Pronksist sõdur
Moderaator: Moderators
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Mis sa ei saa siis aru, kui rooli taga eesti nägu pole või?MahviaDeTyrk kirjutas:Mismoodi nad aru saavad kes eestlane on ?
Või väljasmaa numbritega vanad autod rammivad ?
Või kust eestlased teavad kellele sõrme näidata ?
No eks olnud siis naginaid autorivis ja laksud lihtsalt käisid ära.
Tänagi endlas üks Cherokee punane maastur trügis suht nahaalselt vahele ja blokkis kõige parempoolsema rivi lihtsalt kinni mõneks ajaks ... roolis oli venku mis venku. Asi see tal siis mõnele kobisejale riivakas stangega teha.
+372 5028488
- MahviaDeTyrk
- Kontakt:
Ma olen oma elu jooksul ka eestlaste peas igasugu kummalisi lõustu näinud.jr kirjutas: Mis sa ei saa siis aru, kui rooli taga eesti nägu pole või?
Kahjuks mul koolis puudus õpetaja Mengele - kes oleks õpetanud näo järgi ära tundma kas tegemist tibla või lihtsalt vene rahvusest kodanikuga.

tartuoffroad.ee
5581340
5581340
Tead, türklane. Sa rahune maha. Kas sind on siia palgatud provotseerima?MahviaDeTyrk kirjutas:Ma olen oma elu jooksul ka eestlaste peas igasugu kummalisi lõustu näinud.jr kirjutas: Mis sa ei saa siis aru, kui rooli taga eesti nägu pole või?
Kahjuks mul koolis puudus õpetaja Mengele - kes oleks õpetanud näo järgi ära tundma kas tegemist tibla või lihtsalt vene rahvusest kodanikuga.
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
http://img180.imageshack.us/img180/1345/tundmatuka8.jpg
Et siis kaudselt teemasse... Või peaks huumorinurka panema
Et siis kaudselt teemasse... Või peaks huumorinurka panema

Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
- MahviaDeTyrk
- Kontakt:
Ei seda mitte - ma lihtsalt ei ole hästi nõus sellega et inimese isikuomadused on alati seotud rahvuse või rassiga. (ehk siis venelane ja tibla ei ole alati üks ja sama)414 AVM kirjutas: Kas sind on siia palgatud provotseerima?
Loomulikult on näiteks mustlasel kalduvus ennustama tikkuda või hobust varastada - või siis venelasel viina juua teeklaasist - aga see ei ole mitte rahvuse ega rassi, vaid kasvatuse küsimus.
Ma võin küll eksida, kuid mul on mulje jäänud, et põhilisteks laamendajateks on siiski noored vene rahvusest inimesed kes elavad siin riigis (vanuses umbes 20) - seega mitte nõukogude riigi kasvatatud sovjetid, vaid meie oma riigi haridussüsteemi produkt.
See mäsu ei ole ju tegelikult ühe otsuse tulemus, vaid siiski pikemaajalise "töö" vili - lihtsalt vene rahvusest kodanike temperament on teine/valulävi on väiksem ja setõttu seal plahvatas enne kui eestlaste hulgas. Mu meelest ei ole se mäss suunatud otseselt eesti rahva vastu vaid tegemist on mässuga süsteemi vastu, sest nende mõõt sai täis - lihtsalt eestlaste pikameelsus võimaldab meil siin rahulikult elada aga nati temperamentsemal inimesel mitte.
Maailm ei ole must-valge, maailm on hall - ja reeglina ei ole konfliktis süüdi ainult üks pool.
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
sai mõne sõbraga 27nda aprilli varaõhtupoolikul oma patroliga sõidetud paar tiiru kesklinnas, nii et eesti lipp lehvis auväärselt tagumisest aknast välja. hästi oli näha erinevate inimeste reaktsiooni. algul kartsin vähe et politsei pistab meid ennast pokri õhutamise eest, aga politsei ja ka kapo, kes rõõmsalt meist mööda sõitis oma patroliga, lihtsalt vaatasid ja naersid. vene rahvusest isikud olid kuidagi kurjad ning loobiti isegi paari tühja pudeliga. seisma ei tohtinud jääda sest siis sai kuulda erinevaid ilusaid väljendeid venekeelest ja kuidagi rahutu rahvas tahtis koonduda minu auto poole.
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
sry... aga alates taasiseseisvumisest seondub igasugune kriminaalne tegevus vene rahvusest kodanikega. Mis sa ise arvad, mis mulje see aastate jooksul eestlastele jätab? Ja nüüd veel viimaseid sündmusi arvestades pole mingi ime kui vimm lahvatabMahviaDeTyrk kirjutas: Ei seda mitte - ma lihtsalt ei ole hästi nõus sellega et inimese isikuomadused on alati seotud rahvuse või rassiga. (ehk siis venelane ja tibla ei ole alati üks ja sama)

