliku hinnaga keermelõikuri leida Esmetast või tollest Maardu poest, kes igasugu vene terariistu müüb ja nimi kuidagi meelde ei tule. (Või ka Nõmmelt minu garaažilaua sahtlist)
Poldi all mõtlen vähemalt 8.8 tugevusega polti.
Hiljuti oli endal analoogne juhtum.
Treial päästis lõpuks.
Palun põhjenda, miks ei lõika? Poldi all mõtlen samuti 8.8, mis antud juhul täiesti piisav. Keermelõikur pärit veel Kadaka turult ehk vanas vene kvaliteedis, tänapäevastesse standarditesse ei oska liigitada. Pole ka M14 poltidega seni probleeme olnud. Otse peale jooksma ajan treipingis ja kruustangide vahel keeran lõpuni. Mingit Conaxi lõikepastat, mis kunagi kätte juhtunud, ka vahele.Movistar kirjutas:Keermelõikuriga ei lõika sa mingit keeret M12 poldile.
Poldi all mõtlen vähemalt 8.8 tugevusega polti...
8.8 lõikab iga lõikuriga, va. mingid hiinakad, 10,9 kipub karvane jääma aga täiesti kasutatava keerme saab peale, edasi juba profiriistad. Aga teemasse: eelpool juba mainiti hooratta polte, seega suvaline romula võiks arvestatav poldimaardla olla. Veel üks, mitteeritiproffesionaalne ja kole lahendus on avad levinuma keermepuuriga üle keerata. Kui pikkust, rohkem kui tavamutril, jääb pidama küll.margus61 kirjutas:Palun põhjenda, miks ei lõika? Poldi all mõtlen samuti 8.8, mis antud juhul täiesti piisav. Keermelõikur pärit veel Kadaka turult ehk vanas vene kvaliteedis, tänapäevastesse standarditesse ei oska liigitada. Pole ka M14 poltidega seni probleeme olnud. Otse peale jooksma ajan treipingis ja kruustangide vahel keeran lõpuni. Mingit Conaxi lõikepastat, mis kunagi kätte juhtunud, ka vahele.Movistar kirjutas:Keermelõikuriga ei lõika sa mingit keeret M12 poldile.
Sama moodi olen üle keermestanud mitte olulisi tollkeermeid (sammu vahe suht väike). Selliselt ülekeermestatud avale kannatab näiteks 10M poldi 60NM-ga kinni keerata, (rohkem polnud vaja) jääb pidama küll.totu kirjutas:8.8 lõikab iga lõikuriga, va. mingid hiinakad, 10,9 kipub karvane jääma aga täiesti kasutatava keerme saab peale, edasi juba profiriistad. Aga teemasse: eelpool juba mainiti hooratta polte, seega suvaline romula võiks arvestatav poldimaardla olla. Veel üks, mitteeritiproffesionaalne ja kole lahendus on avad levinuma keermepuuriga üle keerata. Kui pikkust, rohkem kui tavamutril, jääb pidama küll.margus61 kirjutas:Palun põhjenda, miks ei lõika? Poldi all mõtlen samuti 8.8, mis antud juhul täiesti piisav. Keermelõikur pärit veel Kadaka turult ehk vanas vene kvaliteedis, tänapäevastesse standarditesse ei oska liigitada. Pole ka M14 poltidega seni probleeme olnud. Otse peale jooksma ajan treipingis ja kruustangide vahel keeran lõpuni. Mingit Conaxi lõikepastat, mis kunagi kätte juhtunud, ka vahele.Movistar kirjutas:Keermelõikuriga ei lõika sa mingit keeret M12 poldile.