Tibukollane F150 FX4

Moderaatorid: jr, Moderators

Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Postitus Postitas suzi »

jr kirjutas:Ülelaadimine on tore, aga stock kolbidega ma seda ei teeks, mis omakorda teeb sellest ettevõtmisest piisavalt kuluka projekti, kuna põhimõttelt läheb mootor tükkideks, balanssi uuesti uute kolbidega, kaaned vaja portida ja kokku tagasi + torukolled + uus soft ajule. Ütleme, et vaba 6K USD võiks taskus olla selle jaoks. Pole veel ühtegi success storyt kuulnud, kus stock konele ülelaadimist andes see ka ühte tükki oleks jäänud ja kus säilinud oleks mootori tööiga ja pikaealisus. Kompressiooni madaldamata saab juurde anda niivõrd väikse koguse boosti, et madalal pöördel läheb ennem väänet ja HP'd kaduma kui tuleb juurde.
Olen su jutuga täitsa nõus. :)
Et teema asjalik hoida võib möla ära kustutada.
Aitan palju oskan...
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Sain aru tehase kiirusepiiraja mõttest 160kmh peal. Kuna 160kmh on sekundite küsimus, siis kurvilisel teel ei pane absoluutselt suurt kiirust tähele. Natuke läheb jalg gaasi peale ja põmm kohe on kiirus üleval nagu lingust visatud. Salong on jälle nii paganama vaikne, et kiirusetaju kaob täielikult. Ja siis ühel hetkel avastad, et kurat! 160kmh ja järsk kurv, kus taguots tahab lihtsalt esiotsast ette minna. Huhh :re

300HP'd on ikka päris mõnus selle suuremõõtmelise, kuid omas klassis sihvaka naisterahva juures.
+372 5028488
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

naisterahva. Minu Alfa on naisterahvas, sile ja slick. See ford aga...
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
mrtn
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas mrtn »

sai ju mainitud, suuremõõtmeline naisterahvas :twisted:
Mennäänx mettään!
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

a okei, maitse asi. Ei vaidle
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Ameerika Autos diagnostis käidud. Vahekasti aktiveerimismootor läheb vahetusse. Omalt poolt arvan seda, et see pole mitte kunagi oma eluaja jooksul aeglustit sisse keeranud, sest see lihtsalt pole võimalik selle kontaktplaadi harjade asetuse järgi.

Veel lasin PCM ehk Power Control Module ehk maakeeli aju tarkvara ära uuendada kõige uuema versiooni peale. Võiks öelda, et käiguvahetus läks hulka konkreetsemaks, gaasipedaali tunnetus paranes ja kohalt minnes jätab veel lihtsamalt musti jutte maha :twisted:
+372 5028488
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Miks Ford F150 on parem kui teised?
Promotional material... http://www.fordvehicles.com/trucks/f150/truth/
+372 5028488
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

jr kirjutas:Miks Ford F150 on parem kui teised?
kuigi mulle su auto meeldib - siis sedasorti enesepromo on viimane asi, mis minusse kvaliteediusku süstib. nagu mingi keskerakonna valimisreklaam :evil:
aga noh, mikidemaal on see vist üsna populaarne promomisviis paraku.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

FAG

Uskumatu, et need kuudid ümber ei lenda
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

rommi kirjutas:
jr kirjutas:Miks Ford F150 on parem kui teised?
kuigi mulle su auto meeldib - siis sedasorti enesepromo on viimane asi, mis minusse kvaliteediusku süstib. nagu mingi keskerakonna valimisreklaam :evil:
aga noh, mikidemaal on see vist üsna populaarne promomisviis paraku.
Müügijutt müügijutuks, aga siililegi on selge et see raami tugevus konkurentide ees lausa karjub näkku iga nurga alt. Lisaks sellele oli veel huvitavat pointi ja siis ka üks osa, millega ma kuidagi nõus ei taha olla. See kus räägiti kere esimese osa struktuurist.
+372 5028488
hrz
wanker

Postitus Postitas hrz »

jr kirjutas:Müügijutt müügijutuks, aga siililegi on selge et see raami tugevus konkurentide ees lausa karjub näkku iga nurga alt. Lisaks sellele oli veel huvitavat pointi ja siis ka üks osa, millega ma kuidagi nõus ei taha olla. See kus räägiti kere esimese osa struktuurist.
kusjuures kogemata täna hommikul sattusin discovery/exploreri pealt F150 crash teste vaatama.. võrreldi 2001 ja 2004 mudeleid.. 2001 läks ikka väga katki betooniga kohtudes. 2004 salongiosa jäi praktiliselt puutumatuks. kotid lendasid küll välja aga inimesed jäid terveks. auto reiting oli midagi sellist "hea och turvaline ost".

-
hrz
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Vahetatud õlid ja filtrid mootoris, käigukastis, vahekastis, tagasillas ja roolivõimus ning vahetatud sai ka jahutusvedelik. Eesti talviste olude tarvis sai täiendatud ka esirattakoopa logareid ja nüüd loodetavasti ei pritsi otse ratta alt vett serpentiinrihmale ja rullile peale.

Õli oli kastis 60 000km juures just hakanud omandama tumedamat jumet, seega oli igati paras aeg vahetada. Magneti ümber oli ka kergelt metalli tahma, seega igati normis.
Pilt
Pilt

Fordi 8,8" tagasild LSD lukuga
Pilt
Pilt

Logarite täiendused
Pilt
Pilt
+372 5028488
Kasutaja avatar
gunns
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas gunns »

Mis "mummud" need on millega sa logarite täiendused kinnitasid?
Tänud
Viimati muutis gunns, E Mai 07, 2007 1:06 pm, muudetud 1 kord kokku.
HEMI power
5227 526
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

gunns kirjutas:Mis "mummud" need on millega sa logarite täiendused kinnitasid?
BEN autopoest Pärnu mnt'l soetasin tüüblid, mis olid saadaval.
+372 5028488
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Nüüd ka aeglusti töötab. Viga kusjuures ei olnud ei mootoris ega mootori kontaktplaadis. Viga oli hoopis selles, et keegi tarkpea oli piduripedaali solenoidilt tuleva juhtme enne aju läbi lõiganud, mis pidi ajule andma signaali, et pidur on alla vajutatud ja võib 4LO sisse keerata. Türbel küll ... noh nüüd on üks vahekasti tööd juhtiv mootor tagavaraks vähemalt. Eks peab uurima, miks firmas, kus diagnostis oli auto, seda juhet ei leitud!?
+372 5028488
Vasta

Mine “Ford”