ok... mingi tobeda kuju pärast (või siis lihtsalt varastamise eesmärgil) marodööritsemine on kasvatuse küsimus? juurteta ja minevikuta imporditud vene sõjaväelaste (loe: okupantide) lapsed ongi sellised, neid ei muuda enam miski. Kunagi vene ajal elas minuga samas trepikojas mingi eriline pätikrae, ta isa oli mingi vene ohvitser või asi, igatahes karmi käega sell. See tüüp sai kodus praktiliselt igal õhtul peksa, hoovis noris absoluutselt kõigiga ja sai seal ka kõigilt peksa. Päevagi poleks möödunud, kui ta mingisse jamasse poleks sattunud, mitmeid kordi pani ta kordidori põlema. Viimane uudis temast oli see, et ta tappis ja raius pooleks 2 mingit omasugust. Täpselt samasugused bandiidid on laamendavad praegu kesklinnas. Milleks on meile siia vaja selliseid?MahviaDeTyrk kirjutas:
Loomulikult on näiteks mustlasel kalduvus ennustama tikkuda või hobust varastada - või siis venelasel viina juua teeklaasist - aga see ei ole mitte rahvuse ega rassi, vaid kasvatuse küsimus.
jah... tõtt räägid, kuid selle süsteemi oleme me siiski ise valinud ja nii väikses riigis peame me kokku hoidma. Ja ründasid nad ju ikkagi meie rahvast. Ma saaks veel aru, kui nad oleks viisakalt ja organiseeritult teinud meeleavaldusi riigikogu ees jne... raiped ju põletasid, lõhkusid ja varastasid meie endi vara. Jr läks ja valvas öö otsa kontoris, et oleks koht kuhu esmaspäeval tööle tulla, ime et ta veel niigi rahulikMahviaDeTyrk kirjutas:
See mäsu ei ole ju tegelikult ühe otsuse tulemus, vaid siiski pikemaajalise "töö" vili - lihtsalt vene rahvusest kodanike temperament on teine/valulävi on väiksem ja setõttu seal plahvatas enne kui eestlaste hulgas. Mu meelest ei ole se mäss suunatud otseselt eesti rahva vastu vaid tegemist on mässuga süsteemi vastu, sest nende mõõt sai täis - lihtsalt eestlaste pikameelsus võimaldab meil siin rahulikult elada aga nati temperamentsemal inimesel mitte.
Maailm ei ole must-valge, maailm on hall - ja reeglina ei ole konfliktis süüdi ainult üks pool.

