Aga ega uusi autusid ei toodetagi kestma.
Moderaator: Moderators
Teadjamad räägivad, et peale 1997 aastat kestvaid autosid ei toodeta ....nö kartelli kokkulepe üleilmne.jaan mmc kirjutas:Ilmselt on tõsi ja ilmselt mitte ainult selle tootja ja mudeli osas...
Olen nõus. Arvutitega on sama. Töökindlate ja kestvate asjade tootmine ei tasu ennast ära kuna keegi ostaks neid.jaan mmc kirjutas:Kaldun arvama, et põhjus nr 1 on siiski rahakotiga hääletamine. Ehk, et kliendid ostavad eelkõige hinda, innovatsiooni, moodi ja töökindlus ning ülalpidamiskulud peale 5 aastat eriti ei huvita.
Toodetakse ka kestvaid asju kuid euroopa turg on nendele lukus - Toyota LandCruiser kastikad näiteks. Lihtsad ja pommikindlad (nagu lähis-idast näha on).jaan mmc kirjutas:Kaldun arvama, et põhjus nr 1 on siiski rahakotiga hääletamine. Ehk, et kliendid ostavad eelkõige hinda, innovatsiooni, moodi ja töökindlus ning ülalpidamiskulud peale 5 aastat eriti ei huvita.
Sai mõned aastad müüdud arvuteid, mis olid tehtud kavaliteetsed ja töökindlad ning on seda väidetavalat siinai. Tõsi hind 5-10 korda kallim odvatest säästuläpakatest.CaveMan kirjutas:[Töökindlate ja kestvate asjade tootmine ei tasu ennast ära kuna keegi ostaks neid.
Mul on selline asi kunagi ammu juhtunud. Tõsi, hüpe oli madalam ja esiratas tuli ära koos välimiste amorditorudega. Ei olnud lõbus, päris korralik põrutus...vai kirjutas:Mida sina sellises stituatsioonis teeksid?
Pakun, et sellises situatsioonis ei tehta muud kui lastakse rahulikult lõpuni ja kui võimalik üritatakse "kaskadööri" pehmet maandumist teha.isakene kirjutas:Mul on selline asi kunagi ammu juhtunud. Tõsi, hüpe oli madalam ja esiratas tuli ära koos välimiste amorditorudega. Ei olnud lõbus, päris korralik põrutus...vai kirjutas:Mida sina sellises stituatsioonis teeksid?