Tänases meeleavalduses liiklusseisakuna oli esindatud ka palju vanemaid inimesi. Vanad vene prouad ja härrad lasid signaalil kõlada ja üritasid tagant möödasõitu üritavatele autodele ette keerata ja möödumist takistada. No kurat küll. Pronksmees on juba ju uues kohas püsti, kus need lilleviiad ja kummardajad nüüd on. Mingu poleerigu pronksi, viigu lilli ja tundku elust mõnu, kuniks seda neile antud on, mitte ärgu üritagu asja eest teist taga Tallinnas pidevalt "midagi" korraldada. Viimati mäletan sellist venelaste ja eestlaste vahelist seisakut lapsepõlvest algkoolist, kui sai maalt linnas käidud venelasi nüpeldamas ja vastupidi ... noh selline jõugusõda oli tollal moes noortel poistel, aga praegu? Suured ja täiskasvanud inimesed noori õhutamas ja ega keegi ka peale tegu moraali lugema ei torma vene noortele nende koolides ja kodudes, no tule taevas appi! Eestlane on küll kannatlik ja õiglane rahvas, aga ühel heal päeval lõppeb sedasi kannatus ja siis ei tahaks olla selle nahas, kellele õiglust tehakse. Ei suutnud sõja ajal venelane eestlast murda metsavendade näol, ei suuda ta seda ka praegu.
EDIT: Ei väidagi seda, et igaühele on TIBLA näkku kirjutatud. Tean isegi väga normaalseid venelasi. Lihtsalt hetkeseisuga on veidrate maailmavaadetega venelased kokku kuhjunud nende sündmuste käigus ja Tõnismäel Eesti lipuga üksi ringi käies võib lihtsalt kesta peale saada. Ise kurat elavad siinsamas ajas ja ruumis ... vagunisse ja kõik sedalaadi vennad üle piiri tagasi!
EDIT: Ei väidagi seda, et igaühele on TIBLA näkku kirjutatud. Tean isegi väga normaalseid venelasi. Lihtsalt hetkeseisuga on veidrate maailmavaadetega venelased kokku kuhjunud nende sündmuste käigus ja Tõnismäel Eesti lipuga üksi ringi käies võib lihtsalt kesta peale saada. Ise kurat elavad siinsamas ajas ja ruumis ... vagunisse ja kõik sedalaadi vennad üle piiri tagasi!
Viimati muutis jr, T Mai 01, 2007 8:58 am, muudetud 1 kord kokku.
+372 5028488
-
- Off Roader Wannabe
Ja sa sõitsid millega millele pihta? Eks see pisike protest oli, a hea lugeda, et üks idiootidest nahutada saifrontera001 kirjutas:Üks homme kindlasti enam sinaali ei lase sõitsin sellel vandil terve külje mahaIse ronis ette ei hakand mina siis pidurdamisega kaa vaeva nägema.hirmus vene möla tuli saand suurt midagi aru.Lubasin,politsei kutsuda,ei tahetud.

Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
-
- Off Roader Wannabe
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Minul tekkis kaks mõttekest:
1. Peaks ostma kärukonksuga mosse (pärisrauast vanemast maasturist ei käi rahakott romuralliks üle) ja sõidaks ise kah uroodinäoga eriti aeglaselt ning peatuks näiteks ülekäiguraja ees.
Teeks mõne plõksu kah ja uroodile jääks päranduseks:
*) katkine radikas koos esiotsaga (x kilo raha)
*) väide, et tegelikult oli kaasreisija roolis ja puhta täis (18 kilo)
*) eelnevast tulenevalt purjus inimese rooli lubamine (18 kilo)
*) kui on piisavalt kuraasi täis vend siis ka ärasõit avariipaigalt (x kilo, PS mina ju okupandi keelt ei oska ültse)
*) las maksab oma 520 kindlustust ogaraks hiljem
*) kael ja saba ja muud kehaosad on kah hiljem haiged => alkoholijoobes kehavigastusega lõppenud liiklusõnnetuse tekitamine = kriminaalkaristus
2. Miks ma ei leia searchiga teemat "relvajutt"?
1. Peaks ostma kärukonksuga mosse (pärisrauast vanemast maasturist ei käi rahakott romuralliks üle) ja sõidaks ise kah uroodinäoga eriti aeglaselt ning peatuks näiteks ülekäiguraja ees.
Teeks mõne plõksu kah ja uroodile jääks päranduseks:
*) katkine radikas koos esiotsaga (x kilo raha)
*) väide, et tegelikult oli kaasreisija roolis ja puhta täis (18 kilo)
*) eelnevast tulenevalt purjus inimese rooli lubamine (18 kilo)
*) kui on piisavalt kuraasi täis vend siis ka ärasõit avariipaigalt (x kilo, PS mina ju okupandi keelt ei oska ültse)
*) las maksab oma 520 kindlustust ogaraks hiljem
*) kael ja saba ja muud kehaosad on kah hiljem haiged => alkoholijoobes kehavigastusega lõppenud liiklusõnnetuse tekitamine = kriminaalkaristus
2. Miks ma ei leia searchiga teemat "relvajutt"?
Elu on lill! Võilill...
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Mina ei olnud, ausõna!jr kirjutas: Tänagi endlas üks Cherokee punane maastur trügis suht nahaalselt vahele ja blokkis kõige parempoolsema rivi lihtsalt kinni mõneks ajaks ... roolis oli venku mis venku. Asi see tal siis mõnele kobisejale riivakas stangega teha.

Sry@OT
H@üritab kaasliiklejatega mitte tüli kiskuda ja pursib vaid vähesel määral vene keelt
ZJ 5,9 33"
WK '06 5,7
WK '06 5,7